Liiga alkaa C Moressa 12. syyskuuta – poimi talteen kauden ohjelmisto

Ajankohtaista C More Cmore Luettavaa MTV

MTV ja C More valmistautuvat jälleen välittämään kaikki syyskuussa alkavan Liiga-kauden tapahtumat kotikatsomoihin. Otteluiden lisäksi Liiga-viikkoa rytmittävät maanantain Hockey Night – Tien päällä -ohjelma sekä kaksi viikoittaista C Moren kiekkotiimin tähdittämää studiollista ottelulähetystä.

liiga_2023-2024_asiantuntijat_3200x1800.jpg

Liigan kausi 2023–2024 avataan 12. syyskuuta Lukko–HPK-ottelulla. Täysi tohina kaukaloissa käynnistyy seuraavana päivänä tuhdilla kuuden pelin kierroksella, jonka odotetuimpana on viime kevään finaaliparin kohtaaminen. Tappara–Pelicans-ottelua seuraa myös C Moren kauden ensimmäisen Hockey Night Live -ottelustudio. 

Vahvaan kiekkoasiantuntijoiden ryhmään liittyy jo keväällä jääkiekon MM-kisoissa debytoinut Petri Kontiola. Paluun Liigan studiovaloihin tekevät myös Tero Lehterä ja Karri Kivi. Kokeneessa asiantuntijoiden joukossa jatkavat Jukka Jalonen, Janne Pesonen, Annina Rajahuhta, Pekka Saravo, Ari Vallin sekä myös vaihtoaitioiden välistä kauden aikana tunnelmia raportoiva Siim Liivik. Studiota juontavat Teemu Niikko ja Jukka Lohva

Otteluselostusten urakoinnista vastaavat pääselostajat Jani Alkio, Antero Mertaranta, Mika Saukkonen ja Sebastian Waheeb. Selostustiimiä tähdittävät myös Toni Saukkola, Olli Eronen, Juho Kokko, Aleksis Ärje, Toni Lång, Julius Sorjonen, Tuomo Reponen sekä Teppo Laaksonen

”Uusien, erittäin nimekkäiden tähtien myötä Liiga alkaa poikkeuksellisen kiinnostavissa tunnelmissa. Kilpavarustelu on kärkipäässä ollut kovaa ja potentiaalisia menestyjiä on useita, mikä tarkoittaa faneille entistäkin jännittävämpiä aikoja. Myös C Moren tiimi on vahvistunut entisestään ja tiimi odottaa jo nälkäisenä kauden alkua. Kaikilla on kova into päästä välittämään maan kiinnostavimman urheilutuotteen käänteet kotikatsomoihin reippaasti yli 550 Liiga-lähetyksen voimalla”, kertoo MTV:n jääkiekkosarjojen vastaava tuottaja Kalle Takala

Liigaa läpi viikon

Liiga-viikon avaa maanantai-iltojen Hockey Night – Tien päällä. Tutut oranssitakit Viivi Pumpanen, Siim Liivik ja Ari Vallin kiertävät jälleen ympäri Suomen ja tarttuvat kiinnostavimpiin kiekkoilmiöihin. Hockey Night – Tien päällä esitetään 11. syyskuuta alkaen C Moressa sekä MTV3:n maanantai-illoissa kello 22.35.

Studiollisia Hockey Night Live -ottelulähetyksiä esitetään kahdesti viikossa. Pääsääntöisesti C Moren kiekkotiimi jalkautuu torstaisin seuraamaan ottelun käänteitä paikan päälle jäähalliin. Lauantaisin puolestaan illan pääotteluun ja koko kierroksen huippuhetkiin tartutaan urheilustudiosta käsin. 

C Moren suoratoistopalvelusta on katsottavissa kaikki Liiga-lähetykset sekä oheisohjelmat. Myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla seurataan joka viikko yhtä suoraa ottelulähetystä. Pääsääntöisesti MTV Sub välittää torstain suoran Hockey Night Live -lähetyksen. Kerran kuussa torstain sijaan luvassa on kuukauden ottelu, joka esitetään lauantai- tai sunnuntai-iltapäivässä MTV3-kanavalla. 

Kauden kynnyksellä seurataan myös uutta dokumenttisarjaa Liiga doc: Porin Ässät – periksi ei anneta. Sarja pureutuu yhden Liigan perinteikkäimmän seuran historiaan ja nykyisyyteen, tähtiin ja suuriin persooniin. Viisiosainen dokumentti nähdään C Moressa ja MTV Subilla 10. syyskuuta alkaen jakson viikkotahdilla. 

Liigan pääpelipäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai. Yksittäisiä otteluita tai pienempiä kierroksia on ohjelmassa myös muina päivinä. 

Syksyn vapaasti katsottavien kanavien ottelut: 

13.9. klo 18.00 Tappara–Pelicans (MTV3)
28.9. klo 18.00 Tappara–Ilves (MTV Sub)
5.10. klo 18.00 Kärpät–Ilves (MTV Sub)
12.10. klo 18.00 HIFK–Kärpät (MTV Sub)
22.10. klo 15.30 Ilves–Sport (MTV3)
26.10. klo 18.00 Pelicans–TPS (MTV Sub)
2.11. klo 18.00 HIFK–HPK (MTV Sub)
16.11. klo 18.00 JYP–Jukurit (MTV Sub)
25.11. klo 15.30 Pelicans–HIFK (MTV3)
30.11. klo 18.00 HPK–Ilves (MTV Sub)
21.12. klo 18.00 Ilves–Ässät (MTV Sub)
30.12. klo 15.30 Kärpät–Tappara (MTV3)


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Coca-Cola hyödyntänyt tekoälyä – Coca-Cola 3000 saapuu myös suomeen

Syyskuussa Suomen kauppoihin saapuu ensimmäinen Coca-Cola, jonka maun ja pakkauksen kehittämisessä on hyödynnetty tekoälyä. Rajoitetun ajan myynnissä olevan juoman nimi viittaa makuun vuodelta 3000. Coca-Cola 3000 on kansainvälisesti kahdeksas Creations-juoma ja samalla toinen Suomessa myyntiin tuleva.

Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Samsung ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023. ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Samsungin uusi Odyssey Neo G9 57 pelinäyttö

Maailman johtava näyttövalmistaja Samsung Electronics esitteli tänään näkymiä pelinäyttöjen tulevaisuuteen. Uusimpia lisäyksiä Odyssey-tuotesarjaan ovat Odyssey Neo G9 57″ (G95NC-malli) ja Odyssey Ark 55″ (G97NC-malli). Pelinäytöt ovat esillä maailman suurimmassa tietokone- ja videopelitapahtumassa Gamescom 2023:ssa 23.–27. elokuuta Saksan Kölnissä. Odyssey Neo G9 57 on nyt ennakkotilattavissa maailmanlaajuisesti.

Amazing Race Suomi – Kilpaulua henkeen ja vereen!

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa