Jääkiekon MM-kisat 2023 Jääkiekon MM-kisat Tampereella avauspäivänä 13. toukokuuta 2022.

MM-jääkiekon otteluita MTV:llä vuoteen 2028

Ajankohtaista MTV Viaplay

MTV ja Viaplay Group ovat sopineet valikoitujen jääkiekon miesten MM-kisojen vapaasti katsottavien otteluiden lähetyksistä vuosille 2024–2028. Sopimuksen myötä MTV lähettää jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen maajoukkueen ottelut sekä molemmat välieräottelut ja finaalin. Sopimukseen sisältyy myös viikoittainen Englannin Valioliigan ottelu kevään 2023 ajan sekä viikoittainen NHL-ottelu syksystä 2023 alkaen.

MTV ja C More esittävät kevään 2023 jääkiekon miesten MM-kisat yksinoikeudella, jonka jälkeen mediaoikeudet siirtyvät Viaplaylle vuosiksi 20242028. Nyt solmitun sopimuksen myötä MTV esittää aina vuoteen 2028 saakka Suomen maajoukkueen ottelut sekä välierät ja finaalin. Ottelut esitetään MTV:n tuottamina MTV:n kanavilla ja C Moressa. Kaikki MM-turnauksen ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta ja Viaplay Groupin V sport -kanavilta.

”Kahden viikon kiekkokarnevaalia seurataan MTV:llä myös jatkossa! MTV on välittänyt jääkiekon miesten MM-kisoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Upeaa, että myös jatkossa välitämme suomalaisille vahvalla osaamisellamme Leijonien otteet MM-kaukaloista ja nostattamamme kisahuumaa kotikatsomoissa”, hehkuttaa MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

“Elisa Viihde Viaplaylla on mahtava ja jatkuvasti kasvava urheiluportfolio Suomessa. Odotamme erityisesti, että pääsemme lähettämään jokaisen ottelun miesten jääkiekon MM-kisoista vuodesta 2024 alkaen. Yhteistyö MTV:n kanssa tuo suomalaisfaneille hienon maistiaisen laajasta tarjonnastamme”, kertoo Peter Nørrelund, Viaplay Groupin Chief Sports Officer.  

Myös Valioliigaa ja NHL-otteluita MTV:lle

Lisäksi uuden sopimuksen myötä kevään 2023 ajan MTV Subilla, MTV Katsomossa ja C Moressa seurataan joka viikko Englannin Valioliigan huippuottelua lauantai-illassa kello 17 alkaen. Ensimmäinen ottelu on luvassa jo uudenvuodenaattona. Syksystä 2023 eteenpäin puolestaan luvassa on viikoittainen suora NHL-ottelu.

MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla seurataan kevään 2023 aikana myös mm. viikoittaisia Liiga-otteluita, amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlia sekä jalkapallon Mestarien liigan finaalia.

MTV:n ja Viaplay Groupin mediaoikeuksien sopimus:

  • Jääkiekon miesten MM-kisat: kaikki Suomen maajoukkueen ottelut, molemmat välieräottelut sekä finaaliottelu vuosina 2024–2028
  • Englannin Valioliiga: yksi viikoittainen ottelu keväällä 2023
  • NHL: yksi viikoittainen NHL-ottelu kaudesta 2023/24 alkaen
  • Ottelut ovat katsottavissa MTV:n kanavilla ja C Moressa sekä Elisa Viihde Viaplayssä ja Viaplay Groupin V sport -kanavilla.

Lähde: MTV

Kuva: Onni Ojala / MTV Oy


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Google Pay – Kätevyyttä arkeen

Google Pay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia älypuhelimella. Sovellus mahdollistaa myös rahan lähettämisen ja vastaanottamisen sekä laskujen maksamisen. Google Pay on turvallinen ja sen käyttö on yleistynyt monissa kaupoissa ja verkkokaupoissa.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa