World Padel Tour 221112 Alejandro Galan and Juan Lebron celebrate during Areco Malmö Padel Open 2022 on November 12, 2022 in Malmö. Photo: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN / COP 261 / CB0222

World Padel Tour ensi kertaa Suomessa – tapahtuma studioineen katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa

Ajankohtaista Viaplay

Suomen ensimmäinen World Padel Tourin osakilpailu Finland Padel Open järjestetään 28.8.–3.9. Tampereella. Tapahtuman puolivälierät, välierät ja finaalit ovat katsottavissa tänä viikonloppuna suorana Elisa Viihde Viaplayssa. Lauantain välierät ja sunnuntain finaalit selostetaan suomeksi ja paikan päällä on myös Viaplayn studio.

  • World Padel Tour (lyh. WPT), on maailman johtava padel-kilpailu, joka kerää yhteen parhaat pelaajat ympäri maailman.
  • Kilpailussa on sekä miesten että naisten sarjat, ja sen tapahtumia järjestetään jopa 14 eri maassa.
  • Viaplay on tuonut World Padel Tourin suomalaisiin koteihin jo vuodesta 2020.

Suomeen parikymmentä vuotta sitten rantautunut padel on tehnyt huippunousua harrastajamäärissä: tällä hetkellä suomessa on yli 1000 padel-kenttää ja arviolta satatuhatta aktiivista harrastajaa. Lajin kiinnostavuus kasvaa jatkuvasti seurojen, klubien, harrastajien ja kilpailevien urheilijoiden määrän noustessa tasaisesti.

Tällä viikolla järjestettävä Finland Padel Open on Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen World Padel Tourin virallinen osakilpailu ja samalla koko kiertueen pohjoisin turnaus. Maailman tähtipelaajat pääsevät kilpailemaan Tourin virallisista ranking-pisteistä upeissa puitteissa, sillä juuri valmistunut PadelOne Arena on maailman ensimmäisiä ainoastaan padelia varten rakennettuja areenoita.

Viaplay näyttää suorana tapahtuman puolivälierät, välierät ja finaalit 1.–3. syyskuuta. Välierät ja finaalit ovat katsottavissa suomenkielisellä selostuksella. Lisäksi viikonloppuna tullaan näkemään Viaplayn historian ensimmäinen padel-studio. Studiossa paikan päällä selostaja Keijo Kolmosen kanssa tapahtumaa analysoivat asiantuntijat Jukka Rossi ja Matias Sarelius.

”Huimasti suosiotaan ja harrastajamääriään kasvattanut padel on kuulunut Viaplayn lajivalikoimaan jo usean vuoden ajan. Niinpä on erityisen hienoa tarjota katsojillemme padelia maailman huipulta studiolähetysten ja asiantuntia-analyysien kera Suomen ensimmäisestä World Padel Tourin osakilpailusta.” hehkuttaa Viaplay Groupin Suomen urheilujohtaja Jussi Ranta.

”Olemme erittäin innoissamme, kun World Padel Tour sekä maailman ykköspelaajat saapuvat viimein Suomeen, ja odotettavissa on, että tämä into näkyy ja kuuluu aina kotikatsomoihin saakka! World Padel Tour on ollut kesätauolla, joten pelaajat ovat varmasti innoissaan ja hyvässä kunnossa pienen breikin jälkeen. Miesten puolelta on syytä seurata ykköseksi sijoitettua paria Arturo Coello/Agustin Tapia; he ovat dominoineet alkukautta ja on mielenkiintoista nähdä ovatko muut parit keksineet keinoja yllättää heitä. Pyrimme tarjoamaan katsojille viihdyttävän katselukokemuksen erittäin nopeatempoisesta lajista, johon jää helposti koukkuun”, Viaplayn padel-selostaja ja studiossakin nähtävä Keijo Kolmonen kommentoi.

World Padel Tour – Finland Padel Open Elisa Viihde Viaplayssa

Perjantaina 1.9.

klo 10:00 Puolivälierät (Elisa Viihde Viaplay)

Lauantaina 2.9.

klo 11:40 Viaplay Padel-studio + Välierät (Elisa Viihde Viaplay) Studiossa: Jukka Rossi, Matias Sarelius & Keijo Kolmonen. Selostus: Keijo Kolmonen.

Sunnuntaina 3.9.

klo 13:40 Viaplay Padel-studio + Finaalit (Elisa Viihde Viaplay) Studiossa: Jukka Rossi, Matias Sarelius & Keijo Kolmonen. Selostus: Keijo Kolmonen.

Lähde: Viaplay


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Coca-Cola hyödyntänyt tekoälyä – Coca-Cola 3000 saapuu myös suomeen

Syyskuussa Suomen kauppoihin saapuu ensimmäinen Coca-Cola, jonka maun ja pakkauksen kehittämisessä on hyödynnetty tekoälyä. Rajoitetun ajan myynnissä olevan juoman nimi viittaa makuun vuodelta 3000. Coca-Cola 3000 on kansainvälisesti kahdeksas Creations-juoma ja samalla toinen Suomessa myyntiin tuleva.

Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Samsung ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023. ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Samsungin uusi Odyssey Neo G9 57 pelinäyttö

Maailman johtava näyttövalmistaja Samsung Electronics esitteli tänään näkymiä pelinäyttöjen tulevaisuuteen. Uusimpia lisäyksiä Odyssey-tuotesarjaan ovat Odyssey Neo G9 57″ (G95NC-malli) ja Odyssey Ark 55″ (G97NC-malli). Pelinäytöt ovat esillä maailman suurimmassa tietokone- ja videopelitapahtumassa Gamescom 2023:ssa 23.–27. elokuuta Saksan Kölnissä. Odyssey Neo G9 57 on nyt ennakkotilattavissa maailmanlaajuisesti.

Amazing Race Suomi – Kilpaulua henkeen ja vereen!

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa