Arvostelussa Viaplayn uusi TV-sarja Suspect

Ajankohtaista Arvostelu Elisa Viihde Elisa Viihde Viaplay Sarjat Viaplay

Elisaviihde Viaplayn uudessa TV-sarjassa Suspect Veteraani etsivä Danny Frater (John Nesbitt) on käymässä sairaalan ruumishuoneella kaverinsa pyynnöstä, hän ei voi tietää, kenet hän tulee löytämään kuolleena kylmältä pöydältä. Tästä alkaakin miehen oma selvitys työ, sillä hän ei usko kuolinsyytutkijan Jackien (Joely Richardson) ratkaisuun kuolinsyystä.

Danny ei ole viime vuosina enää ollut parhaimmillaan, mutta oman tyttären Christinan (Imogen King) kuoleman tutkiminen menee kaiken edelle – hän ei voi uskoa tyttärensä tehneen itsemurhan, vaikka kaikki näyttäisi siltä. Hänen tutkimuksensa tuovat esille paljon vanhoja asioita sekä hänen omasta menneisyydestään, että Christinan viime vuosista, jotka kaikki eivät ole olleet niin hyviä.

Ei ole liikaa juonipaljastusta kertoa, että ruumis paljastuu olevan hänen tyttärensä Christinan, sillä sarjan loppuosa nojaa siihen, että Danny juoksee ympäriinsä yrittäen selvittää, kuka murhasi hänet. Mutta ei ennen kuin nähdään Dannyn luhistuminen ruumishuoneessa, kieltäytyen uskomasta, että Christina tappoi itsensä. ”Avaa se, muuten teen sen itse”, hän karjuu ja heiluttaa skalpelia Jackien edessä, joka on lukittuna ruumishuoneelle Dannyn kanssa. ”He tulevat heittämään sinut vankilaan”, hän sylkee.

Suspect on monia asioita, mutta hillitty ei ole yksi niistä.

Koska he ovat olleet erossa toisistaan, Danny ei tiedä mitään Christinan aikuiselämästä. Meitä johdatellaan uskomaan, että hän ajoi tyttärensä pois kotoa ollessaan 15-vuotias, kun hän löysi tämän sängystä toisen tytön kanssa. Ottaen huomioon positiivisimman mahdollisen näkökulman, ajatus siitä, että hänen täytyisi oppia tuntemaan tyttärensä kokoamalla yhteen palasia tämän elämästä, on kiehtova. Tämän tosiasian, että hänen tyttärensä elämä koostui osista ja ihmisistä, joita hän on viettänyt koko uransa taistelemalla, tarjoaa surullisen tragedian värinän. Anne-Marie Duff, joka esiintyy sarjan loppupuolella Christinan äitinä Susannahina, tarjoaa runsaasti surua ja painokkuutta, kuten odottaa saattaa. Kuollut Christina on Dannyn mukana koko tarinan ajan…

Sarja on periaatteessa Nesbittiä vanhaan tyyliin, mutta sarjan taso ei nouse kovin korkealle – siitä huolimatta se on ihan hyvää arkiviihdettä ja ajankuluksi tätä katseleekin ihan mielellään. Kaudessa on kahdeksan jaksoa ja sarjan on ohjannut Dries Vos. Mukana ovat myös nimekkäät brittinäyttelijät kuten Sam Heughan Dannyn vanhana työparina, Niamn Algar Christinan vaimona, Sacha Dhawan entisenä poliisina joka on vaihtunut nimensä Jaisaliksi Jakesta, ja järjestää hieman erilaisia juhlia maksukykyisille ihmisille, Crimson Orchid sylitanssiklubin pomo Maia (Antonia Thomas), Richard E.Grant rikkaana sijoittajana sekä Ben Miller Danny pomona.

Sarja on siis ihan katseltavaa brittiviihdettä.

James Nesbitt

James Nesbitt on pohjoisirlantilainen näyttelijä ja televisiojuontaja. Hän syntyi tammikuussa 1965 Ballymenassa, Pohjois-Irlannissa. Hän aloitti uransa televisiossa 1980-luvun lopulla ja esiintyi useissa brittiläisissä televisiosarjoissa ennen kuin hän sai ensimmäisen merkittävän elokuvaroolinsa elokuvassa ”Resurrection Man” vuonna 1998. Hän on myös esiintynyt elokuvissa kuten ”Bloody Sunday”, ”Match Point” ja ”The Hobbit: An Unexpected Journey”.

Nesbitt on tunnettu erityisesti roolistaan BBC:n draamasarjassa ”Cold Feet”, jossa hän näytteli pääosaa vuosina 1998–2003 ja palasi sarjan uusintakierrokselle vuonna 2016. Hän on myös näytellyt televisiosarjoissa kuten ”Murphy’s Law”, ”Occupation” ja ”The Missing”. Nesbitt on voittanut useita palkintoja uransa aikana, mukaan lukien BAFTA-palkinnon roolistaan elokuvassa ”Bloody Sunday” ja IFTA-palkinnon roolistaan televisiosarjassa ”The Secret”.

Richard E.Grant

Richard E. Grant on englantilainen näyttelijä ja ohjaaja. Hän syntyi toukokuussa 1957 Mbabane, Swazimaassa (nykyään Eswatini). Grant aloitti uransa vuonna 1987 elokuvassa ”Withnail and I”, joka sai kulttimaineen. Hän on esiintynyt monissa elokuvissa, televisiossa ja teatterissa, mukaan lukien ”L.A. Story”, ”Bram Stoker’s Dracula”, ”Gosford Park”, ”Can You Ever Forgive Me?” ja ”Star Wars: The Rise of Skywalker”. Grant on myös toiminut äänirooleissa useissa animaatioissa ja videopelissä. Hän on voittanut useita palkintoja, kuten BAFTA-palkinnon roolistaan televisiosarjassa ”The Curse of Steptoe”. Lisäksi hän on kirjoittanut ja ohjannut omia elokuvia ja televisio-ohjelmia.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

5G-verkko: Uusi nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko tarjoaa nopeuden, joka on jopa 100 kertaa nopeampi kuin 4G-verkko. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja jakaa tiedostoja nopeammin ja helpommin. 5G myös parantaa puhelinverkkojen kapasiteettia ja vähentää verkkoyhteyksien latenssia, mikä mahdollistaa reaaliaikaiset sovellukset, kuten pelaamisen ja videon suoratoiston.

Hakukoneoptimointi ja Googlen muutokset

Googlen kehittyessä myös hakukoneoptimointi on muuttunut. Aikaisemmin hakukoneoptimointi oli suhteellisen helppoa, ja sillä voitiin parantaa hakukonelistan sijoitusta yksinkertaisilla tekniikoilla, kuten avainsanojen ja linkkien käytöllä. Nykyään hakukoneoptimointi on monimutkaisempaa, sillä Google käyttää monimutkaisia algoritmeja ja tekoälyä, jotka arvioivat sivujen sisältöä monista eri näkökulmista. Tärkeä osa hakukoneoptimointia on nykyään sisällöntuotanto ja sisällön laatu, sillä Google arvostaa sivuja, jotka tarjoavat hyödyllistä ja laadukasta sisältöä käyttäjille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa