C Moren uudet urheiluvodcastit alkavat: Mertaranta & Mertaranta -sarjan ensimmäinen jakso julkaistu

Ajankohtaista Allente Cmore Suoratoisto

C Moren urheilukasvot tähdittävät jatkossa uusia vodcasteja, eli videomuotoisia podcasteja. Kevään aikana luvassa on kolme urheilumaailman polttavimpiin puheenaiheisiin keskittyvää C Moren urheiluvodcastia, jotka ovat katsottavissa myös mtv-palvelusta.

C Moren vodcast-sarjoista ensimmäisenä eetteriin pääsee jo tänään käynnistyvä Mertaranta & Mertaranta, jossa sinivalkoinen selostajaääni Antero Mertaranta yhdessä urheilutoimittajana vaikuttavan poikansa Anssi Mertarannan kanssa ottaa kantaa ajankohtaisiin urheiluilmiöihin. Perjantaina julkaistavassa avausjaksossa sukelletaan suoraan syvään päätyyn: vieraana on Marko Jantunen ja aiheena urheilijoiden mielenterveys ja päihteiden käyttö.

Ensi viikolla käynnistyy myös jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelikevääseen keskittyvä Virkkunen & Pasanen, jossa vauhtiin pääsee C Moren studiosta tuttu parivaljakko Peetu Pasanen sekä Tuomas Virkkunen. Lisäksi jo podcast-muodossa kuultu Formulasirkus jatkaa uuteen kauteen F1-selostaja Niki Juuselan isännöimänä vodcastina.

”Vodcastit tarjoavat mahdollisuuden viihtyä entistä enemmän kiinnostavien urheiluaiheiden parissa missä ja milloin tahansa. Lähetyksistä tutut tekijämme pääsevät vapaamuotoisemmin ja syvemmin heittäytymään heille läheisten aiheiden ja teemojen pariin. Persoonat ja heidän ajatuksensa ovat keskeisessä roolissa. Näiden parissa voi viettää aikaa joko vain kuunnellen tai kuvan kera”, avaa urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

C Moren urheiluvodcastit julkaistaan C Moren lisäksi mtv-palvelussa, mistä ne ovat katsottavissa maksutta.

Mertaranta & Mertaranta

Ensimmäinen jakso pe 26.2.
Legendaarinen selostajaääni Antero Mertaranta ja urheilutoimittajana vaikuttava poika Anssi ottavat kantaa urheilun ajankohtaisiin ilmiöihin joka toinen viikko ilmestyvässä vodcast-sarjassa. Jaksoissa vierailee myös kiinnostavia urheilijoita, valmentajia ja muita urheiluhahmoja. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Marko Jantunen.

Virkkunen & Pasanen

Ensimmäinen jakso pe 4.3.
Mestarien liigan otteluiltojen odotus ei ole koskaan tuntunut yhtä hyvältä! C Moren jalkapallolähetysten tuttu tehokaksikko Peetu Pasanen ja Tuomas Virkkunen pääsee valloilleen omassa Mestarien liigaa käsittelevässä sarjassaan. Luvassa on ajankohtaisten puheenaiheiden ohella omakohtaisia tarinoita ja paljastuksia kaksikon omilta jalkapallourilta. Vodcast seuraa Mestarien liigan pudotuspelikevättä: luvassa on uusi jakso ennen jokaista peliviikkoa.

Formulasirkus

Ensimmäinen jakso ennen F1-kauden alkua.
Jo viime kaudelta podcast-muodossa tuttua Formulasirkusta seurataan jatkossa kuvan kanssa. Tällä kaudella formulan polttavimpiin aiheisiin sukelletaan Niki Juuselan johdolla. Vieraina nähdään liuta C Moren F1-tekijöitä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa