Arvostelussa saksalainen TV-sarja Drift- partners in crime

Ajankohtaista Arvostelu SkyShowTime

SkyShowTime tuo katseltavaksi uuden saksalaisen TV-sarjan viisi ensimmäistä jaksoa. DRIFT- partners in crime kertoo kahden erilaisen saksalaisen poliisiveljeksen yrityksestä ratkaista iso ja monimutkainen rikos. Sarjan ohjauksesta vastaavat The Chau Ngo ja Tim Trachte.

https://www.youtube.com/watch?v=Lq56vPkmWY8

Toinen veljeksistä Ali Zeller (Ken Duken) on alussa parinsa kanssan kuljettamassa vankia Itävallan rajalta, kun heidän kimppuunsa käydään. Ali on ainoa joka selviää tapahtumasta ehjin nahoin, mutta tuloksena on sillan sortuminen ja useita kuolonuhreja, ja virallisesti näyttää siltä, että Ali saisi syytteet näistä kuolemista, vaikka itseasiassa hän pelasti paljon suuremman joukon ihmisiä.

Alin ollessa itse sairaalassa, hänen veljensä Leo (Fabian Busch) saapuu kaupunkiin. Leolla ja Alilla on omat veljesten väliset riitansa, mutta jostqain syystä molemmat alkavat tutkia onnettomuuteen johtaneita tapahtumia, ja sitä, miksi Leon kyyditsemä vanki oli niin tärkeä, että hänet yritettiin ensi vapauttaa, ja sitten hänen vapauttamistaan yrittäneet kaksi miestä (sotilasta?) kuolevat autiomökillä häkämyrkytykseen.

Sarja on alussa varsin hankala ja epäselvä, sillä sarja tuo nopeassa tahdissa uusia henkilöitä ja sivujuonia mukaan ja tuntuu, että on hankala pitää fokus siinä, mitä oikeasti sarjassa tapahtuu. Veljesten tutkimukset vievät eteenpäin, mutta samalla veljesten oma historia tulee ”tielle”. Kaiken alta on paljastumassa kuitenkin salasiitto, mutta onnistuvatko Ali ja Leo paljastamaan, mistä oikeasti on kyse?

Matka vie veljekset niin Saksan alpeille, kuin Ateenan kaduille ja Kreikan niemimaan kapeille vuoristoteille.

Minusta se, mikä tekee sarjastamme jännittävän ja erityisen, on se, että se on täynnä toimintaa, mutta toiminta ei koskaan ole pääfokus. Periaatteessa Drift on pingispeli veljesdraaman ja kaverikomedian välillä: Kaksi poikaa, jotka yrittävät tehdä kaiken oikein ja samalla syventyvät yhä enemmän pyörteeseen, josta he eivät enää löydä ulospääsyä.

Ken Duken

Loppupäätelmä

Onko DRIFT sitten sarja jota seurata? Vähän on niin ja näin. Nykyään kun tarjolla on paljon hyviä sarjoja, pitäisi sarjan ottaa katsoja valtaansa heti ensi minuuteilta, eikä DRIFT sitä oikein saa tehtyä. Sarjassa on hyvät ainekset, mutta jotenkin vaan kaikki ei tunnu osuvan kohdalleen. Skyshowtimella on kyllä parempiakin sarjoja kuin DRIFT.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa