(L-R): Nuha Jes Izman as Teen Crystal, Samantha Hanratty as Teen Misty, Alexa Barajas as Teen Mari, Sophie Nélisse as Teen Shauna, Courtney Eaton as Teen Lottie, Nia Sondaya as Teen Akilah, Sophie Thatcher as Teen Natalie, Jasmin Savoy Brown as Teen Taissa, Steven Krueger as Ben Scott and Liv Hewson as Teen Van in YELLOWJACKETS. Photo Credit: Kailey Schwerman/SHOWTIME.

Yellowjackets-hittisarjan toinen tuotantokausi SkyShowtimen katsotuin sarja toukokuussa

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Kriitikoiden ylistämä ja Emmy®-ehdokkuuden saanut SHOWTIME®-sarja jatkoi menestystään myös toisella tuotantokaudellaan.  

Emmy-ehdokkaaksikin nousseen Yellowjacketsin toisen tuotantokauden odotettu päätösjakso nähtiin hiljattain SkyShowtimella. Psykologista kauhua, selviytymistarinaa ja teinidraamaa yhdistelevä sarja jatkoi menestystään myös toisella tuotantokaudella ja nousi SkyShowtimen toukokuun katsotuimmaksi sarjaksi Suomen ohella myös kaikissa muissa Pohjoismaissa. 

Sarjaa on kiitelty ylistävissä arvioissa muun muassa erinomaisesta näyttelijätyöstä (Helsingin Sanomat), ja toinen tuotantokausi on saanut Rotten Tomatoes -sivustolla kriitikoilta 94-prosenttisesti positiivisia arvioita. Yellowjacketsin ensimmäinen tuotantokausi on saanut sivustolla harvinaisen 100-prosenttisesti positiivisen arvosanan.  

Tuttu näyttelijäkaarti

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomassa Yellowjackets-sarjassa nähdään Emmy-ehdokas ja Critics Choice Award -palkittu Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar®- ja Emmy-ehdokas Juliette Lewis (Camping), Emmy-ehdokas Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) sekä Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Mullan alla) ja Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) liittyivät toiselle kaudelle vakiohahmoina, ja Elijah Wood (Lord of the Rings -trilogia) on mukana kauden mittaisena vierailevana tähtenä. Yellowjacketsin jakelee kansainvälisesti Paramount Global Content Distribution.

Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä Yellowjackets kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy (epä)onnekkaasti lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Tapahtumat todistavat, ettei menneisyys ole koskaan menneisyyttä, ja että erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi.

Toisella kaudella nähdään myös Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) ja Kevin Alves (Locke & Key).

Yellowjacketsin kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat katsottavissa nyt yksinoikeudella SkyShowtimessa.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla osoitteessa www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Navionics: Edistyksellinen merikarttasovellus ja navigointiratkaisu

Navionics on merkittävä merikarttasovellus ja navigointiratkaisu, joka tarjoaa veneilijöille ja muiden vesistöjen käyttäjille luotettavaa ja tarkkaa tietoa vesiväylien tilasta, satamista, syvyyskartoista ja muista navigointiin liittyvistä tiedoista. Tämä edistyksellinen sovellus on suunniteltu tukemaan veneilijöitä, purjehtijoita ja kalastajia heidän matkallaan turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Tiedätkö oman netin nopeuden? Testaa se nopeustestillä

Internetin nopeustesti on hyödyllinen työkalu, jolla voit tarkistaa kotisi tai toimistosi internetyhteyden nopeuden. Nopeat internetyhteydet ovat tärkeitä monille asioille, kuten videopuheluille, videoiden suoratoistolle ja suurten tiedostojen lataamiselle.

Tinderin taika: Rakkauden säpinää modernissa digitaalisessa maailmassa

Tinder on seuranhakusovellus, joka on noussut suosioon ympäri maailmaa. Se on muuttanut tapamme löytää kumppaneita ja avannut uusia mahdollisuuksia digitaalisessa seuranhaussa. Tässä tekstissä tutkimme Tinderin vaikutusta ihmisten välisiin suhteisiin, sen hyötyjä ja haasteita sekä sovelluksen merkitystä modernissa maailmassa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa