Disney original: The Other Black Girl

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ julkaisi tänään trailerin ja key art -kuvan uudelle Original-sarjalle The Other Black Girl. Zakiya Dalila Harrisin bestseller-romaanin perustuva minisarja saa ensiesityksensä Suomessa vain Disney+ -palvelussa 13. syyskuuta.

Nella, toimittajan assistentti, kyllästyy olemaan ainoa musta tyttö yrityksessään, joten hän on innoissaan kun Hazel palkataan. Mutta kun Hazelin tähti alkaa nousta, Nella ajautuu alamäkeen ja huomaa paljastuvan jotain synkkää yrityksessä.

Kymmenenosainen sarja tähdittää Sinclair Danielia, Ashleigh Murrayta, Brittany Adebumolaa, Hunter Parrishia, Bellamy Youngia, Eric McCormackia ja Garcelle Beauvaista. ”Muunmuassa musta tyttö” on tuotettu Rashida Jonesin, Adam Fishbachin, Zakiya Dalila Harrisin, Jordan Reddoutin, Gus Hickein, Tara Duncanin sekä Temple Hillin Marty Bowenin ja Wyck Godfreyn toimesta. Jordan Reddout ja Gus Hickey toimivat myös yhteis-showrunnerina. ”Muunmuassa musta tyttö” on tuotettu Onyx Collectivella. Vahvat vanhempien valvontatoiminnot varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheessä. Tilinhaltijat voivat asettaa rajoituksia kypsälle sisällölle ja luoda PIN-suojattuja profiileja jo olemassa olevien Lastenprofiilien lisäksi, jotta vanhemmilla ja huoltajilla olisi mielenrauhaa.

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa disneyplus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja tv-laitteille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa