Stella Blómkvist -sarjan toinen tuotantokausi tulossa Viaplayhin

Suoratoisto

Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyhtiön Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) seuraava Vaiplay Original -alkuperäissarja tulee olemaan uusi kausi islantilaiseen draamasarjaan ”Stella Blómkvist”. Suosikkisarjan uuden kauden kuvaukset ovat jo käynnissä ja pääosassa nähdään ensimmäisen kauden tapaan Heida Reed (BBC:n ’Poldark’). Sarjan ensimmäinen kausi sai peräti kahdeksan ehdokkuutta Islannin arvostetussa Eddan Awardsissa. ”Stella Blómkvist” -sarjan toinen tuotantokausi nähdään Viaplay-palvelussa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.  

Fiksu, häikäilemätön ja hienon viskin makuun mieltynyt reykjavikiläinen asianajaja Stella Blómkvist suosii yhtä oikeusmenetelmää – omaansa. Mutta kun hän sekaantuu tapaukseen, joka vilisee Islannin vaikutusvaltaisimpia poliittisia hahmoja, on hänet pakotettu testaamaan sekä omia että lain rajoja.  

Filippa Wallestam, NENT Groupin sisältöpäällikkö: ”Stella tarkoittaa ’tähteä’ ja tämä särmikäs ja epätavallinen sarja on yksi islantilaisen draaman kirkkaimmista valoista tänäpäivänä. NENT Groupin ensisijaisena tavoitteena on panostaa ainutlaatuiseen paikalliseen tarinankerrontaan kaikilla markkinoilla. Viaplay onkin jo muokannut Islannin suoratoistomarkkinoita tämän kevään lanseerauksen jälkeen ja mutta olemme vasta tarinan alussa.”

Samannimiseen bestseller -romaaniin perustuvan sarjan ohjaavat Óskar Thór Axelsson (”Black’s Game’”) ja Thora Hilmarsdóttir (”Valhallan murhat”). Toinen kausi on yhteishankinta islantilaisen Síminn TV:n kanssa ja sen tuottaa Sagafilm Islannin elokuvakeskuksen sekä teollisuus- ja innovaatioministeriön tuella. Toinen kausi koostuu kuudesta normaalipituisesta ja kolmesta erikoispitkästä jaksosta.

Ensimmäisen kauden poimivat kansainväliseen jakeluun AMC Networksin Sundance Now Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä NBCUniversal Global Espanjassa ja ranskankielisillä alueilla.

NENT Groupin alkuperäistuotannoista

NENT Group tuo vuoden 2021 aikana ensi-itaan vähintään 40 alkuperäistuotantoa. Kolmen viime kuukauden aikana ensi-iltansa Viaplayssa ovat saaneet ”Onnenlahti”, ”Suurlähettiläs”, ”Fixi Playlandissa” toinen kausi, ”Rakasta mua” -sarjan toinen kausi, ”Catwalk”, ”Partisan” ja ”Mian maaginen maailma” -lastensarjan toinen kausi.  

NENT Groupin ”Wisting” on näytetty BBC Fourissa ja Sundance Now’ssa; ”ALEX” on myyty Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin; ”Veni Vidi Vici” on saanut ensi-iltansa Hulussa, ja siitä tullaan tekemään uusi versio Yhdysvalloissa Lionsgaten kanssa; Canal+ ja Topic ovat poimineet ”Plussat ja haitat”. ”Honor” on myyty RTL:lle ja VRT:lle; ”Those Who Kill” on saatavilla BBC:llä ja ARTE:lla. ja ”Mian maaginen maailma” on lanseerattu Sky Kidsissä.


Muita aiheita muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa