Renny Harlin ja uusi trilogia The Strangers – tulossa 2024

Ajankohtaista Elokuvat Luettavaa

”The Strangers” -trilogian on määrä ilmestyä vuonna 2024, ja jos Lionsgate suostuu tiivistämään aikataulua, saatamme saada kaikki kolme elokuvaa ensi vuonna. Ensimmäinen osa, ”Chapter 1”, on parhaillaan markkinoinnissa, ja se noudattaa samankaltaista kaavaa kuin alkuperäinen elokuva. Siinä Madelaine Petsch esittää nuorta naista, Maya, joka on muuttamassa poikaystävänsä (Froy Gutierrez) kanssa maan halki. He pysähtyvät syrjäisessä lomamökissä metsässä, jossa heitä hyökkää kimppuun naamioitujen tappajien joukko.

Mestariohjaaja Renny Harlinilta (tunnettu elokuvista ”Cliffhanger”, ”Die Hard 2”, ”The Exorcist: The Beginning”) tulee uusi kauhutrillerien trilogia. Ensimmäisessä osassa, ”Chapter I”, nähdään Madelaine Petsch (tunnettu TV-sarjasta ”Riverdale”) nuorena naisena, joka aloittaa uuden elämän kihlattunsa kanssa. Yllättäen, heidän ollessaan matkalla ja pysähtyessään syrjäisessä lomamökissä metsässä, heistä tulee salaperäisen, naamioituneiden tuntemattomien hyökkääjien saalis, jotka iskevät varoittamatta ja ilman syytä. Mikä alkaa taisteluna eloonjäämisestä, muuttuu yhden naisen rohkeuden ja viekkauden matkaksi tässä kolme vangitsevaa elokuvaa kattavassa kauhusarjassa. Käsikirjoittajina toimivat Alan R. Cohen ja Alan Freedland, ja ohjaajana on Renny Harlin.

Valita Madelaine Petsch ja Froy Gutierrez päärooleihin ei ollut helppo tehtävä. Yksi asia, joka todella toimi alkuperäisessä elokuvassa, oli Liv Tylerin ja Scott Speedmanin välisen kemian toimivuus, ja Harlin tiesi, että hänen täytyisi löytää kaksi pääosan esittäjää, jotka voisivat luoda tuon kemian uudelle yleisölle. ”Ilmiselvästi Liv Tyler ja Scott Speedman tekivät fantastista työtä alkuperäiselokuvassa, ja heidän saappaansa olivat suuret täytettävät. Etsimme pitkään ja hartaasti meidän kauhukuningatartamme. Kun puhuin Madelainen kanssa, tiesin heti, että hän on poikkeuksellinen henkilö, poikkeuksellinen näyttelijä, ja juuri sellaista tarvittiin tämän roolin esittämiseen. Samalla tavalla, pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen, löysimme Froy Gutierrezin, joka on toinen upea nuori näyttelijä. Halusimme parin, joka tuntuu luonnolliselta ja rentoutuneelta yhdessä. Heidän suhteensa, ehkä se ei ole identtinen alkuperäiselokuvan suhteen kanssa, mutta se on jotain, mikä tuntuu hyvin luonnolliselta ja todelliselta, ja se minulle oli tämän elokuvan ja tämän trilogian avain. Se on realismi.

Renny Harlin

Tuoreessa haastattelussaan ComicBookin kanssa Renny Harlinilta kysyttiin, mihin hän näkee franchisen suuntaavan ”Chapter 3”:n jälkeen. Harlin vastasi:

Kiitos tästä kysymyksestä, koska näen ehdottomasti lisää elokuvia, ja siksi en edes kutsu sitä trilogiaksi – kutsun sitä Strangers-universumin ensimmäisiksi kolmeksi elokuvaksi.

Hän lisäsi, että ”Chapter 3” ei tarjoa päätöstä; jos jotain, se jättää katsojat vastaamattomien kysymysten ja lisää haluamisen kanssa.

Ja miten kolmas elokuva päättyy, jos ihmiset ajattelivat, että alkuperäisen elokuvan loppu oli kiihottava, koska Liv Tyler ikään kuin haukkoo henkeään sen lopussa. Ja kysyt, kuten, ’Jäikö hän eloon, mitä tapahtui?’ Jos ajattelit, että se oli ajatuksia herättävä, niin kun kolmas elokuva päättyy, olet kuin, ’Voi luoja, mitä nyt tapahtuu?'”

Harlin jatkoi, todeten, että trilogia keskittyy enemmän Mayaan ja hänen matkaansa, eikä vain Strangersiin ja heidän matkaansa, kuten alkuperäisissä kahdessa elokuvassa.

Tämä on todella nuoren naisen tutkimusmatka, joka on joutunut uskomattoman väkivallan uhriksi, ja tutkimus siitä, mitä tapahtuu henkilölle henkisesti ja fyysisesti. Miten selviytyä siitä? Mihin mennä? Ja kolmannen elokuvan lopussa sinulla on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, ja näen ehdottomasti joukon uusia elokuvia sen jälkeen, ja vain jatkamassa hänen tarinoitaan. Joten sen sijaan, että mentäisiin alkuperäisen elokuvan ja sen jatko-osan reittiä, jatko-osassa Strangersit hyökkäävät joitakin muita satunnaisia ihmisiä vastaan. Meidän keskittymisemme on keskeisessä hahmossamme ja hänen matkassaan ja minne hän on menossa.

Madelaine Petsch

Madelaine Petsch on amerikkalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi erityisesti roolistaan Cheryl Blossomina televisiosarjassa ”Riverdale”. Sarja perustuu Archie Comicsin sarjakuvahahmoihin, ja se on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Petsch on kiitellyn näyttelijäntyönsä ansiosta saanut tunnustusta ja fanikuntaa.

Petsch syntyi vuonna 1994 Washingtonin osavaltiossa, Yhdysvalloissa, ja hän on osoittanut kiinnostusta näyttelemiseen jo nuoresta iästä lähtien. Hän aloitti näyttelijänuransa pienissä rooleissa ja sai lopulta läpimurtonsa ”Riverdale” -sarjassa. Petschin roolihahmo Cheryl Blossom on monimutkainen ja vahva hahmo, joka on saanut paljon huomiota ja ihailua katsojilta.

Lisäksi Petsch on tehnyt työtä myös elokuvissa ja on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, jossa hän jakaa elämäänsä ja ajatuksiaan seuraajiensa kanssa. Hän on tunnettu myös aktiivisesta osallistumisestaan erilaisiin yhteiskunnallisiin ja hyväntekeväisyysprojekteihin. Petsch on esimerkki modernista monipuolisesta näyttelijästä, joka käyttää vaikutusvaltaansa positiivisesti.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa