max 2024 max 2024

Warner Bros. Discoveryn uusi suoratoistopalvelu Max julkaistaan Suomessa 21. toukokuuta

Ajankohtaista HBO Sarjat Suoratoisto

Eurooppaan vihdoin saapuva Max yhdistää ainutlaatuisella tavalla ohjelmiston määrän ja laadun sekä vahvan tuotekokemuksen.

Warner Bros. Discovery (Nasdaq: WBD) tiedotti tänään, että uusi suoratoistopalvelu Max julkaistaan 21. toukokuuta ensimmäisissä Euroopan maissa, Suomi mukaan lukien. 

Max yhdistää HBO Maxin rakastetut sisällöt, discovery+:n koukuttavan, tosielämän tarinoita tarjoavan viihteen sekä urheilun huippuhetket. Ensiluokkaiset sarjat, menestyselokuvat ja paikalliset tv-kanavat valikoiduissa maissa löytyvät lanseerauksen myötä ensimmäistä kertaa yhdestä paikasta.  

JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games Warner Bros. Discovery, julkisti Maxin saapumisaikataulun Series Mania -tv-festivaaleilla ja kommentoi: 

“Max on Warner Bros. Discoveryn suoratoiston koti, joka rakentuu pitkäaikaisen Euroopan-perintömme ympärille ja tuo yhteen paikkaan uskomattoman laajan kattauksen kulttuurikenttää ravistelevaa viihdettä palveluistamme ja tv-kanaviltamme. Max tarjoaa ainutlaatuista sisältöä aina House of the Dragonista Pariisin 2024 olympialaisiin. Oli mielialasi tai tilanteesi mikä hyvänsä, Maxista löytyy jokaiselle jotakin.” 

Christina Sulebakk, Warner Bros. Discoveryn Pohjoismaiden toimitusjohtaja kommentoi: 

“Olemme erittäin iloisia voidessamme julkistaa uuden globaalin suoratoistopalvelumme Maxin lanseerauksen Pohjoismaissa. Max kokoaa yhteen ylistetyt sisällöt kuten The Last of Us ja Vonkka, urheilun huippuhetket Leijonakiekosta olympialaisiin sekä paikalliset suosikkiohjelmat, mukaan lukien Unelmahäät ja Latela. Käänteentekevä palvelumme yhdistää jakelualustojemme ja paikallisten kanaviemme sisällöt kätevästi yhteen paikkaan, ja olemme innoissamme voidessamme tarjota katsojille Maxin välityksellä täyden katselukokemuksen ja vielä enemmän.” 

“Monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät mainonnan muodot tarjoavat mainostajille upean mahdollisuuden liittää oman brändinsä ikonisiin huippusisältöihin, joita ihmiset ympäri maailmaa rakastavat”, Sulebakk jatkaa. 

Sisältötarjonta 

Max tuo Suomeen uudenlaisen suoratoistokokemuksen, joka tarjoaa nykyiseen HBO Maxiin verrattuna yli kaksinkertaisen määrän sisältöä kaikista genreistä ja formaateista. Palvelu yhdistää ainutlaatuisella tavalla määrän ja laadun, ikoniset tuotemerkit sekä vahvan tuotekokemuksen. 

Euroopan-lanseerauksen kärkenä nähdään odotetun HBO-alkuperäissarja House of the Dragonin toinen tuotantokausi, joka saa ensi-iltansa Euroopan Maxilla 17. kesäkuuta. Saataville tulevat myös mm. Warner Bros. -elokuvat Barbie ja Aquaman and The Last Kingdom, HBO-sarjat The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Regime, The Sympathizer, The Jinx – Part Two sekä tuleva uutuuskomedia The Franchise. Luvassa on myös uusia Max Original -tuotantoja, kuten The Penquin ja Welcome to Derry (Stephen Kingin Se) sekä Discoveryn hittisarjoja, kuten 90 päivää morsiamena ja Kultakuume.  

Max tulee olemaan ainoa paikka nähdä suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokainen hetki niissä 25 Euroopan maassa, joissa Max on saatavilla. Olympialaiset sisällytetään kaikkiin tilaustyyppeihin. Suomen Max-suoratoistopalveluun saataville tulevat myös lineaarikanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC. 

Tilausvaihtoehdot 

Max tarjoaa valikoiman erilaisia tilausvaihtoehtoja sekä Sports-lisäpalvelun, joka voidaan lisätä mihin tahansa tilaukseen*. Kattavat tiedot hinnoittelusta julkaistaan myöhemmin, ja ne vaihtelevat maittain. 

Basic (mainoksilla) 

– Käyttäjä voi nauttia Maxin sisällöistä edullisemmin, tilaus sisältää mainontaa  
– Tilausvaihtoehto tulee alkuun saataville yhdeksään Euroopan maahan, Suomi mukaan lukien 
– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 

Standard 

– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 
– Jopa 30 sisältölatausta offline-katselua varten 

Premium 

– Tarjoaa parhaan käyttökokemuksen 
– Sisältöä voi katsoa neljällä laitteella samanaikaisesti 
– Osa sisällöistä saatavilla 4K UHD -laatuisena ja dolby atmos -äänenlaadulla 
– Jopa 100 sisältölatausta offline-katselua varten (rajoitukset ovat voimassa) 

Sports-lisäpalvelu 

– Kattaa lukuisat huippu-urheilutapahtumat, mukaan lukien Leijonakiekko, snooker, PGA Golf, Tour de France, Grand Slam -tennis ja Eurosport 1 ja 2 -kanavat. Oikeudet vaihtelevat maittain. 
– Sports-lisäpalvelu on ostettavissa minkä tahansa tilaustyypin yhteydessä 
– Urheilusisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti  

Nykyisten HBO Max -tilaajien profiilit ja katseluhistoria siirtyvät automaattisesti Maxiin. Joissakin tapauksissa laitteesta tai käyttöjärjestelmästä riippuen HBO Max -sovellus päivitetään automaattisesti Max-sovellukseksi. Muutoin käyttäjän avatessa HBO Maxin seuraa kehotus ladata uusi Max-sovellus. Discovery+:n ja Eurosport-sovelluksen suorien lähetysten tilaajille tiedotetaan myöhemmin, kuinka vaihtaa tilaukset Maxiin. 

https://www.max.com/fi/fi

 
*Standard- ja Premium -tilauksiin kuuluvat kanavat ja livelähetykset sekä Sports-lisäpalvelu voivat sisältää mainoksia. Kaikkien tilausvaihtoehtojen tarjonta saattaa sisältää sponsorointia ja tuotesijoittelua. 

Warner Bros. Discovery 

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on johtava media- ja viihdealan yritys, joka luo ja jakelee maailman monipuolisinta ja kattavinta sisältöä television, valkokankaan ja suoratoiston välityksellä. Yli 220 maassa ja 50 kielellä saatavilla oleva Warner Bros. Discovery inspiroi, informoi ja viihdyttää yleisöä maailmanlaajuisesti tunnettujen brändiensä ja tuotteidensa kautta. Näihin lukeutuvat muun muassa Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español ja Hogar de HGTV.  

Suomessa WBD:n kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC, suoratoistopalvelut HBO Max ja discovery+, maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel ja urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. 

Max 

Max® on Warner Bros. Discoveryn suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laadukasta sisältöä ja henkilökohtaisen käyttökokemuksen jokaiselle katsojalle. Maxin ainutlaatuiseen tarjontaan lukeutuvat mm. HBO Original ja Max Original -sarjat, Warner Bros. -elokuvat, DC:n supersankarit, Harry Potterin Velhomaailma, Cartoon Networkin, Discovery Kidsin ja muiden lapsille ja perheille suunnattujen brändien laajat sisällöt, Adult Swimin aikuisten animaatiot sekä Discovery Channelin, Investigation Discoveryn ja monen muun WBD:n brändin parhaat ohjelmat aihepiireistä ruoka, koti, reality, lifestyle ja dokumentit – kaikki yhdessä paikassa. Palvelu julkaistiin Yhdysvalloissa toukokuussa 2023 ja 39 alueella Etelä-Amerikassa ja Karibialla 27. helmikuuta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa