AZ4I7582.CR2

Disney+ ja dokumenttisarja F1-maailmasta: Brawn the impossible Formula 1 Story

Ajankohtaista Disney Disney+ Dokumentti Sarjat

Disney+ on ilmoittanut julkaisupäivän uudelle Disney+ Original -dokumenttisarjalle Brawn: The Impossible Formula 1© Story, joka kertoo huikaisevan tarinan menestyksestä vastoinkäymisten keskellä – Brawn Formula 1© -kilpatallista, jonka ostohinta oli vain yksi punta. Sarja saa ensi-iltansa vain Disney+ -palvelussa 15. marraskuuta 2023.

Sarjassa nähdään isäntänä ja toimeenpanevana tuottajana Keanu Reeves, joka on tunnettu rooleistaan elokuvissa ”John Wick” ja ”The Matrix Resurrections”. Mukana ovat myös Formula 1 -legendat Ross Brawn, Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello ja Christian Horner. Tämä ei ole käsikirjoitettu dokumenttisarja, ja se kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka Ross Brawn sai vuonna 2009 aikaan mahdottomalta tuntuvan teon. Hänen alimiehitetty, alirahoitettu ja itsenäinen tiiminsä voitti maailmanmestaruuden kilpaillen alansa suurimpia nimiä vastaan, ja kaiken tämän jälkeen tiimin ostohinta oli vain 1 puntaa.

Sarjan kulissien takana

Pääsette tutustumaan tämän Formula 1 -satuun sen ihmisten kautta, jotka olivat paikan päällä – radalla, varikolla ja kokoushuoneissa. He kertovat omat näkemyksensä tästä ihmeellisestä vuodesta. Sarja tarjoaa pääsyn F1-arkistoihin, joista suuri osa on aiemmin näkemätöntä materiaalia. Brittiläinen F1-kuljettaja Jenson Button ja Ross Brawn johdattavat katsojan voittoon.

Tuotantotiimi

Sarjan on kehittänyt, kirjoittanut ja tuottanut pääkäsikirjoittaja Simon Hammerson yhdessä kolminkertaisen BAFTA-palkinnon voittaneen toimeenpanevan tuottajan Neil Duncansonin kanssa. Sarjan on ohjannut vuoden 2022 parhaan urheiludokumentin Broadcast-palkinnon voittaja Daryl Goodrich. Keanu Reeves toimii isäntänä ja toimeenpanevana tuottajana.

Jakelukanavat

Kaikki “Brawn: The Impossible Formula 1 Story” -sarjan jaksot tulevat olemaan saatavilla Disney+:ssa ja Yhdysvalloissa ne ovat katsottavissa Hulu-palvelussa 15. marraskuuta 2023 alkaen.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Digitaalinen Lämpömittari: Monipuolinen työkalu lämpötilan seurantaan

Digitaalinen lämpömittari on nykyaikainen teknologia, joka on vallannut paikkansa lämpötilan seurannan maailmassa. Se on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tarkkuutta ja kätevyyttä eri sovellusalueilla. Tässä artikkelissa tarkastelemme digitaalisen lämpömittarin merkitystä, sen käyttötapoja ja hyötyjä.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Mikä on digitaalinen euro?

Digitaalinen euro on Euroopan keskuspankin kehittämä sähköinen valuutta, joka toimii digitaalisessa muodossa. Se tarjoaa turvallisen ja nopean maksutavan, vähentäen käteisen käyttöä. Digitaalinen euro täydentää perinteisiä rahansiirtoja ja voi lisätä euroalueen taloudellista tehokkuutta ja vakautta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa