Jumalten lahja! Percy Jackson ja olymposlaiset jatkaa toiselle kaudelle Disney+ -palvelussa

Ajankohtaista Disney+

Disney Branded Televisionin ja 20th Televisionin sarja sekä sen tähdet Walker Scobell, Leah Sava Jeffries ja Aryan Simhadri tekevät paluun

Sarjaa on suoratoistettu tähän päivään mennessä yli 110 miljoonaa tuntia  Disney+ ja Hulu -palveluissa

Yli 110 miljoonaa katselutuntia kerännyt Disney+ -sarja ”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” on virallisesti vahvistettu saavan toisen kauden. Ilmoituksen teki tänään Bob Iger, The Walt Disney Companyn toimitusjohtaja, yhtiön ensimmäisen neljänneksen tulostiedotustilaisuudessa tilikaudelle 2024. Tuleva kausi sisältää Walker Scobellin, Leah Sava Jeffriesin ja Aryan Simhadrin paluun, jotka lähtevät uudelle seikkailulle perustuen Rick Riordanin bestseller-kirjasarjan toiseen osaan, ”Meren hirviöt”, joka on julkaistu Disney Hyperionin toimesta.

”Rikas taikuudesta, ihmeestä, seikkailusta ja sydämestä, ’Percy Jackson ja Olympoksen sankarit’ lumosi kaikenikäisten katsojien mielikuvituksen kaikkialla”, totesi Ayo Davis, Disney Branded Televisionin presidentti. ”Olemme innoissamme aloittamaan jännittävän uuden tehtävän ja toisen kauden Rick Riordanin, mahtavien yhteistyökumppaneidemme 20th Televisionin sekä poikkeuksellisen näyttelijä- ja luovien lahjakkuuksien joukon kanssa, jotka tuovat tämän tarinan eloon.”

Riordan kommentoi: ”En malta odottaa, että saamme tuoda seuraavan kauden Percy Jacksonia Disney+:lle! Nostakaa ankkurit. Koukatkaa isot purjeet. Kaikki miehet kannelle, puolijumalat. Suuntaamme Meren hirviöille!”

Menestys jatkuu

”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” oli yksi vuoden 2023 viidestä parhaasta kauden ensi-illasta, ja ensimmäinen jakso keräsi 26,2 miljoonaa katselukertaa ensimmäisten kolmen viikon aikana Disney+:lla ja Hululla. Sosiaalisessa mediassa #percyjackson-tunniste keräsi yli 1 miljardi katselukertaa TikTokissa Yhdysvalloissa viimeisten 30 päivän aikana, kun sarjan omistamat sosiaalisen median tunnisteet ovat keränneet yhteensä 4,6 miljoonaa seuraajaa.

”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” -menestyksen dominovaikutus on jatkunut Disney Hyperionin julkaisemana, ja ”Percy Jackson” -kirjat ovat palanneet New York Timesin parhaiden keskikouluikäisten kirjasarjojen ykkössijalle sarjan debyytin jälkeen. Disney Consumer Productsin osalta Hot Topic julkaisi vaatteita, kun taas Barnes & Noble julkaisi erilaisia kirjoitusvälineitä yhdessä julkaistujen kirjojen kanssa, jotka ovat innoittuneet hittisarjasta. Lisää tuotteita paljastetaan lähiviikkoina Hot Topicilta ja Barnes & Noblelta.

Luonut Rick Riordan ja Jonathan E. Steinberg, ”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” -sarjan ensimmäisen kauden ovat tuottaneet Steinberg ja Dan Shotz yhdessä Rick Riordanin, Rebecca Riordanin, The Gotham Groupin Ellen Goldsmith-Vein, Bert Salken, The Gotham Groupin Jeremy Bellin ja D.J. Goldbergin, James Bobinin, Jim Rowen, Monica Owusu-Breenin, Anders Engströmin, Jet Wilkinssonin ja Craig Silversteinin kanssa. ”Percy Jackson ja Olympoksen sankarit” ensimmäinen kausi on nyt katsottavissa Disney+:lla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa