Disney+ ja Percy Jackson ja Olympialaiset uusi teaser katsottavissa tästä

Ajankohtaista Disney+ Elokuvat

Disney+ julkaisi tänään uuden teaser-trailerin tulevalle Disney+ Original -sarjalle Percy Jackson ja olympialaiset. Tämä uusin teaseri antaa ensivilkaisun sankarillisesta tehtävästä, johon Percy Jackson (Walker Scobell) ryhtyy yhdessä kumppaniensa kanssa: Grover Underwood (Aryan Simhadri) ja Annabeth Chase (Leah Sava Jeffries). Odotettu sarja käynnistyy kahdella jaksolla Disney+ -palvelussa 20. joulukuuta, minkä jälkeen uudet jaksot julkaistaan viikoittain.

Tässä eeppisessä, kahdeksanosaisessa sarjassa on mukana jännittäviä vierailevia tähtiä, joista osa nähdään nyt julkaistussa teaser-trailerissa – mukaan lukien Lin-Manuel Miranda (Hermes), Megan Mullally (Alecto alias Mrs. Dodds), Toby Stephens (Poseidon), Virginia Kull (Sally Jackson), Jason Mantzoukas (Dionysos eli Mr. D), Jay Duplass (Hades), Glynn Turman (Chiron eli Mr. Brunner), edesmennyt Lance Reddick (Zeus), Adam Copeland (Ares), Charlie Bushnell (Luke Castellan), Dior Goodjohn (Clarisse La Rue), Jessica Parker Kennedy (Medusa), Olivea Morton (Nancy Bobofit), Suzanne Cryer (Echidna), Timm Sharp (Gabe Ugliano) ja Timothy Omundson (Hephaestus). Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ovat Rick Riordanin ja Jon Steinbergin käsikirjoittamia ja niiden ohjauksesta vastaa James Bobin. Steinberg ja Dan Shotz toimivat vastaavina tuottajina yhdessä Rick Riordanin, Rebecca Riordanin, The Gotham Groupin Ellen Goldsmith-Veinin, Bert Salken, The Gotham Groupin Jeremy Bellin ja D.J. Goldbergin, James Bobinin, Jim Rowen, Monica Owusu-Breenin, Anders Engströmin ja Jet Wilkinsonin ohella.

Uudet ja palaavat Disney+ -tilaajat voivat nauttia elokuvasta tarjouksella: kolme kuukautta Disney+ -palvelua hintaan 1,99 € kuukaudessa. Tilauksen voi tehdä osoitteessa https://www.disneyplus.com/ ja tarjous päättyy 20.9.2023. 

Disney+

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on Disneyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live-action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelun kautta avautuu ennennäkemätön pääsy Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa disneyplus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja tv-laitteille.


Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa