Uuden sarjan keskiössä on nainen, jolla on mies jokaiselle viikonpäivälle ‒ päärooleissa Krista Kosonen ja Pekka Strang

Ajankohtaista Suoratoisto

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan Mister8:in kuvaukset alkavat lokakuun 2019 lopussa pääkaupunkiseudulla. Mister8 on pikimusta, epätavallinen romanttinen komedia, jonka pääosissa nähdään Krista Kososen ja Pekka Strangin lisäksi muun muassa Elias Westerberg (Maanantai, Sekasin) ja Joonas Saartamo (Aallonmurtaja, Tuntematon sotilas, Jättiläinen). Sarja saa ensi-iltansa Aitio-suoratoistopalvelussa keväällä 2021. 

Kohutun Koirat eivät käytä housuja -elokuvankin päärooliparina vastikään näytelleet Krista Kosonen ja Pekka Strang palaavat ruudulle yhdessä uudessa Mister8-sarjassa.

Pekka Strang esittää Mister8-alkuperäissarjassa Juhoa ‒ insinööriä, joka rakastuu salaperäiseen naiseen, Mariaan (Krista Kosonen) palavasti. Rakastunut Juho on heti valmis hyppäämään suhteeseen Marian kanssa, mutta hänen on kuitenkin hyväksyttävä Marian ehdot suhteelle: Marialla on seitsemän miesystävää ‒ yksi jokaiselle viikon päivälle. Juho saa maanantain itselleen, mutta alkaa juonitella saadakseen Marian kokonaan itselleen.

Kahdeksanosaisen, tummaa huumoria ja juonittelua sisältävän, Mister8-alkuperäissarjan on käsikirjoittanut Vesa Virtanen. Sarjan idea syntyi tuottaja Jani Pösön ja Jussi-palkitun ohjaajan Teemu Nikin yhteistyönä. It’s Alive Films -tuotantoyhtiötä pyörittävän kaksikon aiempiin yhteistöihin lukeutuvat muun muassa Venla-palkitut #lovemilla ja Sekasin -tv-sarjat.

‒ Kun perinteisessä parisuhteessa viikko jaetaan kahden ihmisen sijaan kahdeksan henkilön kesken, moni tavallinen asia näyttäytyy kovin huvittavana, Mister8:in vastaava ohjaaja Nikki virnistää.

‒ Voin luvata, että kyseessä ei ole tavallinen suomalainen komedia. On aivan mahtavaa päästä puimaan rakkausjuonitteluja tällaisen näyttelijäkaartin kanssa, Mister8:in tuottaja Pösö jatkaa.

‒ Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia kotimaisia alkuperäissarjoja. Mister8 on tavanomaisesta poikkeava rakkaustarina, ja se täydentää hyvin monipuolista alkuperäissarjavalikoimaamme, josta löytyvät muun muassa Nyrkki, Ivalo ja Bullets, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 16 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Nyrkki, Maanantai, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Tulevista sarjoista on julkistettu trilleri Huone 301, draamakomedia Kevyttä yläpilveä sekä komediat Mister8Kalifornian kommando ja Ei haukku haavaa tee

Its Alive Films
Vuonna 2005 Teemu Nikki ja Jani Pösö kirjoittivat ja tuottivat ensimmäisen yhteisen fiktionsa, lyhytelokuvan ʼKaveriʼ, joka valittiin yli 50 muun elokuvafestivaalin lisäksi Sundancen elokuvajuhlien kilpasarjaan. Ensimmäisen pitkän elokuvansa 3Simoa he kirjoittivat ja tuottivat 2011. Viime aikoina kaksikko on ollut hyvin tuottelias: It´s Aliven viimeisin lyhytelokuva All Inclusive sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien kilpasarjassa viime keväänä, viimeisin pitkä elokuva Armomurhaaja oli Suomen Oscar-kandidaatti vuonna 2019. Lisäksi kaksikon Sekaisin tv-sarjaan perustuva Mental-France, joka julkaistaan Ranskassa 25.10.2019, voitti juuri arvostetulla Festival de la Fiction -festivaalilla Meilleure Série 26′ -sarjan.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla

Asuntomarkkinat

Kiinteistöhuolto

samsung galaxy s21 ultra

Samsung XCover 5

Sähköpotkulauta vuokraus

Kryptovaluutat

Kasinot suomi

Suositut koirarodut

Google Pay maksaminen

Kapselikahvit

Pikakahvi

Affiliate markkinointi

Professional Esports

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa