will trent kausi 2 will trent kausi 2

Arvostelussa Disney plussan Will Trent ja toinen kausi

Ajankohtaista Arvostelu Disney Disney+ Luettavaa Sarjat Suoratoisto

Siitä on 1,5 vuotta aikaa, kun arvostelimme Will Trentin ensimmäisen kauden. Disney+:n poliisisarja Will Trent tuo etualalle älykkään ja tapauksia vauhdilla ratkaisevan erikoisagentti Will Trentin (Ramon Rodriquez). Will työskentelee GBI:lle Atlantan poliisilaitoksella Georgiassa. Hänen pomonaan on Amanda (Sonja Sohn). Will Trent sarja perustuu Karin Slaughterin bestselleriin.

Toinen kausi

Toisella kaudella katsojat pääsevät sukeltamaan entistä syvemmälle Willin historiaan ja menneisyyteen. Will saa mm. tietää puolivahingossa tapausta tutkiessaan, kuka hänen äitinsä on, ja kuka kenties on hänen isänsä.

Will Trent on poikkeuksellinen hahmo, jonka menneisyys vaikuttaa vahvasti hänen nykyiseen elämäänsä. Orvoksi jääneenä ja kasvaneena lastenhuollon järjestelmässä, hänellä on syvä ymmärrys siitä, miten vaikeudet voivat vaikuttaa ihmisiin. Tämä tekee hänestä empaattisen, mutta myös hyvin varovaisen ja hieman etäisen. Hänen kyvyistään huolimatta, hän joutuu usein taistelemaan omien sisäisten demonien kanssa.

Sarjassa esiintyy myös muita keskeisiä hahmoja, kuten Trentin työtoverit ja rikoskumppanit, joilla on omat haasteensa ja ongelmansa. Näiden hahmojen välinen dynamiikka on usein yhtä keskeisessä roolissa kuin itse rikokset, joita he ratkaisevat. Varsinkin suhde lapsuudenrakkauteen ja nykyiseen työkaveriin Angie Polaskiin (Erika Christensen) on monimutkainen.

Will Trent -sarjassa käsitellään useita monimutkaisia rikoksia, jotka vaihtelevat murhista ihmiskauppaan. Jokainen jakso tuo uusia haasteita, ja katsoja pääsee seuraamaan Trentin ja hänen tiiminsä ponnisteluja rikosten ratkaisemiseksi. Sarja ei kuitenkaan ole pelkästään rikosten selvittämistä; se keskittyy myös hahmojen kehitykseen ja heidän henkilökohtaiseen elämäänsä.

Sarjan vahvuutena on sen syvällinen hahmojen kehitys ja monimutkaiset juonenkäänteet. Will Trent on päähenkilönä ainutlaatuinen ja hänen persoonallisuutensa, yhdistettynä hänen ammattitaitoonsa, tekee sarjasta erittäin kiinnostavan. Lisäksi Atlantaan sijoittuva miljöö tuo oman värinsä tarinan kulkuun, ja kaupungin monimuotoisuus heijastuu myös käsitellyissä tapauksissa.

Toisen kauden alkukin ottaa jatkonsa ensimmäisen kauden lopusta ja kohtaamisesta sarjamurhaaja James Ulsterin (Greg Germann) kanssa, joka on ottanut Angien vangiksi. Ja heti kauden alussa selviää, miksi Jamesillä on niin erikoinen tarve saada kontakti Williin, vaikkakin tapa on ”hieman” vinksahtanut.

Kenelle sarja sopii

Will Trent on suunnattu erityisesti niille, jotka pitävät rikosdraamoista ja psykologisesti syvällisistä hahmoista. Sarjan monimutkaiset rikosjuonet pitävät katsojan otteessaan, mutta sen todellinen vetovoima tulee hahmojen kehityksestä ja heidän välisten suhteidensa jännitteistä. Jos pidät sarjoista, jotka yhdistävät rikostutkintaa ja henkilökohtaista draamaa, Will Trent on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Myös Karin Slaughterin kirjojen fanit löytävät sarjasta paljon samaa, mitä ovat kirjoista rakastaneet, mutta myös uusia elementtejä, jotka tuovat tarinaan uutta syvyyttä.

Will Trent on sarja, jota seuraamme takuu varmasti myös kaudella kolme, kun mukaan liittyy myös Gina Rodriguez. Gina tulee esittämään sarjan uutta avustavaa aluesyystäjä Marion Albaa. Onko Marionista uusi partneri Willille, jolla on kakkoskaudella ollut rakkausrintamalla vähintäänkin haastavaa?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa