Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät Kuva: SF Studios

Aarne Alligaattori valloittaa Pohjoismaita – Nyt tulossa koko perheen elokuva

Ajankohtaista Elokuvat

Aarne Alligaattorin rakastettava hahmo on tullut tutuksi lapsiperheille valloittavan musiikin, konserttien ja Youtube-videoiden kautta. Huippusuosiota alligaattori on nauttinut erityisesti Ruotsissa, jonka johdosta Aarne alkaa nyt valloittaa Pohjoismaita toden teolla. Helmikuussa ensi-iltansa sekä Suomen että Ruotsin elokuvateattereissa saa koko perheen animaatioelokuva Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät.

Aarne Alligaattori sai alkunsa vuonna 2003 Espoossa sävelletystä kappaleesta nimeltä Arne Alligator. Suurempaa suosiota Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu sai nauttia suomenkielisen version myötä vuonna 2008. Menestystä digitaalisessa maailmassa alkoi tulla, kun musiikkivideot lähtivät leviämään pohjoismaissa kulovalkean tavoin Youtubessa ja Spotifyssa. 

Yleisö on ihastunut mukaansatempaaviin videoihin erityisesti Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Huimilla yli 300 miljoonalla YouTube -katselulla ja 20 miljoonalla Spotify-kuuntelukerralla Aarne Alligaattori on yksi striimatuimmista lastenyhtyeistä Pohjoismaissa.

Animoitujen musiikkivideoiden takaa löytyvät sympaattisen alligaattorin luonut Marcus ”Macke” Granberg ja Anton Molander, joiden luotsaamana Aarne Alligaattori on alkanut muodostua lapsiperheissä ilmiöksi. 

”Aarnen suosio erityisesti Ruotsissa on ollut huimaa. On mahtavaa, miten suomalainen hahmo on herättänyt suosiota muissa pohjoismaissa. Olemme halunneet luoda sellaisen elokuvan ja tv-sarjan, joita myös omat lapsemme ja tulevaisuudessa lapsenlapsemme haluavat katsoa. Kiitos Youtube-faniemme, tämä on nyt mahdollista, ja Aarne lähtee valloittamaan suurta maailmaa”, sanoo Anton Molander.

Helmikuussa ensi-iltansa Suomessa ja Ruotsissa, ja myöhemmin keväällä myös Tanskassa, saa koko perheen elokuva, joka perustuu musiikkivideoiden, konserttien ja kirjojen tutuksi tekemiin hahmoihin. Katsojat pääsevät elokuvassa Aarnen ja tämän ystävien kanssa seikkailuun viidakossa, joen läheisyydessä ja kaupungissa. Seikkailuissa kohdataan monenlaisia haasteita, mutta ystävykset tekevät aina parhaansa selvitäkseen niistä yhdessä.

”On hienoa, että Aarnella on niin paljon faneja ja että moni haluaa palata Youtube-videoidemme pariin yhä uudelleen ja uudelleen. Aarne on tullut suosituksi lasten vilpittömän innostuksen takia. Olen todella ylpeä siitä, että sympaattinen alligaattorimme pääsee pian loistamaan elokuvateattereiden valkokankaille ja myöhemmin myös televisioon”, sanoo Aarne Alligaattorin luonut tuottaja ja säveltäjä Macke Granberg.

Koko perheen elokuva Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät saa ensi-iltansa 9.2.2024 Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa elokuvasta on sekä suomeksi että ruotsiksi puhuttu versio. Huhtikuussa 11.4. elokuva nähdään Tanskassa, ja Norjassa se saa tallennelevityksen. Myöhemmin Pohjoismaissa julkaistaan myös tv-sarja (10×6 min).

Elokuvan ja sarjan on ohjannut Jenny Jokela, ja ne perustuvat Fabian Nordlanderin ja Marcus Granbergin käsikirjoitukseen. Tuotannosta vastaavat SF Studios tuottajanaan Filippa Torstensson, yhteistyössä See You Later! -tuotantoyhtiön kanssa. Elokuvan ja tv-sarjan levittää SF Studios.

Lähde: SF Studios

Katso Aarne Alligaattori ja viidakkoystävät traileri alta:

Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Mobilepay ei toimi
affiliate markkinointi
Johanna Puhakka
Digitaalinen markkinointi
Asuntomarkkinat
Etätyö
Shein vaatteet
WordPress kotisivut

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa