Connie Nielsen pääosassa seuraavassa Viaplay Original alkuperäistuotannossa ‘The Dreamer – Becoming Karen Blixen’

Ajankohtaista Viaplay

Uusi Viaplay Original -draamasarja ‘The Dreamer – Becoming Karen Blixen’ on Viaplayn ja Zentropa Entertainmentsin yhteistuotanto, joka kertoo yhden tanskalaisen menestyskirjailija Karen Blixen elämäntarinan. Dunja Gru Jensenin (’Norskov’) luoman sarjan ohjaajana toimii Jeanett Nordahl ja sen pääosassa nähdään kansainvälisesti menestynyt tansalaisnäyttelijä Connie Nielsen (’Gladiaattori’; ’Justice League’; ’Wonder Woman’). ‘The Dreamer – Becoming Karen Blixen’ kuvaukset on juuri saatu päätökseen Tanskassa ja sarjan ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2022.

‘The Dreamer – Becoming Karen Blixen’ on tarina yhden naisen vapautumisesta perheen ja yhteiskunnan odotuksista. 1930-luvulle sijoittuva sarja seuraa Karen Blixenin paluuta Tanskaan Itä-Afrikassa viettämiensä vuosien jälkeen. Blixenin maagisia tarinoita ja kirjailijan sisäistä sielunelämää visuaalisesti kuvittava ’The Dreamer’ kuvaa rahattoman, sairaan, eronneen ja unelmansa särkeneen Blixenin matkaa elämänsä pohjamudista takaisin tunnustetuksi kirjailijaksi.

Sarjan päätähti ja vastaava tuottaja Connie Nielsen on palkittu tanskalaisnäyttelijä, joka tunnetaan mm. rooleistaan elokuvissa Justice League, Wonder Woman, Gladiaattorit, sekä Veljekset – Brothers. Nielsen palkittiin roolityöstään Susanne Bier’sin Veljekset – Brothers -elokuvassa parhaan näyttelijän palkinnolla San Sebastian International Film Festival sekä The European Film Awards -palkintogaaloissa vuosina 2004 ja 2005.

Connie Nielsen: “Karen Blixen on ollut roolimallini lapsesta saakka: seikkailija, taiteilija, matkustelija ja ajattelija. En kuitenkaan tiennyt koko tarinaa siitä, kuinka 46-vuotias nainen, keskellä elämänsä syvintä kriisiä, löysi ainutlaatuisen lahjakkuutensa tuskallisessa ja koettelevassa, mutta myös jännittävässä prosessissa. On tärkeää päästä jakamaan hänen inspiroiva tarinansa kaikille naisille, ikään ja taustaan katsomatta, ja annan kaikkeni tuodessani tämän uskomattoman henkilön eloon.”

Filippa Wallestam, NENT Group, Chief Content Officer: “Vaikuttavien ja inspiroivien pohjoismaisten henkilöiden tarinoiden jakaminen maailman kanssa on Viaplaylle tärkeää. ”The Dreamer – Becoming Karen Blixen” kuvaa lähietäisyydeltä yhtä kaikkien aikojen suurimmista kirjailijoista – henkilöä, joka vietti elämänsä taistelemalla ollakseen se nainen, henkilö ja taiteilija, joka hän halusi olla. Poikkeuksellinen luova tiimi kameran molemmilla puolilla takaa korkeat odotukset tälle erityislaatuiselle sarjalle.”

Kuusiosaisen Viaplay Original -sarjan (tanskankieliseltä alkuperäisnimeltään ‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’) tuottajina toimivat Marie Cecilie Gade, Karoline Leth ja Charlotte Hjordt Zentropa Entertainmentsilta yhteistyössä Belgan kanssa. Tuotantoa ovat olleet tukemassa Public Service Puljen, Nordisk Film & TV Fond, Wallimage, Belgian valtion Tax Shelter -tukiohjelma sekä Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

’The Dreamer – Becoming Karen Blixen’ on jatkoa Viaplay ja Zentropa Entertainmentsin Lars von Trierin The Kingdom -sarjan päätöskauden ‘THE KINGDOM EXODUS’ -tuotannossa aloittamalle yhteistyölle. Myös ‘THE KINGDOM EXODUS’ tulee ensiesitykseen vuoden 2022 aikana.

Viaplay tuottaa vuosittain kaksi suurta englanninkielistä elokuvaa pohjoismaisista hahmoista ja tapahtumista. Ensimmäinen näistä, ’Hilma’, on ruotsalaisen taiteilijan ja feministisen pioneerin Hilma af Klintin elämäkertateos. Elokuvan on kirjoittanut ja ohjannut Lasse Hallström (Oscar-ehdokkuudet elokuvasta ”The Cider House Rules” ja ”My Life as a Dog”) ja sen pääosassa nähdään Lena Olin (Oscar-ehdokkuus elokuvasta ”Enemies, A Love Story”).


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa