Kukkaisviikkojen ohjelma julkaistu

Ajankohtaista

Kukkaisviikkojen ohjelma julkaistu – hurlumheiviikko 6.6.-10.6. tuo keskustaan kulttuuria, ruokaa, lastentapahtumia ja tietysti kukkia

Kukkaisviikkojen ympärillä on käynyt kuhina. Tapahtuman tuottaja Emmi Nuorgam paljasti jo aiemmin, että perinteistä toritapahtumaa ei järjestetä, vaan tapahtuma levittäytyy tänä vuonna ympäri kaupunkia. Ohjelmaa on Särkänniemestä Pakkahuoneen aukiolle ja Finlaysonilta Kehräsaareen.

Kukkaisviikot ja Tampereen Kaupunki tuovat keskustan tulvilleen kukkia monella eri tapaa. Tänä kesänä voidaan puhua jopa kukkaennätyksestä, kun touko-elokuun aikana keskustaa koristaa yhteensä yli 60 000 upeaa kukkaa ja istutusta! Lisäksi kukat näkyvät neulegraffiteissa, ratikan työmaa-aidoissa, taiteessa, turuilla ja toreilla.

Kukkaisviikkojen avajaiset järjestetään Särkänniemessä keskiviikkona 6.6. Avajaisissa esiintyvät mm. Koiramäen hahmot, Kukkaistyttö Anitta “Iso A” Ahonen ja Tampereen Ukuleleorkesteri. Lapsia hemmotellaan myös lauantaina Kuninkaankadulla, kun SirkusRakkausPumPum ja Kulttuuriyhdistys Oiva taikovat Kuninkaankadulle katumaalausta, skeittiopetusta ja miniramppeja, lastenmusiikkia, keppihevostallin ja keppariradan ja paljon muuta mukavaa.

Kulttuuria, taidetta ja gourmeeta aikuiseen makuun

Tänä kesänä Kukkaisviikot panostavat erityisesti taiteeseen ja kulttuuriin. Kulttuuriohjelmaa Kukkaisviikoille tuottavat Finlayson Art Area, Teatteri Telakka,Laterna ja Klubi. Ohjelmassa nähdään mm. Javiera Marchant Aedon supersuosittu Unapologetic -klubi ja Laterna Kukkii -tapahtuma, jossa esiintyvät Mara Balls, Lepolan Akka & Kulkutauti, Honey Hunters ja The Oates.

Viikonloppuna Pantintalon sisäpiha muuttuu herkkusuiden keitaaksi, kun Kukkaisviikot ja Gastropubit järjestävät Kukkaisviikkojen Gourmetkorttelin. Deli1909 -ravintolan sisäpihalla nautitaan hyvästä ruuasta, jalalle käyvästä musiikista ja virkistävistä juomista, kun kaupungin ravintolasuosikit viettävät viikonlopun taivasalla. Mukana ovat mm. Deli1909, Tiiliholvi, Laterna, Miss Ada Bistro ja Malabadi. Gourmetkorttelin musameiningeistä vastaa perjantaina This Little Big Band, jonka kokoonpanoon kuuluvat mm. ikivihreät tamperelaiset Mikko Lahtonen, Petra-Miisa Juusenaho ja JC Halttunen.

Shoppailua, kukkaseppeleitä ja kaupungin viihdyttävin vilttikirppis

Ostoksille viikonlopun aikana kannattaa suunnata ainakin Kehräsaareen ja Koskikeskukseen. Kehräsaaren kivijalan puodit tuovat tehdaskortteliin basaaritunnelmaa levittäytymällä tuotteineen sisäpihalle ja Koskikeskuksessa askarrellaan lauantaina ammattilaisen opastuksella kukkaseppeleitä ja muita teemaan sopivia koristuksia. Sunnuntaina shoppailua voi jatkaa kierrätyshengessä Koskipuistossa, kun Kukkaisvilttikirppis muuttaa koskenrantaan. Vilttikirppikselle voi tänä vuonna pakata mukaan myös eväät ja vaikka huuliharpun, jolla viihdyttää kanssakirppistelijöitä päivän aikana.

Virallisen ohjelman lisäksi Kukkaisviikkojen tunnelmissa ovat ainakin Lastenkulttuurikeskus Rulla, Tampereen Kauppahalli,Grand Hotel Tammer ja Ravintola Trattoria sekä Ravintola Mixei. Yksityiskohtaisempi ohjelma julkaistaan toukokuun aikana.

Tarkempi ohjelma: http://kukkaisviikot.fi/ohjelma/


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged