Lucifer kausi 5 – Kuinka pandemia vaikuttaa

Ajankohtaista

Tämän hetkisen tilanteen vuoksi viihdemaailma on kirjaimellisesti pysähtynyt. Elokuvien sekä sarjojen tuotannot on keskeytetty väliaikaisesti ja musiikkikonsertit sekä festivaalit on peruttu ainakin toistaiseksi. Onneksi kuitenkin nykypäivän teknologia sekä myös itse ihmiset ovat mahdollistaneet suoratoistot. Moni artisti kuten Scooter striimaa livenä musiikkiaan ja elokuvien suoratoistopalvelu Netflix tarjoaa jatkuvasti uutta katsottavaa. Viime vuosien hittisarja Lucifer jonka viidennen kauden tuotanto alkoi viime vuonna ja jonka kuvauksetkin alkoi tämän vuoden alussa on myös keskeytynyt.

Lucifer tv-sarja on adaptio DC-Comics:n saman nimen omistavasta sarjakuvasta ja jonka tuotannon Fox peruutti vuonna 2018. Onneksi kuitenkin Netflix pelasti sarjan sen jälkeen kun faneilta nousi todella paljon ääntä. Viime toukokuussa sarjan koko neljäs kausi ilmestyi katsottavaksi ja jonka lopetus oli todella liikuttava. Pian sen jälkeen Netflix ilmoitti uudesta kaudesta joka on viides ja näillä näkymin viimeinen.

Sarjan pääosissa nähdään Tom Ellis (Lucifer Morningstar) sekä Lauren German (Chloe Decker). Tom Ellis oli se joka sanoikin ensimmäisenä että heillä oli ollut puhetta Netflixin kanssa ja onneksi puheet johtivat uusiin kausiin.

Aikaisempi arvio viidennen kauden ilmestymisestä oli tämän vuoden touko-kesäkuun vaihde. Korona-pandemian vuoksi se on lykkääntynyt ja onkin paha sanoa mitään lähellekkään tarkkaa arviota. Voi hyvinkin olla että kausi lykkääntyy vuoden vaihteeseen asti tai jopa ensi kevääseen. Toki mikäli tuotanto olisi jo puoliksi valmis eli puolet jaksoista olisi paketissa niin voi olla että Netflix tiputtaa osan aikaisemmin ja loput sitten myöhemmin

On ollut myös huhua että kuudeskin kausi voisi olla mahdollinen sitten joskus. Sarjan tuottaja Ildy Mordovich on sanonut että he pitävät vielä tämänkin kauden jälkeen sopimuksen Netflixin kanssa mikäli he päättävät tilata lisää kausia/jaksoja. Aikaisemminhan Ildy sanoi että viides olisi viimeinen mutta aika näyttää miten asiat menee paholaisen kannalta.

Näitä viivästymisiä on muillakin eikä pelkästään tällä sarjalla. Muut sarjat sekä myös elokuvat kuten Fast 9 on lykkääntynyt. Tämä kyseinen elokuva oli jo valmiiksi viivästynyt mutta nyt se on lykätty jopa vuodella. Aiheesta voit lukea täältä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged