Olet_mita_syot_s4_eps1_Niko_Saarinen

Olet mitä syöt starttaa MTV3-kanavalla ke 22.9. klo 20 Niko Saarisen jaksolla

Ajankohtaista Cmore

Olet mitä syöt -suosikkiohjelman uusi kausi käynnistyy MTV3-kanavalla Niko Saarisen, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttujen Anniinan ja Villen sekä Sunneva Sjögrenin jaksoilla. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa tällä kaudella yhteensä 12 tuttua suomalaista kamppailussa epäterveellisiä elämäntapoja vastaan. Ensimmäistä kertaa mukana on myös julkisuudesta tuttuja pariskuntia.

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.9. klo 20 uuden tuotantokauden jaksoin. Nyt alkavalla kaudella on mukana yhteensä 12 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista ja ensimmäistä kertaa myös pariskuntia, joita hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa terveellisten elämäntapojen pariin. Terveyteen tähtäävässä elämäntaparemontissa laitetaan niin ruokavalio kuin liikuntatavat uusiksi, mutta niiden toteuttaminen ei ole helppoa.

Kauden aikana nähdään kutkuttavia, koskettavia ja inspiroivia elämäntapamuutoksia. Uusi kausi käynnistyy Niko Saarisen, Ensitreffit alttarilla -ohjelmastakin tuttujen Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin sekä Sunneva Sjögrenin jaksoilla.

Elämäntaparemontin kokevat henkilöt:

1/10: Niko Saarinen
Vuoden 2008 Big Brotherista tunnetuksi tulleen somepersoona Niko Saarisen elämällä on komea julkisivu, joka kätkee taakseen muutaman pienen halkeaman. Kehotyytymättömyyttä poteva mies harrastaa liikuntaa epäsäännöllisesti. Hän on huolissaan omasta terveydestään ja kuvailee syövänsä pääosin roskaruokaa sekä olevansa kova juhlimaan, joten myös alkoholia kuluu jonkin verran. Omien sanojensa mukaan ilman hyviä geenejä hän olisi nykyisillä elämäntavoillaan erittäin ylipainoinen.

2/10: Ville Manner ja Anniina Marjamäki
Vuonna 2019 toisilleen tuntemattomat Ville Manner ja Anniina Marjamäki sanoivat toisilleen tahdon MTV3-kanavan rakastetussa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Alttarilta astelemisen jälkeen pariskunta on elänyt rakkaudentäyteistä elämää, josta ei ole myöskään muita herkkuja puuttunut. He kertovatkin saaneensa henkeä kohden lähes 10 rakkauskiloa lisää avioitumisen jälkeen. Tahtoa Villeltä ja Anniinalta ei puutu ja he ovat olleet personal trainerin opeissa, harrastaneet tanssia ja Ville pelailee ystäviensä kanssa “pappalätkää”. Kiinnostusta liikuntaan siis on, mutta neuvoja kaivattaisiin erityisesti ravinnon suhteen. Pari haluaakin nyt piristää elämäänsä elämäntaparemontilla niin, että he pääsisivät näkemään itsensä taas niin kuin he näkivät toisensa ensimmäistä kertaa.

3/10: Sunneva Sjögren (os. Kantola)
Missikeisarinna Sunneva Sjögren (os. Kantola) tunnetaan perinteikästä Miss Suomi -kilpailua järjestävän Finnartist Oy:n omistajana sekä kilpailuun osallistujia kouluttavan More Than Beauty Academyn perustajana. Sulkavalla majaileva Sjögren on kiireinen yrittäjä ja äiti, jonka elämää siivittävät työmatkat, joiden aikana hän saattaa keskittyä muiden hyvinvointiin enemmän kuin omaansa. Matkojen aikana tulee naposteltua ja herkuteltua. Säännöllinen liikunta on unohtunut ja oman kehon kuninkaallinen kohtelu on ottanut osumaa vuosien varrella. 

4/10: Pepe Willberg ja Pauliina Visuri
Suomalaisen laulutaiteen sanansaattaja Pepe Willberg ja hänen managerivaimonsa Pauliina Visuri painavat yhtä matkaa täysillä eteenpäin musiikkibisneksessä. Pariskunta tapaa syödä ravintoloissa ja nauttia aterioidensa kyljessä alkoholia palanpainikkeena. Kotona kuluu huomaamattakin mitä makeampia herkkuja ja liikuntaa tulee harrastettua vain satunnaisesti. Musiikkibisneksen lisäksi pariskuntaa kiinnostaisi muukin yhteinen tekeminen, kuten pilates tai muu liikuntaharrastus. Keikkailu tuo elämään epäsäännöllisyyttä ja vaikeuttaa yhteisiä, harkittuja aterioita ja vapaa-ajan aikatauluttamista terveitä elämäntapoja silmällä pitäen. 

5/10: Minna Kivelä
Taiteen ja viihteen moniosaaja Minna Kivelä kantaa monen muun nimikkeen ohella ohjaajan ja näyttelijän titteleitä, joista hänet kenties parhaiten tunnetaan. Kivelän ura on yhtä värikäs kuin hänen persoonansakin, mutta tätä värikkyyttä ei valitettavasti naisen lautaselta löydy. Hymy hyytyy, kun Kivelä paljastaa ruokailutottumuksensa. Aamiaisen nainen syö usein tunnollisesti, mutta tämän jälkeen homma lähtee kovaan luisuun. Kivelä saattaa olla syömättä parhaillaan jopa 12 tuntia, jonka  jälkeen hän korvaa päivän ateriat yhdellä kertaa. Herkut ovat naisen akilleen kantapää ja niitä tulee nautittua päivässä parhaillaan yhtä paljon kuin yleisön huomionosoituksia. Niin terveelliset ruokailutottumukset, säännöllinen ruokailurytmi kuin liikuntakin on jäänyt esiripun taakse. Nyt on aika nostaa nämä seikat päärooliin ja ohjata oma elämä takaisin valokeilaan!

6/10: Noora Louhimo
Noora Louhimo
on laulaja, jonka äänen rouhea raspi on jo vuosien ajan haltioinut kymmentuhatpäisiä yleisöjä ympäri maailmaa. Nainen tunnetaan ehkä parhaiten Battle Beast -yhtyeen solistina, mutta pitkän haaveilun tuloksena hän julkaisi hiljattain ensimmäisen sooloalbuminsa Eternal Wheel of Time and  Space. Nyt tämä useiden projektien taiteilija on ottanut työstääkseen vielä yhden haasteen; elämäntaparemontin. Intohimokseen ravinnon suhteen nainen kuvailee epäterveellisen ruuan, jolla ei valitettavasti saavuteta keikkalavoilla tarvittavaa energiaa. Suurin ongelma on syömisen ja liikunnan epäsäännöllisyys. Nyt onkin aika innostua ja vaihtaa hetkeksi mikrofoni porkkanaan ja nahkahame verkkarihousuun!

7/10: Ilari Sahamies
Skandinavian parhaaksi nettipelaajaksi vuonna 2008 valittu Ilari Sahamies aloitti pokeriuransa jo 15-vuotiaana ja on siitä lähtien tykittänyt urallaan eteenpäin täydellä teholla. Sahamies on antanut arvokasta aikaansa pokerin ja musiikin lisäksi myös biljardille ja jopa vesiliukumäkilaskulle. Valitettavasti nämä eivät kuitenkaan kilpailuhenkisyydestään huolimatta ole olleet harrastuksia, jotka tukisivat terveyttä. Kilpailuhenki miehessä toki edelleen elää – terveydenkin saralla. Mies on motivoitunut parantamaan elämäntapansa ja valmis kääntämään kaikki kortit paremman pelikunnon saavuttamiseksi.

8/10: Sanna Ukkola
Sanna Ukkolan
sanalliset oivallukset sivaltavat suoraan lukijan sieluun, ja hänen uraansa mahtuu paljon. Nyt toimittaja on kysymyksen äärellä, jota edes terävin sanailija ei ole ratkaissut. Paino ei ota pudotakseen vaikka mitä tekisi, ja ainoastaan liian vähäinen kalorimäärä tuntuu sopivan painonpudotukseen. Miksi tarkasta ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta paino ei ota laskeakseen? Nyt on aika laittaa Ukkola oman kehonsa kirjeenvaihtajaksi ja tulkita sen sanomaa.

9/10: Laura Haimila
Laura Haimila
on tunnettu esimerkiksi eri taajuuksilta radiojuontajana, laulaja Sannin managerina sekä sosiaalisen median eri kanavilta. Laura käsittelee kanavillaan monia asioita huumorin keinoin, pilke silmäkulmassa. Vaan mitä tapahtuu tälle pilkkeelle, kun puheeksi otetaan hänen omat elämäntapansa? Haimilan nuoruudesta tuttu aktiivinen jalkapalloharrastus on vaihtunut satunnaiseen hyötyliikuntaan, jota siiviittävät vielä satunnaisemmat pyöräilyreissut. Hiljattain vegaaniseen ruokavalioon siirtynyt Laura on haasteen edessä. Kuinka pitää liikunta ja ruokailu yhtä säännöllisenä ja suurena osana arkea kuin some? On aika laittaa sisällöt ja algoritmit kuntoon ja alkaa oman elämänsä seuraajaksi.

10/10: Pertti Salovaara
Radiotoimittaja Pertti Salovaara nousi 90-luvulla etenkin nuorison suosikiksi edistyksellisellä SalovaaraShow’llaan Radiomafiassa. Hän teki uraa myös poliitikkona, ja oli kansanedustajana vuodesta 2003 vuoteen 2011. Nyt Pertti on palannut rakkaan radion pariin ja juontaa Radio Novalla Yöradiota. Yötyö ei kuitenkaan suinkaan ole ainoa haaste miehen elintavoissa. Pertti syö vain kerran päivässä ja litkii energiajuomaa korvaamaan energiavajetta. Mies kertoo kärsivänsä myös sukuviasta nimeltä keskivartalolihavuus.

#oletmitäsyöt

Olet mitä syöt alkaa ke 22.9. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. 
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Olet mitä syöt -ohjelman MTV:lle tuottaa Aito Media.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa