Arvostelussa HBO:n mahtavaa mediafirmaa kuvaava Succession TV-sarja

Ajankohtaista Arvostelu HBO Sarjat

Succession on HBO:n draamasarja, joka seuraa rikkaan ja vaikutusvaltaisen Logan-perheen jäsenten keskinäistä valtataistelua, kun perheen patriarkka ja mediamoguli Logan Roy (Brian Cox) alkaa pohtia jälkeensä jättämäänsä perintöä. Sarjassa seurataan Logania ja hänen neljää lastaan, Connoria (Alan Ruck), Kendallia (Jeremy Strong), Romania (Kieran Culkin) ja Siobhan ”Shiv” Royta (Sarah Snook), kun he kamppailevat vallan, rahan ja perheen sisäisten konfliktien keskellä.

Lisäksi mm. Nicholas Braun näyttelee Greg Hirschia, Kendallin sijaista toimitusjohtajana ja perheen ulkopuolista sukulaista. Matthew Macfadyen näyttelee Tom Wamsgamsia, Shivin aviomiestä ja Waystar Roycon ylimääräistä henkilökuntaa ja J. Smith-Cameron näyttelee Gerri Kellmanin roolia, Waystar Roycon pääjohtajaa.

Succession on saanut laajalti positiivista kriitikkoarviota sen näyttelijäsuorituksista, käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja yleisestä tuotantotasostaan. Sarja on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Emmy-palkintoja parhaasta draamasarjasta ja parhaasta näyttelijästä draamasarjassa.

Succession-sarjan kertomus keskittyy rikkaan ja vaikutusvaltaisen Logan-perheen dynamiikkaan ja valtataisteluun perheen mediamogulin ja patriarkan, Logan Royn, jättäessä yrityksen johdon seuraajalleen. Sarja seuraa Loganin neljän lapsen, Connorin, Kendallin, Romanin ja Shivin, kamppailua perheen yrityksen johdosta ja perintöosuuksista.

Sarja käsittelee perheen dynamiikkaa ja valtakamppailua, joka kulkee läpi koko kauden. Loganin lapset ovat kilpailevia ja usein vastakkaisia voimia, jotka yrittävät saada isänsä suosion ja hyväksynnän. Heidän välillään käydään useita juonitteluja, salaisuuksia ja petoksia, kun he yrittävät löytää oman paikkansa perheessä ja yrityksessä. Lapsilla on myös erittäin omanlaatuiset tapansa, jotka eivät välttämättä ole yleisesti hyväksyttyjä – kaikesta näkee, että nämä neljä lasta ovat saaneet elää varsin vaikutusvaltaisen elämän.

Sarjan pääjuoni keskittyy Loganin yrityksen, Waystar Roycon, omistajuuden ja johdon vaihdokseen. Loganin terveysongelmat ja yrityksen haasteet jättävät oven auki perheen jäsenille ja ulkopuolisille, jotka yrittävät ottaa yrityksen hallintaansa. Loganin lapset ja liikekumppanit käyvät läpi monia haasteita yrityksen tulevaisuuden suhteen, kun he yrittävät selviytyä kilpailijoista ja päästä valtaan.

Mediamoguli Logan Roy on ikääntynyt ja sairasteleva. Hän on vihjannut luopuvansa vallastaan jonkun lapsensa hyväksi ja peluuttaa lapsiaan toisiaan vastaan, kun he yrittävät saada hänen suosionsa ja yrityksen johdon itselleen. Kuitenkin, lopulta Logan ei näytä suostuvan luopumaan vallastaan, mikä aiheuttaa jännitteitä ja konflikteja perheen sisällä ja yrityksen johdossa.

Succession-sarja kuvaa hyvin dynaamista ja monimutkaista perhedynamiikkaa, joka liittyy usein valtaan, rahaan ja perintöön. Se käsittelee myös ajankohtaisia ​​aiheita, kuten politiikkaa, median valtaa ja rikkaiden ja vaikutusvaltaisten elämää. Sarja on saanut suitsutusta etenkin sen käsikirjoituksesta, josta vastaa sen luoja Jesse Armstrong. Kehuja on tullut myös näyttelijöille intensiivisistä roolisuorituksista. Sarjaa on kuvattu erittäin julmaksi. Pääosaa esittävän Brian Coxin mukaan Successionissa on samaa kuin gladiaattoreiden taisteluissa.

Succession on kaunistelematon kuvaus ökyrikkaan Logan-perheen elämästä, jossa raha, valta ja oma etu ovat tärkeimmät asiat. Perheen jäseniä käytetään häikäilemättömästi hyväksi ja selkään puukotetaan myös oman perheen sisällä.

Sarjan henkilöt vähät välittävät käytöstavoista, ja haukkuja satelee joka suuntaan. Kirosanoja käytetään runsaasti, ja usein kuultu lause on ”Fuck off!”.

Sarjan näyttelijät ovat uskoneet, että Successionin suosio perustuu siihen, että ihmiset haluavat nähdä rikkaat ja vaikutusvaltaiset onnettomina. Vaikka perheellä on kaikkea, he ovat jatkuvasti tyytymättömiä ja kamppailevat keskenään valtataistelussa. Sarja käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita, kuten perheen dynamiikkaa, rahan ja vallan korruptiota sekä median valtaa.

Sarjan näyttelijät ovat saaneet paljon kiitosta suorituksistaan ja ovat onnistuneet luomaan monimutkaisia ja moniulotteisia hahmoja. Succession on saanut laajalti positiivista kriitikkoarviota sen näyttelijäsuorituksista, käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja yleisestä tuotantotasostaan. Sarjassa on neljä kautta, ja se on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Emmy-palkintoja parhaasta draamasarjasta ja parhaasta näyttelijästä draamasarjassa.

Waystar Royco

Sarjan sisällä oleva yritys on monialainen mediayritys, joka kuitenkin on hieman jäänyt ajastaan ja kehityksestä jälkeen- osittain vanhan toimitusjohtaja Loganin vuoksi – vaikkakin, on sanottava, että ilman häntä, ei yhtiötäkään olisi. Waystar Royco on miljardiluokan yritys, ja sillä on sitä myöten myös ongelmia, jotka ovat samaa luokkaa – sen tulee huomaamaan myös kuvioihin tuleva nuori sukulaismies Greg Hirschi, joka pääsee firmaan töihin, mutta joutuu Tom Wamsgamsin alaisuudessa tekemään arveluttavia tehtäviä, mutta saa lopulta varsin mielenkiintoisen ”pallin” yrityksen toimitusjohtajana.

Yrityksen ja sitä myötä Royn perheen ongelmat ovat tavallisen ihmisen mittapuun mukaan valtavia, mutta Succession käsittelee niitä hyvin viihteellisesti – suosittelemme sarjaa sellaisille, jotka tykkäävät perhedraamasta isoissa ympyröissä, ja joita ei haittaa aika ronski kieli, mitä sarjassa käytetään.

Erilainen tv-sarja

Succession on poikkeuksellinen tv-sarja, sillä siinä on paljon puhetta ja pitkiä kohtauksia. Näyttelijät kertovat, että yksi kohtaus voi olla paperilla jopa kymmenen sivua pitkä ja siinä voi olla mukana lähes kymmenen ihmistä.

Sarjassa kohtaukset pyritään usein saamaan kerralla purkkiin, mikä on poikkeuksellista tv-tuotannoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että paikalla on useita kameroita, ja näyttelijät eivät tiedä, mitkä heidän reaktioistaan päätyvät lopulliseen jaksoon.

Tämä vaatii näyttelijöiltä täydellistä läsnäoloa ja taitoa improvisoida tarvittaessa. Tämä tekee sarjasta teatterimaisen ja vaatii näyttelijöiltä paljon keskittymistä ja tarkkuutta.

Tämä tuotantomalli on tehnyt Successionista erittäin ainutlaatuisen tv-sarjan ja antaa sille omanlaisensa tyylin ja tunnelman. Sarja on saanut paljon kiitosta sen tarkasta käsikirjoituksesta ja näyttelijäsuorituksista, jotka vaativat paljon näyttelijöiltä. Successionin ainutlaatuisuus onkin yksi sen suosion ja kriitikoiden ylistyksen syy.

Succession valittiin lokakuussa 2021 BBC:n kriitikkoäänestyksessä kymmenen merkittävimmän 2000-luvulla tehdyn tv-sarjan joukkoon. Palkitun sarjan kolmas tuotantokausi on juuri saanut ensi-iltansa. Succession-sarjan tunnuskappalessa on virheitä. Pianolla soitettu melodia kuulostaa siltä, että sormet ovat lipsuneet koskettimilta. Säveltäjä Nicholas Britellin mukaan se on tehty tarkoituksella kuvastamaan sarjan rikkonaista perhettä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa