UEFA Super Cup

C Moren jalkapallosyksy käynnistyy – UEFA Super Cup MTV3:lla keskiviikkona

Sekalaista

Jalkapallo vyöryy jälleen C Moreen Euroopan huippuliigojen käynnistyessä. C Moren elokuussa seurataan La Ligan ja Serie A:n uusia kausia sekä UEFA Super Cupia. Syyskuussa käynnistyy Mestarien liigan lohkovaihe, jota ennakoidaan C Moressa myös viimeisen karsintakierroksen playoffs-otteluilla. 

Eurooppalaisen seurajoukkuejalkapalloilun kauden ensimmäinen pokaali nousee ilmaan UEFA Super Cupissa 16. elokuuta. Mestarien liigan voittaja Manchester City ja Eurooppa-liigan voittaja Sevilla ottavat toisistaan mittaa Ateenan illassa. C Moren pitkässä ennakkostudiossa tartutaan eurooppalaisen jalkapallokauden avaukseen yhdessä Peetu PasasenMika Väyrysen ja Antti Niemen kanssa. Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen. Lähetys käynnistyy C Moressa kello 21.00. MTV3-kanavan katsojat siirtyvät lähetyksen pariin kello 21.30.

Myös maailman kovimpiin jalkapallosarjoihin lukeutuvat Espanjan La Liga ja Italian Serie A täyttävät C Moren elokuusta eteenpäin. La Ligan uusi kausi alkoi viime viikolla ja Serie A:n avausotteluita seurataan 19. elokuuta. Molempien sarjojen kaikki ottelut esitetään suorana C Moressa. Kierrosten kiinnostavimmat ottelut nähdään suomeksi selostettuna ja huippuotteluista nautitaan C Moren jalkapalloasiantuntijan seurassa. 

C Moren jalkapallosyksyn täydentävät EURO2024-karsintojen ratkaisut sekä Aasian Mestarien liiga. C More lähettää Suomen A-maajoukkueen otteluita lukuun ottamatta kaikki EM-karsintaottelut suorana. Aasian Mestarien liiga puolestaan pelataan nyt ensimmäistä kertaa samassa rytmissä eurooppalaisen kalenterin kanssa. Itä-Aasian ja Lähi-idän parhaimmat joukkueet eurooppalaisine supervahvistuksineen aloittavat urakkansa 18. syyskuuta käynnistyvästä lohkovaiheesta. C More esittää vähintään yhden ottelun jokaiselta pelipäivältä. 

Mestarien liigan lohkovaihe alkaa syyskuussa

Mestarien liigan kirkkaat valot loistavat tänäkin syksynä C Moren syysilloissa, kun Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy 19. syyskuuta. C Moren pitkät jalkapallostudiot johdattavat katsojia jokaisena ottelupäivänä läpi kahden peräkkäisen pääottelun kello 19.00 alkaen. 

Studioisäntä Peetu Pasasen johtama tiimi, mm. Mika Väyrynen, Antti Niemi, Jari Litmanen ja Juho Rantala, ovat valmiina uuden kauden koitoksiin. Erotuomarityöskentelyyn ja sääntökirjan tulkitsemiseen työkaluja antaa erotuomariasiantuntija Mikko Vuorela. Kahdeksan ottelun lohkovaiheiltoina huippuhetkiä rinnakkaisotteluista tarjoilee Toni Immonen

C Moren jalkapalloselostuksista vastaavat alkavalla kaudella Tuomas Virkkunen, Kim Kallström, Tero KarhuLauri Kottonen, Toni SaukkolaTeppo Laaksonen ja Julius Sorjonen.

Kaikki Mestarien liigan ottelut esitetään C Moren suoratoistopalvelussa suorana ja suomeksi selostettuna. Lisäksi jokaisena otteluiltana yhteensä neljä ottelua esitetään C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilla.

Ennen lohkovaiheen alkua ratkotaan vielä viimeiset kuusi paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheeseen. C More lähettää suomeksi selostettuna myös kaikki Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen playoffs-ottelut 22. elokuuta alkaen.

Mestarien liigan syksyn ottelupäivät

22.–23.8. karsintakierroksen playoffs, ensimmäiset osaottelut 
29.–30.8. karsintakierroksen playoffs, toiset osaottelut

19.–20.9. lohkovaihe, ottelupäivä 1
3.–4.10. lohkovaihe, ottelupäivä 2
24.–25.10. lohkovaihe, ottelupäivä 3
7.–8.11. lohkovaihe, ottelupäivä 4
28.–29.11. lohkovaihe, ottelupäivä 5
12.–13.12. lohkovaihe, ottelupäivä 6

Mestarien liigan lohkovaiheen otteluparit arvotaan 31. elokuuta. C More lähettää arvontatilaisuuden suorana.

Lähde ja kuva: C More


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa