DNA TV:n Vuokraamon kaikki elokuvat nyt teräväpiirtona – uusimpana mukana myös Nordisk Filmin elokuvat

Ajankohtaista Elokuvat

DNA TV -palvelun elokuvatarjonta laajenee entisestään, kun sen vuokrattavien elokuvien valikoimaan lisätään tänään myös Nordisk Filmin katalogi. Kaikki Vuokraamon elokuvat ovat jatkossa HD-laatuisia. Kulutustottumusten muuttuessa myös vuokravideoiden katselussa ollaan siirtymässä yhä enemmän laajakaistan käyttöön. Tämän päivän kuluttaja haluaa löytää kaikki tv-sisällöt yhdestä ja samasta paikasta ja katsoa niitä juuri silloin kun hänelle itselleen sopii, haluamallaan laitteella.

DNA TV -palvelun Vuokraamoon lisätään tänään Nordisk Film -yhtiön katalogi, joka sisältää monipuolisen valikoiman kotimaisia ja pohjoismaisia elokuvia. Nordisk Filmin syksyn ensi-iltoja ovat mm. Varasto 2, Suomen hauskin mies, Beirut: City of Spies ja Escape Plan 2.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme nyt tarjota myös Nordisk Filmin erinomaisen elokuvavalikoiman asiakkaidemme käyttöön. Kotimaisia elokuvia on toivottu paljon, ja nyt pystymme täyttämään myös nämä toiveet”, kertoo Business Manager Mervi Rouvinen DNA:n viihdeliiketoiminnasta.

”Olemme innoissamme siitä, että DNA:n asiakkaat voivat vuokrata DNA:n uudistetusta Vuokraamosta Nordisk Filmin kotimaisia ja kansainvälisiä menestyselokuvia, kuten esimerkiksi Mielensäpahoittajan ja Joulumaan”, sanoo Nordisk Filmin digitaalisten palvelujen Pohjoismaiden myyntijohtaja Jesper Dahlgaard.

Vuokraamon uusien ensi-iltaelokuvien hinta on 5 euroa. Vuokraamaansa elokuvaa voi katsoa kahden vuorokauden ajan, eikä katselukertojen määrää ole rajoitettu.

”Ensi-iltaelokuvat tulevat Vuokraamoon jo 2-4 kuukautta niiden teatteriensi-illan jälkeen. Tämä on takuulla mieleen esimerkiksi elokuvista nauttiville lapsiperheille. Säästö on melkoinen, kun koko perhe voi katsoa uudetkin elokuvat porukalla kotona, ja täysin omalla aikataululla”, Mervi Rouvinen tähdentää.

DNA TV:n Vuokraamon käyttö on joustavaa ja helppoa. Vuokratun elokuvan katselua voi jatkaa saumattomasti toisella laitteella, joten esimerkiksi kotona aloitettu lastenelokuva seuraa perheen pikkuväen mukana kännykässä tai tabletissa vaikkapa auton takapenkille.

Laajakaista muuttaa sisältöjen kulutuksen

DNA:n teettämästä kyselytutkimuksesta **) selviää, että median käyttö on keskittymässä entistä enemmän liikkuvan kuvan ympärille. Mervi Rouvisen mukaan meneillään on iso katselutottumusten ja kuluttajakäyttäytymisen muutos, joka näkyy myös perinteisten videovuokraamojen vähenemisenä katukuvasta.

Television lisäksi katselu jakaantuu nykyisin monelle muulle laitteelle, ja tv-sisältöjä katsotaan yhä useammin nettiyhteyden kautta – tämä koskee myös vuokrattavia elokuvia.

”Kun kotiin on tilattuna riittävän nopea laajakaista, ohjelmat näkee parhaalla kuvanlaadulla, eikä kodin muiden laitteiden nettikäyttö aiheuta katseluun pätkimistä. Tiedämme asiakkaidemme siirtyvän yhä nopeamman laajakaistan käyttöön, joten halusimme nyt tarjota kaikki uudistuneen Vuokraamon elokuvat HD-laatuisina. Näin varmistamme tilaajillemme parhaan katselukokemuksen”, Mervi Rouvinen kertoo.

Vuokraamon elokuvia voi vuokrata ja seurata DNA Hubilla, *) Android-puhelimilla ja tableteilla sekä tietokoneen selaimessa, ja näillä laitteilla vuokrattua elokuvaa voi katsoa myös iOS-laitteilla. Avoimen ekosysteemin Android TV -käyttöjärjestelmään perustuva DNA Hubi yhdistää television, videovuokraamon, netti-tv-sovellukset, pelit ja musiikin yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. DNA Hubi tukee kaikkia Android TV:lle saatavia sovelluksia.

DNA TV:n Vuokraamon sisällön toimittaa SF Anytime. Vuokraamosta löytyy laaja valikoima ensi-iltaelokuvia mm. seuraavilta studioilta: Nordisk Film, 20th Century Fox, Sony Pictures, Warner Brothers, Walt Disney Pictures, NBC/Universal, MGM, Regency Pictures, Paramount Pictures. Lisäksi yksittäisiä elokuvia tulee myös pohjoismaisilta jakelijoilta. Lisätietoa: https://www.dna.fi/vuokraamo

*) DNA Hubi (DNA TV-hubi) on DNA:n Android TV -päätelaite. Laitteelle julkaistaan tiistaina 25.9. uusi ohjelmistopäivitys (versio 1.0.27), joka tuo sille useita uusia ominaisuuksia sekä Vuokraamoon myös Nordisk Filmin elokuvat. DNA suosittelee, että uusin ohjelmistopäivitys hyväksytään laitteelle aina sellaisen tultua tarjolle, jotta kaikki uudet ominaisuudet saadaan käyttöön saman tien. Lisätietoa: www.dna.fi/dnatv

**) Digitaaliset elämäntavat -kyselytutkimuksen toteutti DNA:n toimeksiannosta Nepa Insight Oy. Tiedonkeruu tehtiin maaliskuun 2018 alussa, vastaajamäärä oli 1018. Tutkimuksen vastaajajoukko edustaa 15-74-vuotiaita suomalaisia iän ja sukupuolen mukaan. Lue lisää 29.5.2018 lehdistötiedotteesta: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=68188888 


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon hankkimista varten.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged