Arvostelussa MTV Katsomon Rules of the Game

Ajankohtaista Arvostelu MTV Suoratoisto

Rules of the Game on MTV Katsomon brittiläistä tarjontaa. Se on minisarja, joka tuo näytille kuvitteellisen perheomisteisen yrityksen Fly Dynamicsin henkilökuntineen. Fly Dynamics on menossa pörssiin, mutta firman historia ei välttämättä ole kaikista puhtoisin. Firma on joutunut erottamaan HR- päällikkönsä ja firman COO Sam (Maxine Peake) joutuu palkkaamaan tilalle uuden.

Samin palkkaama Maya (Rakhee Thakrar) alkaa kysellä kuitenkin liian tarkkoja kysymyksiä liittyen yrityksen historiaan, ja varsinkin 10 vuotta aiemmin tapahtuneeseen kuolemantapaukseen, missä firman töissä ollut nuori 16-vuotias nainen Amy (Amy Leeson) löydettiin kuolleena ravintolan sivukujalta. Maya saa kuulla paljon varsinkin firmassa töissä olevalta Tessiltä (Callie Cooke), jolla oli oma osansa Amyn onnettomuudessa, mutta Tessillä on omat ongelmansa, sekä viinan että huumeiden kanssa.

Fly Dynamicsin omistaa perhe, jota vetää isoäiti Anita (Alison Steadman) yrityksen pääpomona, ja pojat Owen (Ben Batt)  toimitusjohtajana ja Gareth talousjohtajana. Garethilla ei ole hirveästi mielenkiintoa yritystoimintaan, enemmänkin naisiin, seksiin ja hauskan pitoon – mutta hän on kuitenkin naimisissa Carysin (Katherine Pearce) kanssa ja heillä on lapsikin, mutta Gareth on todella läheinen myös Samin kanssa. Sam ei ole naimisissa, hän on yksinhuoltaja, joka huolehtii yksin tyttärestään Gemmasta (Megan Parkinson) sekä pojastaan Dannysta isossa talossaan, jonka hänelle on maksanut Fly Dynamics.

Kun sarjan alussa esillä oleva uusi kuolemantapaus tapahtuu, on Sam ensimmäisenä paikalla, ja häntä kyselee aiheesta rikosetsivä Eve Preston (Susan Wokoma). Eve on aivan varma, että Sam ei kerro kaikkea tapahtuneesta, mutta mitä Sam jättää kertomatta?

Rules of the Game tuo esille joitakin asioita, jotka ovat useimmiten jo onneksi muuttuneet. Ennen nykyaikaa ei työntekijöillä ollut varsinaisesti mahdollisuutta kieltäytyä, jos pomot pyysivät jotain, mitä vain – onneksi nykyään asiat ovat toisin ja tietoisuus omista oikeuksista on korkeammalla tasolla.

Mitä sitten firmassa oikeasti tapahtuu, mitä tapahtui 10 vuotta sitten, ja osaako poliisi kysyä oikeat kysymykset oikeilta henkilöiltä saadakseen vastauksen ja totuuden ilmi. Ja jos se, mitä kymmenen vuotta sitten tapahtui oli tärkeää, entä tämä uusi kuolema? Onko kyseessä kuitenkin kaksi tapaturmaa, vai peräti kaksi murhaa?

Sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään neljä jaksoa ja aiheita olisi ollut huomattavasti pidempäänkin sarjaan. Näillä neljällä jaksolla Rules of the Game avaa ovet yrityksen sisäiseen maailmaan ja pariin päähenkilöön, mutta neljä jaksoa ei ole riittävä kertomaan sen enempää- näin ollen sarja on ihan ”katsottavaa”, mutta ei yllä millään kriteerillä kovin korkealle. Mahdollisuudet sarjan tarinalla olisi, mutta toteutus jää varsin heppoiseksi.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Zmarta ja Bondora lainat: Lainavertailu paljastaa parhaat tarjoukset

Etsitkö parasta lainatarjousta? Lainavertailu on avain onnistuneeseen lainanhakuun. Zmarta ja Bondora laina ovat kaksi suosittua lainapalvelua, joilta voit löytää kilpailukykyisiä lainoja. Zmarta laina kautta voit vertailla eri lainantarjoajia helposti, kun taas Bondora tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja. Lainavertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan, oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai suurempi kulutusluotto. Älä maksa liikaa koroissa, vaan hyödynnä lainavertailu ja löydä parhaat tarjoukset Zmartan ja Bondoran kautta. Tutustu myös Saldo laina aiheeseen.

Ketterää kulkua: Sähköpotkulauta vuokraus helpottaa liikkumista

Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa. Unohda ruuhkat ja parkkipaikkahuolet – nappaa lähin sähköpotkulauta ja sujahda perille vaivattomasti. Vuokrauspalvelut tarjoavat laajan valikoiman potkulautoja eri hinnoilla ja malleilla, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kulkupelin. Helppokäyttöiset sovellukset mahdollistavat nopean vuokraamisen ja maksamisen. Sähköpotkulaudat ovat myös ekologinen valinta, vähentäen liikenteen päästöjä. Kokeile sähköpotkulauta vuokrausta ja nauti liikkumisen vapudesta kaupungissa!

5G-verkko: Tulevaisuuden nopea ja tehokas tiedonsiirtojärjestelmä

5G verkko on vallankumouksellinen askel langattoman tiedonsiirron maailmassa. Sen nopeus ja tehokkuus avaavat ovia ennennäkemättömille mahdollisuuksille monilla aloilla. Tämä viidennen sukupolven verkko tarjoaa valtavan tiedonsiirtonopeuden, lyhyen viiveen ja suuren kapasiteetin. Se mahdollistaa reaaliaikaisen etäyhteyden, älykkäiden laitteiden laajan käytön, lääketieteen etäkonsultaatiot, autonomiset ajoneuvot ja paljon muuta. 5G :n myötä yhteiskunta muuttuu älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Se on ratkaiseva tekijä digitaalisen tulevaisuuden rakentamisessa, joka yhdistää ihmisiä ja laitteita nopeasti ja luotettavasti.

Testaa Nopeus: Mittaa internetin, laitteiden ja suorituskyvyn nopeus

Nopeuden testaaminen on olennainen osa nykyaikaista digitaalista elämää. Tällä hetkellä voit testata monia eri asioita, kuten internetin nopeutta, laitteidesi suorituskykyä ja jopa reaktionopeuttasi. Nopeustestit auttavat sinua varmistamaan, että saat kaiken irti digitaalisista kokemuksistasi, olipa kyse sitten sujuvasta suoratoistosta, nopeasta pelaamisesta tai tehokkaasta työskentelystä. Testaa nopeus linkin takaa. Nopeustesti antaa tuloksen internetin yhteyden nopeudesta testin jälkeen. Lue myös Google Pay Nordea ohjeeseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa