Kuva: FOX

Julkkisvieraat joutuvat hullunkurisiin haasteisiin FOX:n uudessa, hulvattomassa viihdeohjelmassa

Sekalaista

FOX-kanavalla alkaa tiistaina huippusuosittuun formaattiin perustuva Melkein mensa -viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Nopeatempoisessa hyvän tuulen show’ssa toisena vakiokasvona nähdään Eero Ritala. Joka jaksossa mukana on kolme julkkisvierasta, jotka laitetaan mitä hulvattomimpien tehtävien eteen. 

Kussakin jaksossa vieraina nähdään Suomen tunnetuimpia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Heidän tehtävänään on vastata kysymyksiin, joihin vaikeus- ja hauskuuskerrointa tuovat odottamattomat tilanteet ja haastavat asusteet. 

Kauden avausjaksossa kisailemassa nähdään näyttelijät Nina Lahtinen ja Ulla Virtanen sekä juontaja Ile Uusivuori. Aihepiirinä on pallot ja musiikki. 

Toisessa jaksossa puolestaan visailemassa ovat bloggaaja ja juontaja Veronica Verho, laulaja Benjamin Peltonen ja rokkari Archie Cruz. Jakson aihepiireinä ovat politiikka ja bodybuilding.

 Melkein mensa perustuu norjalaiseen hittiformaattiin Huskestue, joka on pyörinyt Norjan TV2:lla jo vuosia ja joka on voittanut muun muassa maan parhaan viihdeohjelman Gullruten-palkinnon. 

Melkein mensa alkaa FOX-kanavalla tiistaina 18.8. klo 20.00. Jaksot ovat jälkikäteen nähtävissä Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta. 

Lähde: ePressi


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa