Väriä arkipäivään ja luksusta lomaan – inspiroidu Emily in Paris sarjan miljööstä

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista Suoratoisto

Emily in Paris sarja tarjoilee upean visuaalisen kattauksen Pariisin kuvauksellisimpia kohteita sekä valovoimaista muotia. Niin vintagea kuin nykypäivän uusinta Dioria yhdistelevä puvustus on viimeistä nappia myöden iloa silmälle. Näkyypä sarjassa Marimekonkin luomuksia. Vaikka sarjan päähenkilön voisi asemansa perusteella kuvitella olevan keskituloinen, ei hänen elämäntapansa vastaa tätä oletusta lainkaan. Samppanjaa, ravintolaillallisia ja romantiikkaa pursuvat jaksot, joissa yltiöpositiivinen päähenkilö leijailee ongelmista onnistumisiin vievät katsojan maailmaan, jossa ei ole huolia.

Itse sarja onkin kevyttä katsottavaa ja puolituntiset jaksot hujahtavat nopeasti ohi. Draamakomedian juoni on pinkkiä hattaraa itseään etsivästä nuoresta naisesta, rakkauselämästä ja uudessa kaupungissa elämisestä. Helppoa, aivot narikkaan tyyppistä katsottavaa, jonka kanssa on helppo rentoutua. Mikä parasta, jaksoissa ei esiinny ärsyttävää myötähäpeän tunteita herättävää komediaa, vaikka kliseitä sarja onkin pullollaan. Mikä ihana pakopaikka omasta arjesta.

Sarjaa katsoessa mieli haikailee helposti Pariisiin, rakkauden kaupunkiin, jossa kaikki on upeaa. Leivoksia katukahvilassa, samppanjalounaita ja illan cocktail tapahtumia voisi itsekin kokeilla. Miksipä et lähtisi jokiristeilylle Seinelle, ihastelemaan Eiffel tornia iltavaloissa tai iltapäiväkävelylle kuninkaallisen palatsin puutarhaan. Jokainen jakso tarjoaa kattauksen ideoita omalle lomallesi. Jos lomabudjettisi ei nyt tällä kertaa repeä Pariisin matkalle, voit silti inspiroitua sarjan tyylistä ja suunnitella itsellesi luksuspäivän tai jopa -viikonlopun Suomen rajojen sisällä. Alta voit lukea muutaman vinkin, joihin sinun tulee erityisesti kiinnittää huomiota suunnitellessasi irtiottoasi.

Muoti – älä pidä kynttilää vakan alla

Ei parhaita vaatteitaan kannata ikuisuuksia kaapissa roikottaa – käytettäviksi nekin ovat tarkoitettu. Asu, jossa tunnet itsesi upeaksi antaa itseluottamusta ja nostaa mielialaasi. Emily in Paris –sarjassa kaikki, niin miehet kuin naiset, pukeutuvat parhaisiinsa päivittäin. Lisämaustetta upeaan asuun voit löytää monesta paikasta. Helpoin on varmasti kävellä merkkiliikkeeseen, mutta vaihtoehtoja on myös muita. Vaatteiden vuokraus voi olla hyvä vaihtoehto löytää itselle laadukasta päällepantavaa, vaikka kukkaro ei repeäisikään Diorin luomuksille. Lisäksi vintagea ja käytettyjä laatuvaatteita voi etsiä kirpputoreilta ja sosiaalisen median ryhmistä.

”Pic or it didn’t happen” – kuvaukselliset kohteet ovat kaiken a ja o

Kuvatodisteet omista tekemisistä ovat nykypäivää. Siksi kuvausmiljöö ja kauniiden taustojen löytäminen on entistä halutumpaa. Pariisi tietenkin antaa kuvaamiselle täydelliset puitteet, mutta Suomestakin löytyy upeita kohteita. Suurimpien kaupunkien lisäksi monien kartanoiden ja maalaisravintoloiden tilukset eivät kalpene vähääkään Emilyn asuinympäristön kanssa vertailtaessa. Bussi maakuntaan parhaat päällä ystävien tai perheen kera ja päivä täynnä elämyksiä voi alkaa.

Ruokailu – nauti yhdessäolosta

Ruokailussa tärkeää ei niinkään ole paikka, vaan Emily in Paris -sarjassa ruokailu tapahtuu aina hyvässä seurassa ja syömisestä nautitaan suupala kerrallaan. Varasit sitten pöydän Michelin ravintolasta tai astelit suoraan korttelisi vakiobistroon, varmista, että sinulla on miellyttävää seuraa mukana.

Myös piknik vehreässä kartanomiljöössä kauniina myöhäiskesän päivänä rakkaiden kanssa voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Pakkaa mukaan pullo kylmää kuohuvaa ja kilistele menemään kauniista laseista, niin arjen luksus on valmis.

Romantiikka – näytä rakkaillesi, että välität

Erityisesti sarjan miehet eivät peittele kiinnostustaan, vaan vievät Emilyä illallisille ja antavat lahjoja, kun siltä tuntuu, romanttisista tunnustuksista puhumattakaan. Oli kyseessä sitten kumppanisi tai läheinen ystävä, älä odota tiettyä hetkeä näyttää tunteitasi. Joka päivä voi olla erityinen, jos niin haluat. Spontaani lounaskutsu ja tarjottu jälkiruoka tai lasillinen lempijuomaa tuovat normaaliinkin päivään vaihtelua ja pientä hemmottelun tuntua. Pitkä kävely kauniissa ympäristössä ja istahtaminen kahville syvällisen keskustelun lomassa tekevät hyvää mille tahansa suhteelle. Romantiikkaa ei koskaan voi olla liikaa.

Rahoitusta luksuspäiväsi mahdollistamiseen

Pienellä suunnittelulla saat upean irtioton normaalista arjesta juuri sillä budjetilla kuin sinulle sopii. Jos kaipaat rahallista apua unelmasi toteuttamiseen, voi minilaina olla vastaus tarpeisiisi. Jotta löydät sinulle parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon, kannattaa sinun aina vertailla lainoja ennen päätöksen tekemistä. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti Moneezy sovellus, joka on ilmainen lainavertailusivusto. Syötettyäsi tietosi sivustolle saat hetken päästä listauksen tilanteeseesi sopivista lainavaihtoehdoista. Sinun ei siis tarvitse erikseen etsiä rahoitusta tarjoavia tahoja ja suunnittelemaan unelmiesi irtiottoa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa