Marvel Animation ja X-MEN ’97 Disney plussalle maaliskuussa

Ajankohtaista Disney+ Sarjat

Marvel Animationin X-Men ’97 -sarjasta on nyt julkaistu traileri ja teaser-juliste. Tämä täysin uusi animaatiosarja sisältää 10 jaksoa, ja se alkaa Disney+ -palvelussa 20. maaliskuuta.

X-Men ’97 palaa 1990-luvun ikoniseen aikakauteen, kun X-Menit – mutanttijoukko, joka käyttää erikoisia lahjojaan suojellakseen maailmaa, joka vihaa ja pelkää heitä – joutuvat kohtaamaan vaarallisen ja odottamattoman uuden tulevaisuuden. Äänirooleissa kuullaan Ray Chase (Cyclops), Jennifer Hale (Jean Grey), Alison Sealy-Smith (Storm), Cal Dodd (Wolverine), JP Karliak (Morph), Lenore Zann (Rogue), George Buza (Beast), AJ LoCascio (Gambit), Holly Chou (Jubilee), Isaac Robinson-Smith (Bishop), Matthew Waterson (Magneto) ja Adrian Hough (Nightcrawler). Pääkäsikirjoittajana on Beau DeMayo, ja jaksojen ohjaajina toimivat Jake Castorena, Chase Conley ja Emi Yonemura. Sarjan musiikista vastaavat The Newton Brothers, ja tuottajina ovat Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso ja DeMayo. 

X-Men ’97

Marvelin suosittu X-Men-animaatiosarja palaa ruutuihin uudella kaudella, joka jatkaa alkuperäisen 1990-luvun sarjan tarinaa. X-Men ’97 tuo takaisin fanien rakastamat mutanttihahmot ja tarjoaa uuden sukupolven katsojille mahdollisuuden tutustua legendaariseen sarjaan. Sarjan odotetaan säilyttävän alkuperäisen animaation tunnelman ja tarinankerronnan laadun, mikä tekee siitä mielenkiintoisen sekä vanhoille että uusille faneille.

X-Menin paluu on osa Marvelin laajempaa strategiaa tuoda suosittuja hahmoja ja tarinoita uudelleen esille eri muodoissa. Sarjan tuominen takaisin voi myös herättää nostalgiaa niissä katsojissa, jotka seurasivat alkuperäistä animaatiosarjaa sen ensiesityksessä. X-Men ’97:n odotetaan nostavan esiin ajankohtaisia teemoja ja tarjoavan viihdettä sekä viisautta kaikenikäisille katsojille.

Hahmojen Paluu ja Uudet Seikkailut

X-Men ’97:n odotetaan tuovan takaisin kaikki keskeiset hahmot alkuperäisestä sarjasta, kuten Wolverine, Cyclops, Storm ja Jean Grey. Lisäksi sarja saattaa esitellä myös uusia mutantteja ja vihollisia, jotka laajentavat X-Men-universumia entisestään. Fanit voivat odottaa jännittäviä taisteluita mutanttien ja pahojen voimien välillä sekä syvällistä hahmokehitystä, joka teki alkuperäisestä animaatiosarjasta niin suositun.

X-Men ’97:n tuotantotiimi on luvannut kunnioittaa alkuperäisen sarjan perintöä samalla tuoden siihen uusia ja raikkaita elementtejä. Sarjan odotetaan yhdistävän vanhat fanit uuteen sukupolveen ja vahvistavan X-Menin asemaa yhtenä Marvelin ikonisimmista ja vaikutusvaltaisimmista hahmoryhmistä.

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote ja osa Disney Media & Entertainment Distribution -toimialuetta. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa osoitteessa DisneyPlus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja TV-laitteille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa