Marvel Studiosin Doctor Strange in the Multiverse of Madness tulee yksinoikeudella Disney+ -palveluun

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ ilmoitti eilen, että Marvel Studiosin Doctor Strange in the Multiverse of Madness tulee yksinoikeudella Disney+ -palveluun 22. kesäkuuta.

Marvel Studiosin ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness” -elokuvassa MCU avaa Multiversen ja työntää rajojaan pidemmälle kuin koskaan ennen. Matka tuntemattomaan tohtori Strangen kanssa, joka mystisten liittolaisten avulla sekä vanhojen että uusien mystisten liittolaisten avulla kulkee multiversumin mieltä taivuttavien ja vaarallisten vaihtoehtoisten realiteettien läpi kohdatakseen salaperäisen uuden vastustajan.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness” -elokuvan pääosissa ovat Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg ja Rachel McAdams.

Elokuvan on ohjannut Sam Raimi ja tuottaja Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Scott Derrickson ja Jamie Christopher toimivat johtavina tuottajina. Käsikirjoituksen on kirjoittanut Michael Waldron.

”Doctor Strange in the Multiverse of Madness” julkaistiin Yhdysvalloissa teattereissa 6.5.2022.


Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät ensimmäistä kertaa Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- , National Geographic ja Star-ohjelmakirjaston elokuvat ja -sarjat sekä monet muut huippusisällöt. Disney+ -palvelu on osa Disneyn Media and Entertainment Distribution -segmenttiä. Palvelu on saatavilla lähes kaikkiin internet-yhteydellä varustettuihin medialaitteisiin. Disney+ tarjoaa laajan, mainoksista vapaan valikoiman alkuperäisiä elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu avaa ennennäkemättömän yhteyden Disneyn huimaan elokuva-ja televisioviihteen kirjastoon. Vuodesta 2020 eteenpäin kaikki The Walt Disney Studiosin uusimmat julkaisut tulevat myös Disney+ -palveluun. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa DisneyPlus.com.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa