Realitysuosikit palaavat C Moreen – seuraa Kardashianeita, O.C.n kotirouvia ja Chelsean seurapiirinuoria uusissa jaksoissa!

Ajankohtaista Suoratoisto

Suositut realitysarjat palaavat C Morelle uusin jaksoin syys-lokakuussa. Ensimmäisenä jatkuu realitytelevision klassikkosarja Keeping Up With the Kardashians. Lokakuussa jatkuvat Made in Chelsea ja The Real Housewives of Orange County.

Keeping Up With the Kardashians jatkuu C Moressa uusin jaksoin perjantaina 18. syyskuuta 18. tuotantokauden jälkimmäisen puoliskon merkeissä. Uusi jakso saadaan palveluun perjantaisin, eli vain päivän viiveellä Yhdysvaltojen tv-esityksen jälkeen. Kausi on sarjan kolmanneksi viimeinen, sillä Kardashianin perhe on ilmoittanut sarjan päättyvän 20. tuotantokauteen.

Keeping Up With the Kardashians jäi keväällä tauolle koronaviruspandemian vuoksi. Tulevalla kaudella tulemmekin näkemään, miten Kardashianin suuri perhe otti tilanteen eristäytymisineen vastaan. Pandemian lisäksi perhettä puhuttaa ainakin ex-pariskunta Tristan Thompsonin ja Khloé Kardashianin suhde. Khloén ja Tristanin suhteen uudelleen lämpenemisestä on ollut huhuja jo jonkin aikaa. Syttyykö rakkaus uudelleen entisen parin välille? 

Uusien jaksojen lisäksi C Moresta löytyy kaikki sarjan tuotantokaudet 3. kaudesta eteenpäin.  

The Real Housewives of Orange County jatkuu torstaina 8.10. – mukana uusi kotirouva 

The Real Housewives -sarjaperheen äiti, The Real Housewives of Orange County aloittaa uuden, 15. tuotantokauden torstaina 8.10. Tämänkin sarjan kimppuun päästään C Moressa vain vuorokauden viiveellä Yhdysvaltojen ensiesityksestä. Alkava kausi dokumentoi kotirouvien elämää helmikuusta elokuuhun 2020 itse kuvatulla materiaalilla.

Tuleva kausi seuraa aiemmilta kausilta tuttujen Shannon Storms Beadorin, Kelly Doddin, Gina Kirschenheiterin, Emily Simpsonin and Braunwyn Windham-Burken lisäksi uutta kotirouvaa, hiljattain pitkäaikaisesta miehestään eronnutta Elizabeth Lyn Vargasia, joka on valmis ottamaan uudesta elämäntilanteestaan kaiken irti ja pitämään hauskaa O.C:ssä.

Elizabeth on alun perin kotoisin Missourista, ja on pitkään haaveillut luksuselämästä rannikolla ja erityisesti Orange Countyssä. Muusta ryhmästä hän tuntee entuudestaan Kelly Doddin, sillä he ovat juhlineet jonkin verran samoissa piireissä.

Tulevalla kaudella:

  • Shannonilla on uusi poikaystävä ja uusi koti. Koronapandemia kiristää kuitenkin välejä uudessa suhteessa. Shannonin pelot käyvät toteen, kun hän ja hänen kolme tytärtään kaikki saavat tartunnan.
  • Kelly puolestaan on hiljattain kihlautunut Fox Newsin toimittajan Rick Leventhalin kanssa ja odottaa, että mies siirretään virallisesti Los Angelesin toimistoon. Hän ärsyttää muita rouvia lentämällä matkustuskiellon aikaan muun muassa New Yorkiin ja Miamiin.
  • Gina muuttaa yhteen poikaystävänsä Travisin kanssa, ja he hoitavat yhdessä perheen kuutta lasta. Myös Braunwynillä on kädet täynnä lastenhoidon kanssa, kun hänen on selvittävä seitsemän lapsen hoidosta ilman yleensä apuna olevia kodin- ja lastenhoitajia. Emily taasen pääsee toteuttamaan unelmiaan muodin saralla.

Made in Chelsea, uudet jaksot tiistaisin 6.10. alkaen

Lontoolaiset seurapiirinuoret pääsevät jälleen vauhtiin, kun Made in Chelsea palaa keväällä keskeytyneen 19. kauden jälkimmäisen puolen jaksoin C Moreen. Uusi jakso saadaan palveluun tiistaisin. 

Sarja jäi keväällä tauolle tilanteessa jossa:

  • Harvey Armstrong ja Emily Blackwell jäivät yhdessä koronaeristyksiin ja ovat nyt virallisesti pariskunta.
  • Love Island UK:n 4. kaudelta tunnettuuteen noussut Zara McDermott muutti yhteen Sam Thompsonin kanssa, mutta parin välejä hiertää yhä Samin ex-tyttöystävä ja ensirakkaus Tiffany Watson.
  • Ollie Locke ja Gareth Locke haaveilevat talvihäistä ja ovat hyvin rakastuneita, kuten ovat myös Binky Felstead ja Max Darnton
  • Verity Bowditch ja Tristan Phipps puolestaan ovat eronneet, ja Verity lähti koronaa piiloon maaseudulle parhaan ystävänsä, Made in Chelsea -kollegansa Amelia Mistin kanssa.

Keeping Up With the Kardashians uudet jaksot pe 18.9. alkaen C Moressa.
Made in Chelsea uudet jaksot ti 6.10. alkaen C Moressa.
The Real Housewives of Orange County uudet jaksot to 8.10. alkaen C Moressa.

Huom. Tuoreet realityjaksot ilmestyvät C Moreen ensin ilman tekstitystä. Suomeksi tekstitetty versio julkaistaan mahdollisimman pian.


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa