Slovakia sulki Twitchin

Ajankohtaista Twitch

Slovakia on sulkenut maansa pääsyn Twitchiin syynä striimaajan kasinopelaaminen, mikä on Slovakiassa kiellettyä.

Slovakia on estänyt pääsen Twitchiin, koska yhtä slovakilaista striimaajaa syytetään laittomasta pelaamisesta. Amerikkalainen striimauspalvelu on noussut huimaan suosioon ympäri maailmaa, eikä se ole enää vain esports alalla, vaan paljon muussakin – fanit seuraavat striimaajien kanavia päivittäin.
Twitchiä kohtaan on kuitenkin viime aikoina yhä lisääntyvässä määrin kohdistettu negatiivistä palautettu, koska sen kanavilla on ollut entistä enemmän sekä laitonta että ”häiritsevää” sisältöä. Yksi tällainen sisältöalue on nettipelaaminen, rahapelaaminen, jota tuhannet katsojat seuraavat striimaajien tekevän.
Nyt kävi niin, että slovakialainen striimaustähti dDandis pelasi epokeria, ja Slovakia päätti sulkea slovakialaisten pääsyn koko palveluun. dDandisilla itsellään oli yli 35 000 tilaajaa, mutta koska epokerin pelaaminen on Slovakian lakien mukaan kielletty, seurasi siitä koko alustalle banni.
Slovakia ei ole ainoa valtio tai instanssi, joka on ilmaissut oman mielipiteensä rahapelien lähettämiselle Twitchissä ja lisää on varmasti luvassa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa