Tuntematon Kimi Räikkönen aiheutti yleisöryntäyksen

Ajankohtaista

Sadat ihmiset jonottivat signeerattuja teoksia Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä. Onko tässä syksyn suosituin kirja?

Kimi Räikkösen ja Kari Hotakaisen tänään (16.8.) julkaistu uutuuskirja, Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala), sai aikaan satojen metrien jonot. Formulafanit jonottivat erityisesti signeerattuja teoksia, jotka myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

Kello 14.00 formulatähti ja kirjailija saapuivat Kauppakeskus Kampissa järjestettyyn haastatteluun, jossa vähäsanaisuudestaan tunnettu Räikkönen lohkaisi, että “tätä tuskin voi enää palauttaa, jos ei ole tyytyväinen” viitaten uutuuskirjaansa. Tuskinpa kirjat palautuisivat, vaikka voisivat.

“Teos puhuttelee laajasti suomalaisia: Kimi Räikkönen on samaistuttava hahmo suoruudessaan, nöyryydessään sekä toisaalta persoonallisessa juroudessaan. Kirja käsittelee myös Räikkösen perhesuhteita – se tekee teoksesta erityisen mielenkiintoisen ja kiinnostaa takuulla muitakin kuin moottoriurheilun ystäviä”, kertoo Reetta-Liisa Pikkola Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja.

Tuntematon Kimi Räikkönen -teosta on myyty tähän mennessä yli 2 000 kappaletta,” sanoo Pikkola. “Tämä ennustaa kirja-alan kannalta positiivista syksyä sekä joulumyyntiä” Pikkola jatkaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged