Pictured: (L-R) Celia Rose Gooding as Uhura, Melissa Navia as Ortegas, Ethan Peck as Spock, Bruce Horak as Hemmer, Anson Mount as Pike, Rebecca Romijn as Una, Jess Bush as Chapel, Christina Chong as La’an and Baby Olusanmokun as M’Benga in the official key art of the Paramount+ original series STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS. Photo Cr: James Dimmock/Paramount+ ©2022 ViacomCBS. All Rights Reserved.

Arvostelussa SkyShowTimen uusin Star Trek sarja: Strange New Worlds

Ajankohtaista Arvostelu Sarjat SkyShowTime

SkyShowTimella näytettävä uusin Star Trek sarja alkoi viime vuonna ja on nyt edennyt toiselle kaudelleen. Se jatkaa niitä samoja uria, joita aiemmat Star Trek kaudet ja elokuvat ovat luoneet. Star Trek: Strange New Worlds on yhdysvaltalainen tv-sarja, jonka ovat luoneet Akiva Goldsman, Alex Kurtzman ja Jenny Lumet alunperin suoratoistopalvelulle Paramount+. Se on 10+1. Star Trek -sarja, joka debytoi vuonna 2022 osana Kurtzmanin laajennettua Star Trek -universumia , ensimmäinen spinoff Star Trek Discoverylle.

Moni alkuperäisten Star Trek kausien fani on odottanut uutta Star Trek sarjaa sillä silmällä, että tulossa olisi enemmän ongelmatilanteiden ratkaisuja ja vähemmän väkivaltaisia kohtauksi – tähän uusi Strange New Worlds osuu juuri kohdalleen. Sen jaksot ovat enemmän alkuperäisten sarjojen ja elokuvien tyyppistä kerrontaa, kuin avaruudessa sotimista.

Sarjassa nähdään suosikkihahmoja STAR TREK: DISCOVERYn toisesta kaudesta: Anson Mount kapteeni Christopher Piken roolissa, Rebecca Romijn Numero Ykkösenä ja Ethan Peck tiedeupseeri Spockina. Sarja seuraa kapteeni Pikea, tiedeupseeri Spockia ja Numero Ykköstä vuosia ennen kuin kapteeni Kirk astui U.S.S. Enterpriseen heidän tutkiessaan uusia maailmoja ympäri galaksia.

Tällä kertaa matkaamme Kapteeni Piken kanssa tilanteessa, missä kapteeni itse kuvittelee nähneensäja kokeneensa jo oman kuolemansa – ja kokemus on muuttanut häntä. Miten se vaikuttaa hänen työhönsä, sen saamme havaita sarjaa seuraamalla.

Alkuperäinen Star Trek -sarja oli jotain ennenkuulumatonta vuonna 1966. Keskellä kylmää sotaa se esitti maailman, jossa afrikkalaiset, aasialaiset, eurooppalaiset ja amerikkalaiset olivat kaikki samaa valtiota. Tummaihoiset, japanilaiset, venäläiset ja jopa naiset saattoivat palvella amerikkalaisen kapteenin alaisuudessa. Ihmiskunta oli päässyt yli rasismista ja nationalismista. Näitä negatiivisia asioita edustivat klingonit ja muut viholliset.

Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its continuing mission: to explore strange new worlds; to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no one has gone before!

Nyt Star Trek: Strange New Words sarjassa korjattu USS Enterprise etsii uusia maailmoja ja kohtaamisia tuolla vanhalla tyylillä ja vastaan tulee niin komeettoja, kuin energiamuodossa olevia hahmoja.

On selvää, että mikäli olet vanhojen Star Trek elokuvien ja sarjojen katsoa, tykkäät todennäköisesti myös näistä uusista kausista Strange New Wordsin parissa. Kaikki on tavallaan tuttua, vaikka kaikki on samalla myös uutta. Taustamusiiki tuo mieleen vuosien takaiset Star Trek seikkailut, ja jokainen jakso tuo jotain uutta mukanaan. Katseltavissa on tätä kirjoitettaessa 1.kauden kaikki 10 jaksoa ja toisen kauden avausjakso.

Star Trek: Strange New Worlds on välttämätön katseltava kaikille Star Trek faneille, ja Scifi sarjojen ja elokuvien ystäville.


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa