Autobotit ja transformerit tekevät paluun

Ajankohtaista Elokuvat Paramount

Paramount haluaa pitää Autobotit pyörimässä (ja lipputulot käteisenä soittoon asti), ja se jatkaa eteenpäin Michael Bayless Transformers –elokuvilla.  Transformers: Rise Of The Beasts, ohjaus Creed II:n Steven Caple Jr. , on ollut työn alla jo jonkin aikaa ja nyt tulee ensimmäinen traileri…

Tällä kertaa alkuasetuksena on 1994, pian Bumblebeen tapahtumien jälkeen. Meille luvataan virallisesti ”90-luvun maailmanmatkaseikkailu Autobottien kanssa ja esitellä kokonaan uudenlainen Transformer – Maximals – olemassa olevaan taisteluun maan päällä Autobottien ja Decepticonien välillä”.

Tässä on pohjimmiltaan kyse Peter Cullenin Primesta ja hänen nykyisestä autobottierästään (Bumblebee, Pete Davidsonin Mirage, Liza Koshyn Arcee, Cristo Fernándezin Wheeljack ja John DiMaggion Stratosphere, jotka kohtaavat uusia ystäviä Maximalsin muodossa, botteja, joiden vaihtoehtoiset muodot ovat eläinmuotoja.

Ron Perlmanin Optimus Primalin johdolla heihin kuuluvat myös Airazor (Michelle Yeoh), Rhinox (David Sobolov) ja Cheetor, jotka ovat avainasemassa Predaconien ja Terrorconien kohtaamisessa. Niissä esiintyvät Scourge (Peter Dinklage), Nightbird (Michaela Jaé Rodriguez) ja Battletrap (David Sobolov, kyllä taas).

Inhimillisellä puolella nähdään rooleissa Anthony Ramos ja Dominique Fishback yms.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa