Autobotit ja transformerit tekevät paluun

Ajankohtaista Elokuvat Paramount

Paramount haluaa pitää Autobotit pyörimässä (ja lipputulot käteisenä soittoon asti), ja se jatkaa eteenpäin Michael Bayless Transformers –elokuvilla.  Transformers: Rise Of The Beasts, ohjaus Creed II:n Steven Caple Jr. , on ollut työn alla jo jonkin aikaa ja nyt tulee ensimmäinen traileri…

Tällä kertaa alkuasetuksena on 1994, pian Bumblebeen tapahtumien jälkeen. Meille luvataan virallisesti ”90-luvun maailmanmatkaseikkailu Autobottien kanssa ja esitellä kokonaan uudenlainen Transformer – Maximals – olemassa olevaan taisteluun maan päällä Autobottien ja Decepticonien välillä”.

Tässä on pohjimmiltaan kyse Peter Cullenin Primesta ja hänen nykyisestä autobottierästään (Bumblebee, Pete Davidsonin Mirage, Liza Koshyn Arcee, Cristo Fernándezin Wheeljack ja John DiMaggion Stratosphere, jotka kohtaavat uusia ystäviä Maximalsin muodossa, botteja, joiden vaihtoehtoiset muodot ovat eläinmuotoja.

Ron Perlmanin Optimus Primalin johdolla heihin kuuluvat myös Airazor (Michelle Yeoh), Rhinox (David Sobolov) ja Cheetor, jotka ovat avainasemassa Predaconien ja Terrorconien kohtaamisessa. Niissä esiintyvät Scourge (Peter Dinklage), Nightbird (Michaela Jaé Rodriguez) ja Battletrap (David Sobolov, kyllä taas).

Inhimillisellä puolella nähdään rooleissa Anthony Ramos ja Dominique Fishback yms.

Tagged

Vastaa