Mandalorian 3. kausi ensi-iltapäivä julkisuuteen

Ajankohtaista Disney Luettavaa

The Mandalorianin viimeisen kauden päättymisestä on kulunut kaksi vuotta. Myönnettäköön, että siitä lähtien Mando itse on esiintynyt – ja teknisesti ottanut haltuunsa – The Book of Boba Fettin parin jakson ajan vuoden 2022 alussa. Hän esiintyi itse asiassa niin paljon Boba Fettissä, että tuntui melkein The Mandalorian -kaudelta 2.5.

Mutta nyt sarjan todellinen, todellinen kolmas kausi lähestyy vihdoin ensi -iltapäiväänsä. Tänään Disney ilmoitti, että The Mandalorian palaa kolmannelle kaudelleen Disney+:ssa 1. maaliskuuta. He esittelivät myös upouuden stillin elokuvasta, joka… näyttää melkein jokaiselta The Mandalorianin jaksolta Pedro Pascalin Din Djarinin ja hänen adoptoidun poikansa Grogun kanssa.

The Mandalorianin kausi 2  päättyi siihen, että Grogu lähti Luke Skywalkerin kanssa aloittamaan koulutuksensa jediksi. Mutta ne Boba Fett -jaksot, joissa oli Mando, näkivät hahmon yhdistyvän uudelleen, kun entinen vauva Yoda lopulta valitsi elämän Dinin kanssa jedien elämän sijaan. Boba Fettin kirjan kauden lopussa Mando ja Grogu lensivät äskettäin kunnostetulla tähtihävittäjällä, joka korvasi heidän vanhan aluksensa Razor Crestin, joka tuhoutui The Mandalorian kauden 2 tapahtumien aikana.

Pedro Pascalin lisäksi vahvistettuja palaavia vierailevia tähtiä ovat Carl Weathers Greef Kargana, Giancarlo Esposito Moff Gideonina ja Katee Sackhoff Bo-Katanina. Edellisen luova tiimi pysyy myös suurelta osin ehjänä, ja luoja Jon Favreau kirjoittaa suuren osan kaudesta ja Bryce Dallas Howard, Carl Weathers ja Rick Famuyiwa ohjaavat kaikki kauden 3 jaksot. 

The Mandalorianin neljäs kausi  on jo kehitteillä.


Muuta muualta

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingissä voit kokea paljon kesällä, varsinkin nähtävyyksiä ja muuta ajanvietettä löytyy tarjonnasta paljon. Esimerkiksi Linnanmäki , Korkeasaari , Nuuksio , Kauppatori , Suomenlinna , Tuomiokirkko tai Ateneumin taidemuseo. Tutustu tekemistä helsingissä vinkkeihin ostahelsingista.fi sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 5 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa