Disney+ ja ensimmäinen trailerin FX:n odotetulle minisarjalle Shōgun

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat

James Clavellin bestseller-romaaniin perustuva Shōgun saa Suomen ensi-iltansa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa helmikuussa 2024. 

10-jaksoisen minisarjan ovat luoneet Rachel Kondo & Justin Marks. Sarjaa tähdittävät tuottaja Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis ja Anna Sawai sekä vaikuttava japanilainen näyttelijäkaarti.

FX:n ”Shōgun” – tarina Japanin 1600-luvulta

FX:n ”Shōgun,” joka perustuu James Clavellin myydyimmän romaanin uudelleen sovitukseen, on vuoden 1600 Japaniin sijoittuva 10-osainen televisiosarja. Sarja kertoo vuosisadan määrittelevän sisällissodan kynnyksellä olevasta ajasta. Tuottaja Hiroyuki Sanada esittää ”Lordi Yoshii Toranagaa,” joka taistelee henkensä edestä, kun hänen vihollisensa neuvoston jäsenet yhdistyvät vastustamaan häntä. Kun salaperäinen eurooppalainen laiva löytyy haaksirikkoutuneena lähellä kalastajakylää, sen englantilainen lentäjä, ”John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), tuo mukanaan salaisuuksia, jotka voisivat auttaa Toranagaa kääntämään valtasuhteet ja murskaamaan Blackthornen omien vihollistensa – jesuiittapappien ja portugalilaisten kauppiaiden – vaikutusvallan. Toranagan ja Blackthornen kohtalot kietoutuvat peruuttamattomasti yhteen heidän kääntäjänsä, ”Toda Mariko” (Anna Sawai), ympärille, joka on salaperäinen kristitty aatelisnainen ja viimeisenä häpeänsä jälkeisenä. Palvellessaan herransa keskellä tätä jännittyneen poliittisen maiseman, Marikon on sovitettava yhteen uusi ystävyytensä Blackthornen kanssa, sitoutumisensa häntä pelastaneeseen uskontoon ja velvollisuutensa myöhäisen isänsä suhteen.

Kunnianhimoinen japanilaisnäyttelijäkaarti

”Sōgunissa” nähdään korkea-arvoinen japanilaisnäyttelijäkaarti, mikä on ennennäkemätöntä amerikkalaiselle tuotannolle. Näyttelijöihin kuuluvat muun muassa Tadanobu Asano, joka esittää ”Kashigi Yabushigea,” tunnettua selän takana puukottajaa ja Toranagan läheistä liittolaista; Hiroto Kanai, joka esittää ”Kashigi Omiä,” kalastajakylän nuorta johtajaa, jossa Blackthornen laiva löydettiin; Takehiro Hira, joka esittää ”Ishido Kazunaria,” vaikutusvaltaista virkamiestä, joka on Toranagan pääkilpailija; Moeka Hoshi, joka esittää ”Usami Fujia,” leskeä, joka etsii uutta tarkoitusta herransa taistelun keskellä; Tokuma Nishioka, joka esittää ”Toda Hiromatsua,” Toranagan luotettua kenraalia ja läheisintä ystävää; Shinnosuke Abe, joka esittää ”Toda Hirokatsua” (”Buntaro”), Marikon mustasukkaista aviomiestä; Yuki Kura, joka esittää ”Yoshii Nagakadoa,” rohkeaa Toranagan poikaa, jolla on voimakas halu osoittaa kykynsä; ja Fumi Nikaido, joka esittää ”Ochiba no Kataa,” perijän äitiä, joka ei aio antaa Toranagalle perillisensä vallan uhkaamista.

Sarjan luojat

”Shōgun” on luotu televisiolle Rachel Kondon ja Justin Marksin toimesta, jossa Marks toimii sarjan pääkäsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana. Myös Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca ja Kondo toimivat sarjan vastaavina tuottajina. Hiroyuki Sanada toimii tuottajana. Sarjan tuottaa FX Productions.

”Shōgun” lupaa olla kiinnostava ja vaikuttava televisiosarja vuodelle 2023. Sen ainutlaatuinen tarina ja vahva japanilaisnäyttelijäkaarti tekevät siitä odotetun tuotannon. Seuraa sarjaa ja sukella 1600-luvun Japanin jännittävään maailmaan, kun valta ja uskonto taistelevat keskenään.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa