shogun “SHŌGUN” — Pictured: Hiroyuki Sanada as Yoshii Toranaga. CR: Kurt Iswarienko/FX

Disney+:n helmikuun uutuudet

Ajankohtaista Disney+ Luettavaa Sarjat Sekalaista Suoratoisto

Helmikuun saapuessa Disney+ tarjoilee sekä uusia loistosarjoja että paluun tekeviä suosikkeja. Uutuuksiin lukeutuu FX:n historiallinen draama Shōgun, johon kannattaa paneutua huolella. Sarja on sovitus James Clavellin romaanista ja sen tapahtumat sijoittuvat feodaaliseen Japaniin 1600-luvulla. Lisäksi joukko supersankareita saapuu palveluun yhteistuumin Marvel Studiosin The Marvels -elokuvassa.   

Ystävänpäivän lähestyessä valikoimasta löytyy luonnollisesti myös paljon romanttisia tarinoita, joihin hurmaantua. Älä unohda Fire Island -elokuvaa tai vastikään BAFTA-ehdokkuuden saanutta romanttista komediaa Rye Lane. Ensimmäinen kausi High Fidelity -sarjaa, joka perustuu Nick Hornbyn romaaniin, on katsottavissa, samoin kuin kaikki Love, Victor -kasvutarinasarjan kaudet. Jos taas haluat kylpeä nostalgiassa, voit katsoa 25 vuotta täyttävän 10 Things I Hate About You -elokuvan.  

Kaikki tämä ja paljon muuta hintaan 10,99 € kuukaudessa 

FX:N SHōGUN – Original-sarja 

James Clavellin romaanista sovitettu FX:n Shōgun sijoittuu 1600-luvun Japaniin, vuosisataa määrittävän sisällissodan kynnykselle. Lordi Yoshii Toranaga taistelee hengestään samalla, kun viholliset valtionhoitajien neuvostossa yhdistävät voimansa häntä vastaan. Sitten salaperäinen eurooppalainen alus löytyy hylättynä läheisestä kalastajakylästä. Sarja alkaa kahdella jaksolla 27. helmikuuta

MARVEL STUDIOSIN THE MARVELS – Marvel Studios -elokuva 

Carol Danvers eli Kapteeni Marvel on saanut identiteettinsä takaisin tyrannimaiselta Kreeltä ja kostanut Ylimmälle Tajunnalle. Tahattomien seurausten takia Carol päätyy kuitenkin kantamaan epävakaan maailmankaikkeuden taakkaa harteillaan. Kun velvollisuus vie hänet epätavalliselle madonreiälle, joka liittyy Kree-kapinalliseen, hänen voimansa sekoittuvat Jersey Cityn superfani Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön, nykyisen S.A.B.E.R.-astronautin, kapteeni Monica Rambeaun, voimiin. Yllättäen yhteen ajautuneen kolmikon täytyy oppia työskentelemään yhdessä pelastaakseen maailmankaikkeuden ”The Marvelseina”.  Katsottavissa 7. helmikuuta alkaen vain Disney+ -palvelussa.

STAR WARS: THE BAD BATCH S3 – Original-sarja 

Clone Force 99:n selviytymistaistelu tuoreeltaan muotoutunutta Imperiumia vastaan saa eeppisen päätöksensä. Kolme jaksoa heti katsottavissa 21. helmikuuta.

SUNCOAST – Searchlight Pictures -elokuva 

Suncoast on osittain omaelämänkerralliseen tarinaan perustuva elokuva teinistä (Nico Parker), joka pitää huolta veljestään rohkean äitinsä (Laura Linney) kanssa. Hän solmii yllättävän ystävyyssuhteen erikoiseen aktivistiin (Woody Harrelson), joka painiskelee kiistanalaisiin lääketieteellisiin tapauksiin liittyvien mielenosoitusten keskellä. Katsottavissa 9. helmikuuta alkaen.

TULOSSA MYÖS HELMIKUUSSA 

Divorce – avioero ranskalaisittain – Katsottavissa 2. helmikuuta alkaen
Pixarin Self – Katsottavissa 2. helmikuuta alkaen
We Live Here: The Midwest – Katsottavissa 28. helmikuuta alkaen
Airport Security S6 – Katsottavissa 7. helmikuuta alkaen 
Uskomaton eläinlääkäri Pol S18-19 – Katsottavissa 21. helmikuuta alkaen 
FX:n Snowfall S6 – Katsottavissa 28. helmikuuta alkaen
9-1-1: Lone Star S4 – Katsottavissa 28. helmikuuta alkaen
Star Wars: Pikkujedien seikkailut S1 E20-25 – Katsottavissa 14. helmikuuta alkaen 
Mikki Hiiri Hupitalo S2 (Uusia jaksoja) – Katsottavissa 28. helmikuuta alkaen 
Gigantosaurus S3 – Katsottavissa 21. helmikuuta alkaen 

Lisätietoa Disney+ -palvelusta

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on Disneyn direct-to-consumer-lippulaivatuote, ja se tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live-action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelun kautta avautuu ennennäkemätön pääsy Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa ja ohjeet palvelun tilaamiseen osoitteessa disneyplus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja tv-laitteille.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa