Pixar Elemental

DISNEYN JA PIXARIN ELEMENTAL SAAPUU DISNEY+ -PALVELUUN 13. SYYSKUUTA

Disney Disney+

Disney+ ilmoitti tänään, että Disneyn ja Pixarin Elemental-elokuvasta tuttu tulisieluinen nuori nainen Virva ja virran viemä vesiheppu Vellu saapuvat suoratoistopalveluun ensi viikolla. Original-elokuva on katsottavissa Disney+ -palvelussa 13. syyskuuta alkaen. Samana päivänä debytoivat myös Making of -dokumentti Good Chemistry: The Story of Elemental ja Pixar Animation Studiosin lyhytelokuva Karlin treffit, jota tähdittää – fanien suosikki – puhuva koira Dogi.

Lisäksi tänään julkistettiin tarjous uusille ja palaaville Disney+ -tilaajille: kolme kuukautta Disney+ -palvelua hintaan 1,99 € kuukaudessa. Tarjous päättyy 20.9.2023. 

Lähde ja kuva: Disney / Pixar


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa