Star wars the acolyte Star wars the acolyte

Katso tästä Acolyte- sarjan teaser-video

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto Viihde

Disney+ esitteli tänään ensimmäisen trailerin ja julisteen Lucasfilmin uudesta Original-sarjasta Star Wars: The Acolyte. Jännittävä live-action-sarja käynnistyy kahdella jaksolla tiistaina 5. kesäkuuta yksinoikeudella Disney+ -palvelussa.

Star Wars: The Acolyte -sarjassa järkyttävän rikossarjan tutkinta asettaa kunnioitetun jedimestarin (Lee Jung-jae) vastatusten hänen menneisyydestään tutun vaarallisen soturin kanssa (Amandla Stenberg). Lisävihjeiden paljastuessa heidän matkansa johtaa pimeälle polulle, jossa pahaenteiset voimat osoittavat, ettei mikään ole sitä miltä vaikuttaa…

Sarjan rooleissa nähdään: Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo ja Carrie-Anne Moss.

The Acolyte sarjasta

Leslye Headland loi sarjan, joka perustuu George Lucasin luomaan Tähtien sotaan, ja toimii yhtenä sen executive-tuottajista yhdessä Kathleen Kennedyn, Simon Emanuelin, Jeff F. Kingin ja Jason Micallefin kanssa. Charmaine DeGraté ja Kor Adana ovat sarjan co-executive tuottajia. Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim ja Rob Bredow toimivat tuottajina.

Ohjaajat ja heidän työnsä

Headland ohjasi myös sarjan ensimmäiset jaksot (jaksot 101 ja 102). Ohjaajat Kogonada (jaksot 103 ja 107), Alex Garcia Lopez (jaksot 104 ja 105) ja Hanelle Culpepper (jaksot 106 ja 108) täydentävät ohjaustiimin.

Michael Abelsin musiikki

Palkittu säveltäjä Michael Abels, joka tunnetaan työstään elokuvissa “Get Out” ja “Us,” sävelsi “Star Wars: The Acolyte” -sarjan musiikin. Hänen työnsä tuo sarjaan ainutlaatuista tunnelmaa ja syvyyttä.

Yhteenveto tuotantotiimistä

  • Executive-tuottajat: Leslye Headland, Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King, Jason Micallef
  • Co-executive tuottajat: Charmaine DeGraté, Kor Adana
  • Tuottajat: Rayne Roberts, Damian Anderson, Eileen Shim, Rob Bredow
  • Pääohjaaja: Leslye Headland
  • Muut ohjaajat: Kogonada, Alex Garcia Lopez, Hanelle Culpepper
  • Musiikki: Michael Abels

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa