Melkein MENSAN uusi kausi alkaa FOX-TV-kanavalla – Luvassa pamahtavia keinutuoleja ja kilpajuoksua kumihevosella

Ajankohtaista Fox Suoratoisto

Nopeat hoksottimet ja paksu nahka ovat valttia jälleen, kun Melkein MENSA -viihdekisailu palaa FOX-TV-kanavalle kolmannen kauden jaksoilla elokuussa. Syksyn haasteissa itsensä likoon laittavat mielenkiintoiset julkkisvieraat: mukana ovat muun muassa Sointu Borg, Minttu Mustakallio, Jaakko Parkkali ja Markus Pöyhönen.

Melkein MENSAN juontajana jatkaa Juha Perälä, vaikkakin puheenjohtajan valtaistuinta itselleen havittelee myös vakiokapteeni Eero Ritala. (Kuva: Katja Tamminen)

Suureen suosioon Suomessa noussut Melkein MENSA on absurdi tietokilpailu, jossa kysymykset ovat helpohkoja ja vastausolosuhteet vaikeahkoja. Ohjelman kussakin jaksossa käsittelyyn otetaan kaksi erillistä teemaa, joihin liittyvissä tehtävissä vastakkain kilpailee kaksi joukkuetta. Melkein MENSAssa kannustetaan oppimaan ja autetaan muistamaan, lisämaustetta tuovat yllättävät ja toisinaan kirpaisevatkin apukeinot.

-Melkein MENSA on ehdottomasti löytänyt paikkansa suomalaisten perheiden viihdyttäjänä. Toisen kauden katsojista 75% on alle 44-vuotiaita. Lisäksi Melkein MENSA on kahden ensimmäisen kauden aikana jatkuvasti ollut kanavan katsotuimpien ohjelmien kärjessä, FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin kertoo.

Melkein MENSA jatkuu tiistaina 24. elokuuta 20.00 FOX TV-kanavalla. Ohjelman juontajana jatkaa Juha Perälä, vaikkakin kolmannella kaudella puheenjohtajan valtaistuinta itselleen sovittelee myös vakiokapteeni Eero Ritala.

– Uudelle kaudelle saamme mukaan yllättäviä käänteitä ja aivan mahtavia vieraita, jotka uskaltavat heittäytyä tilanteisiin täysillä. Lisäksi höysteenä on naurettava kokoelma uusia haasteita. Kun tietovisakysymykseen on vastattava vaikkapa kasvoja päin lentävien rasvapallojen pelossa, ei tuloksena voi olla mitään järkevää. Kuvauksissamme hauskaa on sekä vierailla että yleisöllä ja uskon, että tunnelma välittyy kotisohville asti, Perälä kertoo.

Kauden avausjaksossa Suomen halutuimmasta tittelistä kisaavat Putous-voittajat Dennis Nylund ja Mikko Penttilä sekä näyttelijä Pelle Heikkilä. Jakson teemoina ovat S-kirjain ja fysiikka.

Melkein MENSA tiistaisin 24. elokuuta alkaen klo 20.00 FOX-kanavalla. Jälkikäteen jaksot ovat nähtävissä myös Ruutu-suoratoistopalvelussa maksutta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa