welcome to wrexham

Welcome to Wrexham – kolmannelle kaudelle Disney+:lla

Ajankohtaista Disney Disney+ Dokumentti Luettavaa Sarjat Viihde

Emmy®-ehdokkuuden saaneen dokumenttisarjan kolmas kausi saapuu vuonna 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=yuiXCWk_TwQ

Welcome to Wrexham seuraa Robin ja Ryanin edesottamuksia walesilaisen jalkapalloseura Wrexham AFC:n omistajina.

Sarjan 2. kausi päätösjakso julkaistaan 13. joulukuuta.

HELSINKI, SUOMI (14. marraskuuta 2023) – Disney+ ilmoitti tänään, että FX:n Emmy®-ehdokkuuden saanut menestysdokumenttisarja Welcome to Wrexham on uusittu kolmannelle kaudelle. Sarja on katsottavissa Yhdysvalloissa Hulu-palvelussa, Latinalaisessa Amerikassa Star+ -palvelussa ja Disney+ -palvelussa kaikilla muilla alueilla.

”Welcome to Wrexham” -sarjan uusi kausi on saapumassa, kun toinen kausi päättyy 13. joulukuuta yksinomaan Disney+-palvelussa. 15. jaksossa ”Up the Town?” Wrexham kohtaa joko nousemisen tai pelätyn playoffin. Sarja seuraa Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin ponnisteluja tuoda takaisin loistoon yksi vanhimmista ja historian merkittävimmistä jalkapallojoukkueista, Wrexham AFC. Ensimmäinen kausi on ehdolla kuudelle Emmy®-palkinnolle, mukaan lukien paras epämuotoinen reality-ohjelma.

”Welcome to Wrexham” -sarjan villi maailmanlaajuinen menestys on todistus Robin ja Ryanin rohkeudesta ja visiosta, punaisten lohikäärmeiden periksiantamattomasta hengestä sekä Wrexhamin ihmisten toivosta ja omistautumisesta”, kertoi Nick Grad, FX Entertainmentin presidentti. ”Kyseessä on tarina, joka on vasta alussa, ja jota kaikki voivat seurata edelleen kolmannella kaudella. Kiitämme luovaa tiimiä, joka tallensi nämä jännittävät hetket, ja kaikkia niitä, jotka saavuttivat sen, mikä näytti mahdottomalta vain lyhyen ajan sitten.”

Vuonna 2020 Rob ja Ryan yhdistivät voimansa ostamalla 5. divisioonan Red Dragons -jalkapallojoukkueen ja toivoivat muuttavansa sen tarinan sellaiseksi, jota koko maailma voisi kannustaa. Maailma kiinnitti huomiota, ja muutosta on ilmassa. Kivuliaan pudotuspelielimen jälkeen toinen kausi jatkaa joukkueen seuraamista, kun he taistelevat noususta National Leaguesta Englannin jalkapallosarjaan. Omistautunut henkilökunta ja kannattajat pitävät kiinni unelmastaan palauttaa joukkue ja kaupunki loistoonsa samalla kun he varautuvat uusiin haasteisiin, joita kuuluisuus on tuonut heidän pienelle yhteisölleen.

Hollywoodista Walesiin, kentältä pukuhuoneeseen, toimistosta pubiin ”Welcome to Wrexham” seuraa Robin ja Ryanin johtajuutta sekä joukkueen ja kaupungin erottamattomasti yhteen liittyviä kohtaloita historian tehdessä itseään.

Kaudella 2 Rob McElhenney (”It’s Always Sunny in Philadelphia”) ja Ryan Reynolds (”Deadpool”) navigoivat maailman kolmanneksi vanhimman ammattilaisjalkapallojoukkueen pyörittämistä. ”Welcome to Wrexham” on dokumenttisarja, joka seuraa Wrexhamin, Pohjois-Walesin, Yhdistyneen kuningaskunnan työläiskaupungin unelmia ja huolia, kun kaksi Hollywoodin tähteä ohjaavat kaupungin historiallisen jalkapallojoukkueen tulevaisuutta.

”Welcome to Wrexham” on tuotettu McElhenney, Reynoldsin, Josh Driskon, Bryan Rowlandin, Jeff Luinin, Nick Frenkelin, George Deweyn ja Boardwalk Picturesin Andrew Friedin, Dane Lillegardin, Sarina Roman ja Jordan Wynnin toimesta. ”Welcome to Wrexham” on tuotettu More Better Productionsin, Maximum Effort Productionsin, 3 Arts Entertainmentin ja Boardwalk Picturesin toimesta.

Vahvat vanhempainvalvontatoimet varmistavat, että Disney+ pysyy sopivana koko perheen katselukokemukseksi. Tilauksen haltijat voivat asettaa rajoituksia kypsälle sisällölle ja luoda PIN-suojatut profiilit jo olemassa olevien lasten profiilien rinnalle antaen vanhemmille ja huoltajille mielenrauhaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa