“Inside Out – mielen sopukoissa 2” elokuva Disney+ palveluun

Ajankohtaista Disney Disney+ Elokuvat Suoratoisto

Disney ja Pixar julkaisivat viime torstaina ensimmäisen teaser-trailerin elokuvasta “Inside Out – mielen sopukoissa 2”. Vuoden 2015 menestyselokuvan jatko-osan ensivilkaisu oli Disneyn historian menestynein animaatiotrailerin lanseeraus. Traileri sukeltaa takaisin nyt teini-ikäisen Rileyn mielen sopukoihin, jossa hänen tunteensa yrittävät pysyä uusien tunteiden mylleryksessä mukana. Traileri keräsi peräti 157 miljoonaa katselukertaa 24 tunnissa. Edellinen katsojaennätys oli vuodelta 2019 (Frozen 2 -traileri). 

Pixarin luova johtaja Pete Docter on innoissaan trailerin menestyksestä: ”Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että niin moni on katsonut ’Inside Out – mielen sopukoissa 2’ -elokuvan uuden trailerin. Kun ensimmäinen elokuva ilmestyi, tiesimme välittömästi, että päässämme olevissa pienissä äänissä, tunteissamme, riittää paljon enemmän tutkittavaa. Yhteen elokuvaan ei mahdu kaikkea.” 

Docter lisää, että ohjaaja Kelsey Mann ja hänen tiiminsä ovat tehneet upeaa työtä “Inside Out – mielen sopukoissa 2” -elokuvan kanssa: “He ovat laajentaneet maailmaa ja tuoneet mukaan uusia tunteita, joiden esittelyä yleisölle odotamme kuumeisesti.” 

”Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, miten upean vastaanoton traileri on saanut. Haluamme kiittää jokaista, joka on katsonut sen. Odotamme innolla hetkeä, kun yleisö pääsee kokemaan koko elokuvan ensi kesänä, kun se saapuu elokuvateattereihin“, Docter toteaa.  

Traileri oli suuri menestys erityisesti TikTokissa, jossa se keräsi yhden päivän aikana 78 miljoonaa katselukertaa. Disney julkisti viime kuussa ensimmäisen kerran TikTok-sisältöhubin, jossa juhlistettiin Disneyn 100-vuotisjuhlavuotta. 

Epäilemättä yksi syy trailerin suosioon oli upouuden Ahdistus-tunnehahmon esittely. 

Ahdistuksen alkuperäisäänenä kuullaan Maya Hawke. Muissa rooleissa Amy Poehler on Ilo, Phyllis Smith on Suru, Lewis Black on Kiukku, Tony Hale on Pelko ja Liza Lapira on Inho.  

“Inside Out – mielen sopukoissa 2” saapuu vain elokuvateattereihin kesällä 2024. 

Elokuvan virallinen synopsis:  

Disneyn ja Pixarin elokuva “Inside Out – mielen sopukoissa 2” asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyy Ahdistus. Eikä hän taida olla edes ainoa uusi tulokas! Ahdistuksen alkuperäisäänenä kuullaan Maya Hawke, muissa rooleissa Amy Poehler on Ilo, Phyllis Smith on Suru, Lewis Black on Kiukku, Tony Hale on Pelko ja Liza Lapira on Inho. Elokuvan “Inside Out – mielen sopukoissa 2” on ohjannut Kelsey Mann ja tuottanut Mark Nielsen ja se nähdään elokuvateattereissa kesällä 2024.   

YouTube: https://www.youtube.com/pixar/ 
Facebook: https://www.facebook.com/PixarInsideOut 
Instagram: https://www.instagram.com/pixarinsideout/ 
X: https://twitter.com/PixarInsideOut 
Hashtag: #InsideOut 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa