Night Manager sarja saamassa kaksi uutta kautta

Ajankohtaista Sarjat Suoratoisto

”The Night Manager” saa kaksi uutta kautta Tom Hiddlestonin kanssa. ”The Night Manager” -sarjan fanit, kärsivällisyytenne palkitaan suuresti. Kun Tom Hiddlestonin tähdittämä minisarja, joka on sovitettu John Le Carrén vakoiluromaanista, tuli ruuduille alkuvuodesta 2016, se nousi nopeasti suureksi hittiksi – vangiten katsojat sen käänteillä, vahvistaen Hiddlestonin viileän näyttelijäimagonsa ja tarjoten toisen upean Le Carrén tarinan ruudulle, rinnalleen ”Tinker Tailor Soldier Spy” ja ”A Most Wanted Man” -elokuvat. Mutta ymmärrettävästi ihmiset halusivat lisää – ja oli paljon keskustelua siitä, tuleeko lisää kausia. Lopulta mikään ei toteutunut.

Kunnes nyt. Deadlinen mukaan vuosien jälkeen ”The Night Manager” palaa todellakin – ja sarjalle on vahvistettu ei yksi, vaan kaksi uutta kautta, Tom Hiddlestonin palatessa tähdittämään Jonathan Pinen roolia sekä toimien myös executive-tuottajana. Kauden 2 kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna, ja se sijoittuu kahdeksan vuotta ensimmäisen sarjan tapahtumien jälkeen, ohjaajana toimii Georgi Banks-Davies. Palaa myös tuottaja Stephen Garrett, joka toimii showrunnerina, ja käsikirjoittaja David Farr palaa myös käsikirjoitustehtäviin. Vaikka ei ole varmaa, tuleeko Hugh Laurie olemaan jälleen kameran edessä, hän on myös palannut executive-tuottajaksi. Uusi sarja tulee BBC:lle Isossa-Britanniassa, Amazonin toimiessa globaalina partnerina.

Le Carrén pojat Simon ja Stephen Cornwell totesivat, että ensimmäinen sarja oli ”merkittävä hetki television kultakaudelle – yhdistäen ruudulla ja sen takana olevat huipputason kyvyt ja saaden aikaan yleisön vastaanoton, joka ylitti villeimmätkin kuvitelmamme.” He hyväksyvät myös tarinan jatkumisen, laajentaen alkuperäisen romaanin loppua. ”Pinen tarinan uudelleenkäynti tarkoittaa myös John le Carrén alkuperäisen teoksen tapahtumien ylittämistä: se on päätös, jota emme ole tehneet kevyin perustein, mutta hänen kiehtovat hahmonsa ja Davidin visio niiden seuraavasta luvusta olivat vastustamattomia,” he sanoivat.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa