South Park: The Streaming Wars, Beavis and Butt-Head do the Universe ja alkuperäissarja Players nähdään yksinoikeudella Paramount+-palvelussa kesäkuussa

Ajankohtaista Paramount Suoratoisto

Kesäkuussa Paramount+-suoratoistopalvelussa nähdään useita odotettuja komediaensi-iltoja, kuten uudet South Park – ja Beavis ja Butt-Head -alkuperäiselokuvat sekä fiktiivistä esports-joukkuetta seuraava uutuussarja Players.

2. kesäkuuta: South Park: The Streaming Wars

South Park: The Streaming Wars saa ensi-iltansa torstaina 2. kesäkuuta. Myöhemmin kesällä nähdään myös neljäs eksklusiivinen South Park -julkaisu, jonka ajankohta kerrotaan myöhemmin. Kaksi ensimmäistä elokuvaa South Park: Post Covid ja South Park: Post Covid: The Return of Covid saivat ensi-iltansa vuonna 2021 ja ne ovat yhä katsottavissa Paramount+-palvelussa.

Uudessa South Park: The Streaming Wars -elokuvassa Cartman käy suurta tahtojen taistelua äitinsä kanssa samalla, kun eeppinen konflikti kehittyy ja uhkaa koko South Parkin olemassaoloa.

South Park -sarja juhlii tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäinen osa sarjasta nähtiin Comedy Centralilla elokuussa 1997. Sarja alkoi The Spirit of Christmas -nimisellä animaatiolla.

South Parkin vastaavina tuottajina toimivat Trey Parker ja Matt Stone yhdessä Anne Garefinon ja Frank C. Agnone II:n kanssa. Tuottajina toimivat Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell ja Vernon Chatman, ja South Park Digital Studiosin luovana johtajana Christopher Brion. South Parkista voi lukea lisää osoitteesta  SouthPark.cc.com.

MTV Entertainment Studiosin ja sarjan luojien Matt Stonen ja Trey Parkerin kanssa tehty laaja South Park -yhteistyö jatkuu Comedy Centralilla vuoteen 2027, ja kanavan pisimpään jatkuneesta käsikirjoitetusta sarjasta päästään näkemään muun muassa 30. tuotantokausi.

17. kesäkuuta: Players

Uusi alkuperäissarja Players on komediallinen ja dokumentaariseen tyyliin rakennettu sarja, joka seuraa kuvitteellista League of Legends -esports-ammattilaisjoukkuetta heidän tavoitellessaan ensimmäistä mestaruuttaan vuosien yritysten ja pettymysten jälkeen. Voittaakseen kaikki muut, joukkueen ihmelapsen, 17-vuotiaan aloittelijan, ja 27-vuotiaan veteraanipelaajan, on laitettava egonsa syrjään ja tehtävä yhteistyötä joukkueensa eteen.

Sarjan pääosissa nähdään Misha Brooks Creamcheesena, Da’Jour Jones Organizmina ja Ely Henry joukkueen valmentajana Kyle Braxtonina. Muissa rooleissa esiintyvät Holly Chou, Stephen Schneider, Peter Thurnwald, Youngbin Chung, Moses Storm, Alexa Mansour, Noh “Arrow” Dong-Hyeon, Michael “Miko” Ahn, Luke Tennie ja Dan Perrault

Players-sarjan on tuottanut CBS Studios yhdessä Funny or Dien kanssa ja sen ovat luoneet ja toteuttaneet Peabody Awards -voittajat Tony Yacenda ja Dan Perrault.

24. kesäkuuta: Beavis and Butt-Head do the Universe

Ehkä kaikkien aikojen hölmöimmässä avaruuselokuvassa “luova” tuomari lähetti Beavisin ja Butt-Headin avaruusleirille vuonna 1998. Heidän pakkomielteensä telakointisimulaattoriin johtaa matkaan avaruussukkulalla, millä on odotetusti tuhoisat seuraukset. Mentyään mustan aukon läpi, he nousevat uudelleen esiin nykyajassa ja etsivät rakkautta, käyttävät iPhonea väärin ja joutuvat Deep Staten jahtaamaksi. Spoileri: He eivät onnistu.

Beavis & Butt-Head Do the Universe saa ensi-iltansa yksinoikeudella Paramount+-palvelussa Pohjoismaissa 24. kesäkuuta.

Muita kesäkuun ensi-iltoja ovat muun muassa Why Women Kill -sarjan toinen kausi, The Good Fight -sarjan viides kausi, All Star Shore -sarjan ensimmäinen kausi, jossa nähdään 14 ikonisinta tosi-tv-tähteä ympäri maailman sekä Cher and the Loneliest Elephant -dokumentti ja Liam Neesonin tähdittämä toimintatrilleri Honest Thief.


Muita mielenkiintosia aiheita muualta:

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa