PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA

PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA

Ajankohtaista Elokuvat

Timo Koivusalon ohjaama PELLE HERMANNI saapuu elokuvateattereihin 9. syyskuuta.

Kesäkuussa aletaan kuvata jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa Porin Kirjurinluodossa.

Timo Koivusalon Artista Filmi Oy:lle ohjaaman ja tuottaman PELLE HERMANNI -elokuvan pääroolissa legendaarisena Pelle Hermannina nähdään Vesa Vierikko, ja myös muissa rooleissa esiintyy maan eturivin näyttelijöitä: Martti Suosalo, Iina Kuustonen, Hannu-Pekka Björkman, Minttu Mustakallio, Heikki Nousiainen, Tom Lindholm, Linda Wiklund, Ylermi Rajamaa ja Tuija Piepponen. Myös lahjakkaat lapsinäyttelijät Milo Tamminen ja Oona Hakanpää ovat tärkeissä rooleissa sirkusperheiden lapsina, jotka tempautuvat Pelle Hermannin kanssa seikkailuun.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet alkuperäisen Sirkuspelle Hermannin hahmon luonut kirjailija Simo Ojanen sekä Timo Koivusalo.

Elokuvan levitysyhtiönä toimii Aurora Studios. Sen lisäksi tuotannon rahoituksessa ovat mukana Finnish Impact Film Fund, Elisa Viihde ja MTV.

”Olen erittäin riemuissani, että Aurora Studios saa tuoda valkokankaille Pelle Hermannin kaltaisen elokuvan. Kaikki sen ennakkoon nähneet ovat hurmaantuneet loisteliaan näyttelijäkaartin työhön ja mielikuvitusta kiehtovaan värikkääseen sirkusmaailmaan”, kertoo Aurora Studiosin levitysjohtaja Hanna Lajunen. ”Elokuvan lämminhenkisen ja nauruhermoja kutkuttavan tarinan myötä uskallan vilpittömästi puhua kaikkien aikojen kotimaisesta koko perheen elokuvasta”, Lajunen jatkaa.

Tänään on julkaistu myös elokuvan musiikkivideo, jolla kuullaan Diandran elokuvaan laulama laulu: “Ootko tosissas!”

Kesäkuussa kuvataan jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa!

Uuden Pelle Hermanni ja Hypnotisoija -elokuvan kuvaukset alkavat 7. kesäkuuta Porin Kirjurinluodossa. Mukana on sama näyttelijäkaarti kuin syyskuussa ensi-iltaan tulevassa elokuvassa.

“Olen todella onnellinen mies, kun kamerat kohta käynnistyvät ja pääsemme kuvaamaan tämän huippuhienon näyttelijäporukan kanssa jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa”, Timo Koivusalo iloitsee. “Juuri tällainen hyväntahtoinen ja riemastuttava tarina on sitä, mitä tämä aika nyt tarvitsee”, hän sanoo.

Lähde: Aurora Studios

Tagged

Vastaa