PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA

PELLE HERMANNI –ELOKUVA SAA ENSI-ILTANSA 9. SYYSKUUTA

Ajankohtaista Elokuvat

Timo Koivusalon ohjaama PELLE HERMANNI saapuu elokuvateattereihin 9. syyskuuta.

Kesäkuussa aletaan kuvata jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa Porin Kirjurinluodossa.

Timo Koivusalon Artista Filmi Oy:lle ohjaaman ja tuottaman PELLE HERMANNI -elokuvan pääroolissa legendaarisena Pelle Hermannina nähdään Vesa Vierikko, ja myös muissa rooleissa esiintyy maan eturivin näyttelijöitä: Martti Suosalo, Iina Kuustonen, Hannu-Pekka Björkman, Minttu Mustakallio, Heikki Nousiainen, Tom Lindholm, Linda Wiklund, Ylermi Rajamaa ja Tuija Piepponen. Myös lahjakkaat lapsinäyttelijät Milo Tamminen ja Oona Hakanpää ovat tärkeissä rooleissa sirkusperheiden lapsina, jotka tempautuvat Pelle Hermannin kanssa seikkailuun.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet alkuperäisen Sirkuspelle Hermannin hahmon luonut kirjailija Simo Ojanen sekä Timo Koivusalo.

Elokuvan levitysyhtiönä toimii Aurora Studios. Sen lisäksi tuotannon rahoituksessa ovat mukana Finnish Impact Film Fund, Elisa Viihde ja MTV.

”Olen erittäin riemuissani, että Aurora Studios saa tuoda valkokankaille Pelle Hermannin kaltaisen elokuvan. Kaikki sen ennakkoon nähneet ovat hurmaantuneet loisteliaan näyttelijäkaartin työhön ja mielikuvitusta kiehtovaan värikkääseen sirkusmaailmaan”, kertoo Aurora Studiosin levitysjohtaja Hanna Lajunen. ”Elokuvan lämminhenkisen ja nauruhermoja kutkuttavan tarinan myötä uskallan vilpittömästi puhua kaikkien aikojen kotimaisesta koko perheen elokuvasta”, Lajunen jatkaa.

Tänään on julkaistu myös elokuvan musiikkivideo, jolla kuullaan Diandran elokuvaan laulama laulu: “Ootko tosissas!”

Kesäkuussa kuvataan jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa!

Uuden Pelle Hermanni ja Hypnotisoija -elokuvan kuvaukset alkavat 7. kesäkuuta Porin Kirjurinluodossa. Mukana on sama näyttelijäkaarti kuin syyskuussa ensi-iltaan tulevassa elokuvassa.

“Olen todella onnellinen mies, kun kamerat kohta käynnistyvät ja pääsemme kuvaamaan tämän huippuhienon näyttelijäporukan kanssa jo toista Pelle Hermanni -elokuvaa”, Timo Koivusalo iloitsee. “Juuri tällainen hyväntahtoinen ja riemastuttava tarina on sitä, mitä tämä aika nyt tarvitsee”, hän sanoo.

Lähde: Aurora Studios


Muuta luettavaa

Pasianssi – rentouttava tapa viettää aikaa

Pasianssi on klassinen korttipeli, jota on pelattu jo vuosikymmeniä. Se on yksinpeli, jossa tarkoituksena on järjestää kortit määrätyn säännön mukaisesti. Pasianssi on rentouttava tapa viettää aikaa ja se sopii hyvin esimerkiksi taukoihin tai stressin lievittämiseen. Pasianssia voi pelata monilla eri alustoilla, kuten tietokoneella, puhelimella tai tabletille. Se on myös helppo oppia ja tarjoaa monipuoliset haasteet eri vaikeustasoilla. Pasianssi on edelleen suosittu peli, jota voi pelata missä ja milloin tahansa.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Asuntomarkkinoiden kehitystä kannattaa seurata, jos harkitsee asunnon ostamista tai sijoitusasunnon hankkimista. Asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvät uutiset ja tiedot voivat auttaa ennakoimaan tulevaa kehitystä ja tekemään päätöksiä sen perusteella.

Sijoitusasuntoa harkitessa on tärkeää huomioida myös asunnon sijainti ja kunto. Hyvä sijainti ja hyväkuntoinen asunto voivat tukea sijoituksen tuottoa ja arvon kehitystä pitkällä aikavälillä.

Lopuksi voidaan todeta, että asuntolaina, sijoitusasunto ja asuntomarkkinat ovat tärkeitä käsitteitä asunnon ostamisen ja sijoittamisen kannalta. Niiden avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja varmistaa sijoituksen kannattavuus ja tuotto.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa