Arvostelussa SkyShowTimen Funny Woman

Ajankohtaista Arvostelu SkyShowTime

SkyShowTimen Funny Woman tuo kuvaruudelle kuvitteellisen tarinan kauniista nuoresta naisesta, Barbara Parkerista  (Gemma Arterton), joka voittaa kauneuskilpailun Blackpoolissa, mutta joka haaveilee suuremmista ympyröistä ja tavoitteista, ja lähteekin niitä tavoittelemaan suureen Lontooseen. Tämä Gemma Artertonin tähdittämä sarja perustuu Nick Hornbyn menestyskirjaan Funny Girl.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat 60-luvulle. Aikaan, jolloin miehen ja naisen tehtävät olivat varsin selkeät Englannissa, eikä naisille ollut hirveästi tarjolla vakavia työpaikkoja, eikä naisia otettu pääsääntöisesti kovinkaan vakavasti.

Huumorista ammatti

Barbara on aina katsonut lapsuudessaan isänsä kanssa television ja elokuvien huumoriohjelmia, ja kuunnellut radion sketsishowta, hänellä on näkemys omasta huumorintajustaan, ja siitä, mitä hän haluaa tehdä – hän haluaa tulla tähdeksi, komedian alalla. Mutta viihdeala ei ole 60-luvun Lontoossa helppoa naisille, sen Barbarakin tulee huomaamaan.

Hän kuitenkin nopeasti löytää sopiva yhteyksiä ja omalla erikoisella huumorillaan ja rohkeudellaan saa mahdollisuuksia edetä urallaan – eikä hyvällä ulkonäöllä luonnollisestikaan ole haittaa. Lontoossa hän löysi asunnon Marjorien (Alexa Davies) kanssa.

Matkallaan kohti show maailman huippua Barbara hieman ihastuu kanssanäyttelijäänsä Cliveen (Tom Bateman), jolla on melkoisen naistennielijän maine. Barbaran isää Georgea näyttelee David Threlfall, jonka kanssa Barbara sai kosketuksen huumoriin ja komediaan. Barbaran äiti oli lähtenyt Barbaran ollessa pieni, ja Barbaran kasvatti hänen isänsä tätinsä Marien (Rosie Cavaliero) kanssa, joka aina jaksaa muistuttaa Barbaraa asiasta.

Lucille Ballia ihaileva Barbara päättää karistaa kotikaupunkinsa tomut kannoiltaan. Elämä on toisaalla, svengaavassa Lontoossa. Taakse jäävät isä, täti sekä sulhanen, Blackpoolin komein teurastaja. Barbaran matka Lontoossa alkaa tavaratalosta, ja jatkuu muutaman mutkan kautta kohtaamiseen teatteriagentin (Rubert Everett) kanssa, joka vaimonsa kanssa näkee Barbarassa jotain aineksia tähteyteen – nimi vain pitää vaihtaa.

Barbara pääsee vauhtiin, kokee Lontoon yöelämän ja oppii toimimaan oman työporukkansa kanssa TV-tuotannossa. Samalla katsoja tutustutetaan 60-luvun Lontoon homopiireihin ja sen aikaisiin ihmisten ajatuksiin seksistä, naisista pomoina yms. Iso kysymys koko ykköskauden ajan on Barbaran ja ohjaaja Denniksen (Arsher Ali) yhteys- onko se seksuaalista vai ystäväpohjalta?

Barbaran apuna oppimassa uutta Lontoon yöelämästä on hänen ystävänsä, uutisankkuri Diane (Clare-Hope Ashitey), ja työelämässä hänen pomonsa ja TV-kanavan pomo Ted Sargent (Alistair Petrie) saa vähitellen oppia millainen Barbara on.

Kevyttä katseltavaa arkeen

Funny Woman tuo toisaalta sen 60-luvun Lontoon ja sen ajan elämän näkyville, mutta tuo sen kevyellä ja omalla tavallaan hauskalla tavalla, ottamatta liikaa kantaa sen ajan elämänmenoon. Suosittelemme sarjaa englantilaissarjojen ystäville, jotka haluavat välillä katsella muutakin kuin poliiseja, etsiviä ja murhia.


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahviharrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino. Artikkelissa kerrotaan myös Cappuccino ohje / miten valmistaminen tapahtuu.

Muuta luettavaa muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa