Respawn pelistudio – Ensimmäinen Oscar ehdokas?

Ajankohtaista

Apex Legends ja Titanfall pelien kehittäjä Respawn Entertainment saattaa tehdä historiaa yllättävällä tavalla. Ehkä yksiä ihmeellisimpiä uutisia lähivuosilta videopelien maailmasta on kyseisen pelistudion mahdollinen Oscar ehdokkuus. En edes pysty sanoin kuvailla kuinka tyhmältä ja oudolta tuo alkuun kuulostaa. Oscar gaala kuitenkin koskee elokuvissa ja dokkareissa olevia näyttelijöitä sekä ohjaajia.

Ehkä huvittavinta tässä onkin se ettei tämä liity mihinkään pelistudion tuottamaan peliin vaan dokumenttiin. Kyllä, luit juuri oikein. Respawn julkaisi aiemmin Medal of Honor: Above and Beyond nimisen VR-pelin ja tämä Colette dokumentti linkittyy siihen. Tätä 25 minuutin dokumenttia toisen maailmansodan aikaisesti miehitetystä Ranskasta ja vastarinnasta ei pidä sekoittaa vuoden 2018 elokuvaan.

Mitä Respawn suunnittelee?

Elokuvan ohjaajana toimi brittiläislehti The Guardian:n Anthony Giacchino ja sen ohjasi Alice Doyard joka myöskin on samasta brittilehdestä. The Guardian toimi myös dokumentin jakajana. Dokumentin idea syntyi kun nämä kaksi kuvasivat elokuvaa Normandian maihinnousun aikaisesta operaatiosta nimeltä Overlord (ei kuitenkaan se kauhuelokuva).

Mutta jos kerta The Guardian oli pääsääntöinen tuottaja elokuvalle niin miten Respawn pelistudio liittyy mitenkään tähän? Ylempänä jo mainitsimme että tämä dokumentti on siis osa Medal of Honor peliä jonka he kehittivät joten näin ollen he tekivät yhteistyötä The Guardian:n ja Oculus oheislaitetekijän kanssa.

Colette on vain yksi monesta tulevasta ”live-action” lyhytfilmistä tälle pelille. Medal of Honor pelisarja oli aikoinaan todella kova sana, muistan pienenä kun pelasin todella paljon Allied Assault osaa. Siinä oli yksi monipelien edelläkävijä tuolloin, mutta siitä huolimatta pelisarjan viimeisimmät osat ovat olleet melko floppeja. Itse dokumentti oli todella hyvä sekä mielenkiintoinen eikä kestä kuin vain keskiverto Youtube videon verran. Ehdottomasti kannattaa katsoa jos yhtään historiasta tykkää.

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä Respawn edes ehdokkaana Oscar gaalassa, vielä huvittavampaa olisi nähdä heidän voittavan. Toisaalta he ovat ensimmäisiä ja tämä kyseinen uutinen on trendaava tällä hetkellä. Ainoastaan tulevaisuus näyttää mitä Oscar gaala tuo tullessaan.

Viihdemaailman uutiset teille tuo päivittäin Viihdecorner sekä myös Carnival News. Huomenna kannattaa varsinkin kurkata tänne iltapäivästä jos Netflixiä tykkäät katsella.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Natiiviartikkelit – tehokas keino markkinointiin

Natiiviartikkelit ovat mainonnan muoto, joka on suunniteltu sulautumaan saumattomasti ympäröivän sisällön joukkoon. Natiiviartikkeli on tehokas tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja jakaa tietoa tuotteista ja palveluista. Natiiviartikkelit ovat yleensä informatiivisia ja mielenkiintoisia tekstejä, jotka ovat hyödyllisiä lukijalle. Niiden tarkoituksena on houkutella lukija tutustumaan yrityksen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin. Natiiviartikkeleita voidaan käyttää eri kanavissa, kuten verkkolehdissä ja sosiaalisessa mediassa, ja ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi markkinoinnin välineiksi.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa