TORONTO, ONTARIO – AUGUST 03: Artemi Panarin #10 of the New York Rangers celebrates with Mika Zibanejad #93, Chris Kreider #20, and Ryan Strome #16 after scoring a goal against the Carolina Hurricanes in Game Two of the Eastern Conference Qualification Round prior to the 2020 NHL Stanley Cup Playoffs at Scotiabank Arena on August 3, 2020 in Toronto, Ontario, Canada. Andre Ringuette/Freestyle Photo/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

NHL jatkaa Viaplayssa ja V sport -kanavilla – NENT Groupille viiden vuoden jatkosopimus Pohjoismaihin

Ajankohtaista

Pohjoismaiden johtava suoratoistoyhtiö, Nordic Entertainment Group (NENT Group), on jatkanut yksinoikeussopimustaan National Hockey Leaguen (NHL) kanssa NHL-pelien näyttämisestä Pohjoismaissa vuoteen 2026 asti. Uusi viisivuotinen sopimus vie NENT Groupin yhteistyön maailman parhaan jääkiekkoliigan kanssa yhteensä 17 vuoteen ja vahvistaa yhtiön Viaplay-suoratoistopalvelun asemaa premium-urheilun kiistattomana kotina Pohjoismaissa.

Osana viisivuotista jatkokautta NENT Group näyttää jopa 1 400 suoraa NHL-ottelua joka kausi Viaplayssa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa, mukaan lukien kaikki NHL European Games of the Week -ottelut. Lisäksi NENT Group näyttää kattavasti Stanley Cupin pudotuspelit, Stanley Cup -finaalit sekä muut kauden tärkeät tapahtumat kuten NHL Winter Classicin, NHL All-Star -pelit, Stadium Seriesin, NHL Heritage Classicin and NHL Global Series -pelit.

Asiantuntevat studio-osuudet ja suomenkielinen selostus on saatavilla moniin peleihin. Pelejä näytetään kattavasti myös NENT Groupin V sport -kanavilla.

Jääkiekko on useiden Pohjoismaiden kansallisurheilulaji ja NHL nauttii täällä laajaa suosiota. NHL-kauden 2019-20 avauspäivän kokoonpanoissa oli 120 pelaajaa Pohjoismaista (79 Ruotsista, 33 Suomesta, 7 Tanskasta ja 1 Norjasta). Edellä olivat vain Kanada ja Yhdysvallat. Vuoden 2020 NHL Draftissa valittiin 49 pohjoismaista pelaajaa ja Hockey Hall of Fameen on valittu yhteensä kuusi pohjoismaista pelaajaa.

Anders Jensen, NENT Group President and CEO: ”Olemme nyt varmistaneet kaikki keskeiset urheiluoikeudet Pohjoismaissa monien vuosien ajaksi. Tämä jatkosopimus NHL:n kanssa täydentää loistavasti viimeaikaisia pitkäaikaisia sopimuksiamme Valioliigasta, Formula 1:stä, FIS:n talviurheilusta, IIHF:n jääkiekon maailmanmestaruudesta, Bundesliigasta, Ruotsin miesten jalkapallomaajoukkueesta ja monista muista lajeista. NHL:n laatu ja sen tarjoama jännitys ovat molemmat vertaansa vailla. Pohjoismaisten pelaajien suuri määrä tekee NHL:stä myös paikallisen sarjan katsojillemme, jotka voivat nyt katsoa jatkossakin maailman parasta jääkiekkoa Viaplayssa joka viikko.”

David Proper, Senior Executive Vice President of Media & International Strategy, NHL: ”NHL:llä on vahva ja kasvava fanipohja Pohjoismaissa sekä laaja kattaus tähtipelaajia, joiden juuret ovat täältä. Pohjoismaiset fanit ovat osoittaneet valtavaa intohimoa NHL:ää kohtaan, ja se johtuu suurelta osin uskomattomasta kumppanuudestamme NENT Groupin kanssa ja sen sitoutumisesta siihen, että jokainen peli on nähtävillä paikallisesti.”

NENT Groupin pohjoismaisiin oikeuksiin kuuluvat myös mm. Valioliiga, jääkiekon IIHF:n maailmanmestaruuskisat, FIS talviurheilu, UEFA Nations League, Bundesliiga, UEFA Eurooppa-liiga, KHL, NFL, Formula 1, UFC, nyrkkeily ja golf. NENT Group näyttää vuosittain yli 50 000 tuntia maailman parasta live-urheilua suoratoistopalveluissaan ja tv-kanavillaan.


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa