Original sarja alkaa Disney+: TINY BEAUTIFUL THINGS

Ajankohtaista Disney Disney+ Luettavaa

Disney+ ilmoitti, että Kathryn Hahnin tähdittämä ja ABC Signaturen sekä Hello Sunshinen tuottama Original-sarja Tiny Beautiful Things alkaa perjantaina 7. huhtikuuta yksinoikeudella Disney+ -palvelussa.

Kirjalija Cheryl Strayedin bestseller-kirjasarjaan perustuva Tiny Beautiful Things seuraa Clarea (Kathryn Hahn), haahuilevaa kirjailijaa, josta tulee arvostettu neuvopalstan toimittaja samalla kun hänen oma elämänsä on hajoamisen partaalla. 

Kun tapaamme Clare: hänen avioliittonsa miehensä Dannyn kanssa tuskin roikkuu hengissä; hänen teini-ikäinen tyttärensä Rae työntää häntä pois; ja hänen kerran lupaava kirjoitustyöuransa on olematon. Joten kun vanha kirjoituskaveri pyytää häntä ottamaan haltuunsa neuvoja antavan kolumnistin Dear Sugarin roolin, hän ajattelee, ettei hänellä ole oikeutta antaa kenellekään neuvoja. Clare vastahakoisesti ryhtyy Sugariksi, mutta hänen elämänsä aukeaa monimutkaiseksi muistojen kudelmaksi, joka tutkii hänen elämänsä merkittävimpiä hetkiä lapsuudesta nykypäivään ja kaivaa esiin kauneutta, kamppailua ja huumoria hänen parantumattomista haavoistaan. Sugarin kautta Clare luo voiteen lukijoilleen – ja itselleen – osoittaakseen meille, että emme ole pelastuksen ulkopuolella, että tarinamme voivat lopulta pelastaa meidät. Ja ehkä tuoda meidät takaisin kotiin.

Sarjassa esiintyvät Kathryn Hahn, Sarah Pidgeon, Quentin Plair ja Tanzyn Crawford, vierailijat mukaan lukien Owen Painter, Merritt Wever, Elizabeth Hinkler ja Michaela Watkins.

Liz Tigelaar toimii sarjan luoja / vastaavana tuottajana. Lauren Neustadter, Reese Witherspoon, Laura Dern, Jayme Lemons, Cheryl Strayed, Stacey Silverman ja Kathryn Hahn ovat myös sarjan vastaavia tuottajia ABC Signature ja Hello Sunshine -tuotannoista.

Disney+ on suoratoistopalvelu, jossa yhdistyvät Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic -ohjelmakirjastojen elokuvat ja sarjat, sekä Simpsonit ja monet muut huippusisällöt. Valituilla markkinoilla Disney+ sisältää myös Star-sisältövalikoiman. Disney+ on The Walt Disney Companyn direct-to-consumer-lippulaivatuote ja osa Disney Media & Entertainment Distribution -toimialuetta. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman Originals-tuotantoja yksinoikeudella – mukaan lukien elokuvia, dokumentteja, live action- ja animoituja sarjoja sekä lyhytelokuvia. Palvelu tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn Disneyn huimaan elokuva- ja televisioviihteen kirjastoon sekä uusimpiin The Walt Disney Studios -julkaisuihin. Lisätietoa osoitteessa DisneyPlus.com sekä Disney+ -sovelluksessa, joka on saatavana useimmille mobiili- ja TV-laitteille.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Helsingin vuokra-asuntojen kysyntä ylittää tarjonnan

Helsingin vuokra-asuntojen asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet kuumassa kysynnässä. Vuokra-asuntojen saatavuus on ollut rajallista, mikä on johtanut jatkuvaan vuokrien nousuun pääkaupungissa. Asuntotarjonnan niukkuus on yhä edelleen todellisuutta, ja asuntojen hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia asuntoja. Tämä kysynnän ylitarjonta johtaa vuokrien korkeampaan hintaan. Tutustu Vuokra-asunnot Helsinki juttu.

Koiran eroahdistus

Koiran omistajalta vaaditaan pitkäjänteisyyttä silloin, kun koira kärsii eroahdistuksesta. Yksin jäätyään koira haukkuu, tuhoaa kodin irtaimistoa, ulvoo tai saattaa tehdä tarpeitaan sisälle silloin kun se on eroahdistunut. Omistaja voi olla koiran haukkumisesta tietämätön, ellei naapuri huomauta siitä. Koiran eroahdistus on harmillista ja sen syynä voi olla myös jokin sairaus, joten ennen hoidon aloittamista on varmistuttava siitä, että koira on terve.

Uusi WhatsApp-päivitys – Iso muutos Androidille

Uusi WhatsApp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa