Parisuhdekohuissa pyörinyt Pete Davidson teki komediasarjan omasta elämästään

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Esittelyssä komediasarja Bupkis, jonka koko ensimmäinen tuotantokausi on nyt katsottavissa. Sarjan on luonut ja siinä esittää pääosaa koomikko Pete Davidson, joka on ollut viime vuosina media- ja somekohujen keskellä erityisesti deittailunsa ja parisuhteidensa tiimoilta. Muun muassa Kim Kardashianiin, Ariana Grandeen, Emily Ratajkowskiin, Kate Beckinsaleen ja Madelyn Clineen yhdistetty Davidson on kertonut, että Bupkis perustuu hänen omaan elämäänsä. Sarjassa Davidsonin tyttöystävää esittää hänen kuvauksien aikainen oikea tyttöystävänsä Chase Sui Wonders

Sarjassa seurataan itseään esittävän Davidsonin yrityksiä löytää merkityksellisiä ihmissuhteita erikoisten perhesuhteiden ja kuuluisuuden tuomien haasteiden keskellä. Sarja pyrkii kertomaan, millaista on todella olla Pete Davidson, jota moni pitää lahjattomana, päihteisiin taipuvaisena tyhjäntoimittajana. Bupkisin avulla Davidson pyrkii muistuttamaan katsojille, että paparazzikuvien ja juorulehtien otsikoiden takaa löytyy oikea ihminen. 

Siloittelemattomassa sarjassa nähdään Saturday Night Livesta ja Comedy Centralin Roasteista tutun Davidsonin lisäksi mm. Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) ja Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman). Ensimmäisen kauden nimekkäisiin tähtivieraisiin lukeutuvat muun muassa Machine Gun Kelly, Steve Buscemi, Charlamagne Tha God, Al Gore ja John Mulaney.

Bupkisin ensimmäisen tuotantokauden kaikki kahdeksan jaksoa ovat katsottavissa yksinoikeudella SkyShowtimella, ja sarjasta on luvassa myös toinen tuotantokausi. 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa